IDOL !!!

Sitter i soffan nu med min one piece så himla mysigt (a) dricker oboy med.. himla gott! Kollar ju självklart på idol också det missar jag inte.. jag tyckte faktiskt Alicia var bra men juryn tyckte inte det. Rätt många bra som sjunger idag ju. Aja ska bli spännande att höra Olle sen. Adam har kommit nu med, han ska sova här inatt, underbart! Snart kommer mamma&pappa hem också, så nu är dom lediga i 2 dagar!  - älskar min familj ♥ är liksom skönt att ha dom hemma. hihi. Nä nu ska jag titta vidare på idol.

Duktiga vi är!

Har varit ute och gått med bella så kom nyss hem, fast vi mötte sara vid bussen med så stannade och snackade med henne i typ 40 min också, trevligt ♥ Sen fick vi något ryck jag och bella så körde en liten runda i samhället. Nu har jag hamnat här igen, men är as hungrig så måste ta något att äta nu. Ciao!


Du är bäst gumman, bättre vän får man leta efter!

Torsdag 30/9-10

Idag har jag ju jobbat på malmis och det gick hur bra som helst tycker jag. Det mesta sitter i, trodde jag hade glömt men icke sa nicke! Vid 3 när jag kom hem gick jag ut med hunden och nu har jag fastnat här som vanligt :] Ska ut och gå med Bella vid 5-tiden någon gång tror jag och sen vid 6 ska jag till sörgårdens dagis och kolla när annica stänger, för ska jobba där nästa vecka och stänga. Hörs sen!

Wohooo, jag är grym!

Vann 1200 på bingon idag, köpte för 200. Så rätt jävla gött, att det äntligen var min tur att vinna sista gången :) hiih. Visserligen så delar jag och adam men han fick lite mer förra gången så då tar jag lite mer av pengarna nu, mohaha! Kvällen räddad iaf.. ska strax kolla på idol för missade ju det nu pga bingot..  sen blir det sova. Upp vid halv 6 imon och jobba på malmis, va ett tag sen nu.

Förresten roligt med så många kommentarer på om jag ska ha långt eller kort hår.. flesta tyckte långt och det gör nog jag med. Fast så jävla skönt att inte ha för långt också (a) haha. Fast kommer vilja klippa det kort någon gång igen det är jag helt säker på. Nä nu idol - sen sova, så vi hörs imorgon.

Kanske borde satsa på kort hår igen?


vad tycker ni - långt eller kort?  VÅGA SVARA! :)

Förändring på bloggen :)

Ändrat lite på bloggen, tyckte att det var dags nu. Blir aldrig riktigt som jag vill men så är det när man inte är så duktig på det här med bloggdesign! ;) tyckte svart kändes så tråkigt nu så de får bli rosa ett tag, haha. Kan aldrig bli för mycket av rosa, det vet ju alla som känner mig (a) hihi. Sitter här i min ensamhet och lyssnar på lite musik nu.. funderar på att gå ut en runda för lite frisk luft. Vid 7 ska jag åka på bilbingo.. det är sista för i år. Så jag hoppas verkligen turen är på min sida idag. Känns som inget går vägen för mig just nu.. så lite tur tack!

Mitt ♥

GAAAAAAAAH

Fan vad irriterad jag blir nu.. hade skrivit ett långt inlägg och så bara försvann allt! Åh.. jäkla blogg.se. Får la börja om igen då, är ledig idag iallfall från jobb.. fast finns ju mycket annat att ta tag i. Orkar egentligen ingenting idag, allergin har tagit över som vanligt och då är inte mitt humör det bästa heller. Så tråkigt. Ska laga mat åt min man nu som kommer hem på lunch, så snäll jag är. Sen ska jag slänga in en omgång med tvätt också vilket betyder att jag är snällast, hihi. Förresten roligt med så många besökare igår :) undra om det kan ha varit för turkiet bilderna? ;) aja roligt när det stiger iallafall. Nä nu får jag ta tag i maten. Vi hörs senare! :)

Promenix!

Kom precis in, har varit ute och gått en stund med bella! :) skönt. Men det börjar verkligen att bli kallt ute nu. Förresten glömde ju säga det innan, har gått bra att jobba på dagis idag. Rättså roligt faktiskt! Kanske något jag borde satsa på, hehe. Yää yäää.. om jag skulle ta och äta något kanske, börjar bli lite hungrig. Idol ikväll med :D gilla!


Snygging, du är underbar!!! ♥

TUUURKIET BILDER

    
     
    
    
                                                

Så nu har jag varit duktig och lagt in lite bilder ifrån turkiet. Vi tog inte så många seriösa bilder.. haha. Orkade inte lägga in dom i stort format så ni får klicka på bilderna så dom blir större ist! :)

Kan inte andas

Fyfan vad täppt jag är i näsan.. får fan ingen luft snart eller jo fast hatar när de bara går att andas genom munnen haha eller hur man nu säger! Tog med kameran till kalaset men tog jag några bilder.. som vanligt inte. Kom på kameran när alla var på väg hem.. smarta jag. Inte fick man se idol där heller.. för de va några som hellre ville se på ullared, buhu. Programmet har ju inte kommit in på tv4 play heller .. så får la vänta eller får de bli att kolla på framträdandena bara :) sen blir det sova.. upp tidigt imorgon och det är jag inte van vid nu.. ska bli spännande att jobba på dagis imon faktiskt! :) hörs imorgon om hur det gått osv. Natti nattt ♥


hade inte varit fel med värmen i turkiet nu.. här är fan fett kallt!!

Kalas

Nu bär det snart av på kalas, ska bara hem och fixa iordning mig lite först. Denna gången är det Amelia som fyller år, haha. Är fan ofta på kalas har jag kommit på :o eller iallafall så tycker andra att jag är det ofta. Vi hörs kanske senare ikväll. Får se om jag hinner få med mig kameran så det blir lite fina bilder (a)

Jobba

Fått 2 samtal idag, så imon ska jag jobba på dagiset här vid mig :) första gången faktiskt men jag hoppas att det går bra. Sen på torsdag så ska jag till malmagården och jobba lite. Skönt då får man en liten slant i oktober också. Blev fan glad när dom ringde, för det suger att bara vara hemma varje dag.. blir långtråkigt! Så det är bara bra. Just nu försöker jag att rensa lite bland mina kläder men det går inte så bra.. pga allergin. Att man inte ens ska kunna städa utan att behöva nysa och att näsan börjar rinna och ögonen :/ aja. Får överleva detta. Bilderna kommer jag lovar.. bara jag får tid till det så. I veckan kommer dom upp iallafall. Nu ska jag fortsätta så att jag kan bli klar någon gång för ikväll ska jag nämligen på kalas hos kusinen. KRAM

Även idag blev det fotbollstittande!

Orkar inte skriva så lång inlägg nu så får bli ett snabbt! I förmiddags/eftermiddags har man mått som förtjänat.. men nu så är allt som det ska igen. Vid 2 var det fotboll .. hif - alet.. och alet vann så nu åkte hif ner en division. Så kan det va ibland. Annars idag har det varit en väldigt lugn söndag men mysig! Hihi linnea va i stan idag med och då bad jag henne köpa ett par stövlar till mig som jag spanat in ;) riktigt snygga. Blir nog att lägga upp lite bilder här på bloggen imorgon, för det funkar inte på denna datorn. Nu ska vi se en wallander film och sen sova. Godnatt!

Baaaaareeeeen

Kom hem från fotbollen för en stund sen, och de blev vinst med 4-1 för torup/rydö! Nu har jag mamma och adam precis beställt pizza :) elr jag o morsan ska dela på en kebabrullee.. så gott! Sen måste jag hoppa in i duschen och börja fixa mig lite inför kvällen i baren.. hoppas på att kvällen kommer bli bäst! :)


bild från baren någon gång i julas tror jag? ..

Kolla på fotboll i sennan

Strax ska mamma köra mig till jonas i torup sen åker jag med dom till sennan och kollar på fotboll! :) hoppas det inte regnar bara :(  Va en runda på klädhörnan innan också och gjorde lite fynd..lägger nog upp bild på bloggen sen senare om jag hinner det. Ikväll är det ju bareeen... wiihoo! Ska bli roligt. Hinner inte skriva mer nu. Puss

tinie tempah - written in the stars

Då var fredagen snart slut..

Va en runda i stan innan, inte länge men blev lite köpt iaf! Fick med mig en klänning, 2 linnen och en ögonskugga hem. Så nu vet jag iaf vad jag ska ha på mig imorgon så jag inte får värsta paniken, haha. Blev ingen mobil ska tänka på det till imorgon :) är ju rätt mycket pengar att lägga. Efter stan var jag och Adam hemma hos hans föräldrar en stund, åt god mat och kollade på idol! Trevligt :) Nä nu blir det sängen.. så man kommer upp i god tid imorgon. Hoppas ni haft en bra fredagkväll för det har jag! 

Jag kan vara duktig faktiskt!

Sov i lägenheten inatt och vid 10 ringde mamma och väckte mig och lova. Hon sa att hon och pappa kunde möta mig om jag gick hem, rätt långt faktiskt! Men klädde på mig snabbt och gick direkt, trodde ju dom hade kommit långt, men nej.. jag va nästan hemma när jag mötte dom.. silka slöfockar! :) haha. Duktig av mig att gå den långa biten iallafall..men de behöver jag. Tänkte snart laga lite middag här hemma, eftersom jag anser mig själv göra godare köttfärssås än vad mamma gör ;) hihi. I eftermiddag ska nog jag och adam till stan, blir kanske lite shopping.. va ett tag sen kan jag säga. Kanske får bli en ny mobil till mig också (a) vem vet!

Bläääääää

Fan vad allt känns tråkigt nu dåååå.. blev helt nere! :( antar att jag är rastlös? längtar fan tillbaka till skolan och då är non inte allt som det ska trorja. Men händer liksom inget roligt här hemma eller i mitt liv just nu känns det som. Vill ha något att se framemot men det har jag inte heller, eller jo festen på lördag ska bli rolig som fan :) och då jävlar säger jag bara.. då ska det inte finnas några gränser!:D nikki och linnea kommer och hämtar mig snart, ska planera lite och så tror jag. Sen ska jag träffa bellis, hihi. Vi ska ut och gå. Blev inget med amanda :( och jag känner att jag verkligen måste röra på mig.. går inte att sitta inne och inte göra ett skit varje dag.. man blir ju typ knäpp av det!

+ jag är verkligen i behov av en ny mobil nu, min samsung börjar bli lite old nuuu.. den hänger inte med!

50 cent '

Jag och "Louuuiii" myser!

Världens bästa Amanda !


I eftermiddag när mamma&pappa kommer hem så åker jag till amanda ♥
Ska gå en lååååångrundaa så himla mysigt!
Sen kanske kolla film elr ngt!

Snart äre helg :*

Det är redan torsdag, gud vad dagarna går fort. Snart 1 vecka sen vi var i turkiet. Idag har jag än så länge varit ute en morgon runda med Lova och sen har jag varit nere i affären och handlat lite mat och hunnit laga en god kasslergryta :) är ensam hemma, mamma och pappa är i örkelljunga med mormor&morfar.. dom skulle lämna husbilen där eller var det nu var. Men dom är la hemma om sådär 2 timmar igen. Gud vad jag är rastlös..vill jobba!!! Vad händer i eftermiddag liksom.. ingenting? Och jag som vill att det helst ska hända något hela tiden. Nä bara och bita ihop, som mamma&pappa säger det finns alltid något att göra.. fast då är det aldrig något roligt, bara sånt som klippa gräset, styka, tvätta .. haha ja ni vet. Nu ska jag plocka iodning disken sen blir det att gå ut en runda med lova igen. Puss på er!

Jädrans vad kallt

Hade visst glömt mitt fönster öppet idag, så nu är det inte lite kallt på mitt rum :s brrrrrrr... aja får la tända lite ljus så att värmen kommer tillbaka lite. Kom nyss hem från bilbingon dock utan någon vinst :( buhu. Kan jag aldrig få ha lite tur här i världen eller? nä ska borsta tänderna och sådära nu sen blir det att krypa ner under täcket och kolla på idol som jag missat. Kollade lite på kungarna av tylösand innan.. verkligen ett sjukt dåligt program egentligen.. haha! Natti natti

aaaaatjoooooo

har varit ett himla nysande på mig idag, allergin tar fan kåååål på mig! :( buhu! Men går ju inte göra något åt den verkar det som. Igår var de ju bra men idag mindre bra går ju fram och tillbaka. Väntar just nu på att maten ska bli klart vilket jag tror den är vilken sekund som helst. Ska bli gott medl lite mat. Sen kommer det lite gäster hit vid halv 3 och då ska vi äta glass..  mums! Vid halv 6 ska vi till adams söta farmor och äta lite mat också, sen efter det åker vi på bilbingo och jag har bestämt att det är jag som vinner massa pengar idag (a) så håll tummarna för mig! Förmiddagen har varit skit tråkig, men känns som eftermiddagen kan bli rätt bra så får hoppas på det :)

BELLA OCH EVELINA ♥


- älskar dig gumman! ♥ alltid lika roligt med dig.

21/9-10

I eftermiddag har jag varit med bellis, hon ringde mig innan och frågade om vi kunde hitta på något. Jag hade skit tråkigt så värsta bra, haha. Varit ute och tagit lite fina bilder eller några blev iaf fina tror vi! Tänkte lägga in dom på datorn strax! Kul att träffa dig idag gumman, var ett tag sen nu. Sen åkte vi och köpte varsin chokladboll, mums! Sen körde jag hem henne. Kom på en sak när jag körde hem, fan va det är skönt att köra bil helt ensam, kan sjunga hur falskt man vill... lyssnade dock på nelly - just a dream så är så fett bra men inte så lätt att sjunga till kanske men aja nog tjatat om det. Åkte upp till nikki och kollade in lägenheten igen, riktigt fint dom har fått det! Sen körde jag hem snabbt som attan och skulle kolla på idol, då sitter min väldigt söta lillebror och kollar på något annat och vägrar byta kanal och jag får inte in fyran på min tv där nere..  jobbigt med småsyskon ibland. Men hann se halva tillslut iaf efter massa bråk haha (a) nu ska jag kolla igenom bilderna lägger nog in några sen!

vilken seg dag

inte gjort ett skit idag, kollat på massa idol avsnitt som jag missat. Har bara ett kvar nu. Sen blir det idol ikväll på tv då såklart! :) lagt över lite bilder och så till datorn med, som jag ska orka lägga in här någon gång haha. Ska kanske gå ut och gå med johanna om en stund, får väll se om hon hör av sig eller inte! :) hade varit skönt att komma ut lite iallfall. Nä nu ska jag kolla klart det sista avsnittet!

Så jäääkla naaaajs!


Blev min för typ 250 svenska kronor, hade liksom aldrig gett över 1000 kr
för en sån här hemma i sverige :o lite väl mycket pengar!

Godkväll '

Inte gjort speciellt mycket idag, fått tillbaka allergin nu när jag kommit hem. Riktigt jobbigt! Varit på banken en runda med linnea innan idag, kollade upp en sak. Sen bara segat, jag och adam har visserligen lagat god mat här hemma, blev en riktigt lyckad kycklinggryta. Den får absolut göras om igen. Nu blir det att kolla alla idol avsnitt som jag missat när jag varit borta. Ska försöka lägga in lite bilder från turkiet också, inte för att det blev några bra bilder men ändå. Godnatt på er.. så hörs vi imorgon!

Förresten kul med så många läsare, men ni får ju börja kommentera lite mer! :)

Lite brun har man iaf blivit (a)

Dessa låtar får mig att längta tillbaka till tuuuurklaaandet

Sweet home

Då var man hemma från turklandet, eller kom hem igår kväll men orkade inte direkt skriva då. Men har haft en helt okej vecka, vissa saker bättre vissa inte. Vädret var iallfall toppen! :) köpte inte så mkt där nere men lite iaf, kommer nog bild på det sen. Är iallafall skönt att vara hemma igen, fast det är rätt många grader kallare här. Men man saknar ju dom här hemma så mkt, sen var det ju inte så roligt att vi blev förföljda heller, men men. Idag har jag varit på 70-års kalas, adams mormor fyllde år! Trevligt :) nu ska jag snart gå upp och kolla på fotboll! Så måste skynda mig lite nu. Pratar med världens bästa Hannah i telefon nu, fan vad jag saknar henne! <3

Lägger nog in bilder sen så håll koll!

Merhaba

Nu sitter man vid datorn igen, haha. Skulle traffat nagra svenskar idag men vi tappade bort lappen med deras nummer, elr stadarskan maste ha tagıt den. Haha men men. Vi gick te en restaurang och at ıstallet trevligt det ocksa. Hotellet ar fan inte najs, sa tur att vadrat ar toppen har nere :) annars hade det nog varit ganska lamt. Sen har vi ju blivıt förföljda med, av 2 turkar tror vi att dom ar ıaf, as laskiga. Följer med oss nar vı ska ta hissen till rummet, poolen och nar vı lamnar hotellet. Sa vi ar allt lite skrajja. Men men de löser sig nog. Vi tar det mest bara lugnt har nere, inte blivit sa mkt till festande utan vi njuter mest av det harliga vadret. Blir nog lugnt imorgon med sen blir det marknad pa fredag hoppas pa att göra nagot fynd och att vi hittar den denna gangen. Na nu gar tıden snart ut, hoppas att ni har det bra dar hemma. Ha det braaa! :)♥

Schteeek

Har i turkiet har vi det bra, cirka 35 grader pa dagen och 25 pa kvallarna. Idag har vi varit pa hamam och det var riktigt skont. Det ar ett turkiskt bad for er som ınte vet, massage peeling och ansiktsmask so nu ar vı redo for en fın solbranna! Maten var dock inte riktıgt lika bra har pa hotellet so for nog ata ute nagra dagar ist for att utnyttja all ınclusive. Imon stannar vi vid poolen och schteeker. Ne nu gar tiden snart ut. Ha det so bra so hors vı. Puss

Turkiet here we come!

Snart åker jag och linnea mot landvetter och sen vidare till turkiet och förhoppningsvis ett soligt och varmt alanya! :) får hoppas på att man blir lite brun iaf. Ni får ha det så bra här hemma, och sakna inte ihjäl mig, hihi. Men håll utkik, blir kanske någon uppdatering i bloggen därifrån.  PUSS PÅ ER!

22.31

Jag är redan skit trött, haha. Har inget speciellt att skriva heller.. haft en mysig kväll iallafall. Imorgon åker jag till värmen.. så himla skönt att komma iväg lite :) Har inte packat klart allt än heller, bara lagt upp massa på bordet. Så imon kommer jag springa runt som en tok här hemma och vara helt stirrig. Åker härifrån vid 4-tiden tror jag, haha. Flyget går ju inte förrens vid halv 9 ifrån göteborg. Men skriver nog imorgon om jag hinner. Får se om man kan sova inatt, måste erkänna att jag är lite nervös. Sovgott ♥

Ta tag i dagen :)

Det är precis vad jag ska göra nu, har sovit uppe hos adam i hans lägenhet i hopp om att bli av med allergin, har kanske hjälpt lite men inte jätte mycket. Ska iaf dra hem nu och då ska mamma slinga mitt hår tror jag! :D blir ljusa slingor.. ska bli en blondiiiie igen. Kommer ju blekas massa i turkiet också. Så får det bli nu iallafall och jag tror det blir bra. Sen är det packa packa packa som gäller, fasiken vad tråkigt det är. Ska inte ha med mig alls mycket, för jag tror det blir en del shopping där nere ;) haha! Då gäller de att det får plats i resväskan också ;) Hörs senare mina goingar!


Ne - Yo

Någon som har bra musiktips? :) behöver massa musik nu till resan.

Alltid roligt med kalas

Träffar inte släkten så ofta så därför är det typ roligt när det är kalas och det finns ofta något roligt att prata om. Alltid massa gott att äta också, så man känner sig helt fet när man åker därifrån. Denna gången var det Rasmus som hade kalas, tänk att han redan är 10 år.. tiden går verkligen fort. Vi var inte där så länge typ 3 timmar bara, alla ska ju upp tidigt imon så. Tog fan med mig kameran dit ju, men glömde av den sen.. typiskt mig! Alltid roligt med lite bilder ju. Men men, kollade halva idol där med, men sen säger mamma o pappa efter halva att vi ska åka hem så himla irriterande, men ska kolla på datorn sen trorjaaa. Nä nu ska jag dra mig från datorn!

halva dagen har gått

och jag har iaf hunnit med en del, varit på apoteket och sen varit på hylte zoo en runda med mamma. Har köpt en sån tratt te geischa, stackars katt! :( hon har ett äckligt kött sår på halsen som bara blir värre och värre så vi får se om detta hjälper nu. Men hon går typ in i allt .. fast inte så konstigt hade med varit irriterad om någon tvingat på mig en tratt haha. Köpte lite godis te Lova med :) Sen kom Linnea hit en runda, vi kollade lite vad hon skulle ta med och vad jag skulle ha med. Så det blir nog bra. Fast känns som det är mycket man ska få plats med ändå. Men det löser väll sig. Får se om mamma har lust att slinga mitt hår snart eller inte, för ska ju på kalas vid halv 6. Hade velat träffa bella med men får se hur mycket tid det blir över. Nu ska jag tjata lite på min söta mamma ♥

täppt i näsan

åh, vaknade vid 8 idag och då kunde jag inte sova mer. De är denna allergi eller förkylning som gör det. För går inte ligga ner om man är skit täppt i näsan, eller det är åtminstonde jobbigt! Bara jag vaken i huset också så är ju helt dött, fast Lova kom och gav mig en blöt puss men sen så stack hon tillbaka till mamma och pappa igen, haha. Så vad händer idag? Det är nog rätt mycket jag ska göra idag för jag bara skjuter upp allting.

  • Packa är ett måste, iaf en del.
  • Ringa Linnea och bestämma vem som ska ha med vad.
  • Åka ner till konsum och kolla om dom har ögonbryn&frans färg
  • Slinga håret (?) borde göras idag. Kommer la inte ens bli av
  • Ikväll är det kalas hos Rasmus, min kusin :)

    Som ni ser har jag rätt mycket att pyssla med idag, ska nog sätta igång nu!

Bilbingo

Kom nyss hem har varit på bilbingo med adam ikväll, haha. Och vill ni veta vad? HAN VANN 3150 :o okej det kanske inte är så mycket för alla men jag tycker fan det är mycket pengar och vi delar på vinsten så jag fick iallafall 1000 kr :) good! Perfekt nu när jag lagt så mycket pengar på en resa :) hade dock varit roligt om jag någon gång kunde vinna, har fan varit där många gånger och lagt flera hundra ju. Men men turen kommer väll till mig någon gång hoppas jag. Nu blir det nog lite oc, sen sova. Imorgon är det mycket som ska göras. Godnatt!

Hugo & Paow


Hahaha, vad tycker ni om den?

blåbärspaj

fick nyss ett ryck och gjorde en blåbärspaj, så duktig jag är. Nu får vi bara hoppas på att den blir god också. Men blåbärspaj kan typ inte bli annat än god, hihi. Hoppas mamma och pappa är lika sugna på det som jag när dom kommer hem ifrån stugan. Vräkte nyss i mig 3 bullar också, haha. Nyttiga evelina är framme, jag älskar inte allt onyttigt, verkligen inte (a) haha. Nä nu ska jag ta en dusch tror jag, undra om jag hinner de innan pajen är klar? 10 minuter på mig typ, brukar duscha i 30 minst.. haha. Får helt enkelt duscha S N A B B T ! Sen jag flyttade hem igen har vi visst användt mer än dubbelt så mycket vatten, undra om det kan bero på mig? aja. bye bye!

PACKA PACKA PACKA

Fan så tråkigt det här, hatar verkligen det. Vet aldrig vad jag ska ha med mig + att jag packar med mig på tok för mycket kläder också. Sen när man kommer hem visar det sig att man kanske har användt hälften om ens det. Mamma skulle skriva ut en packningslista till mig, jag undrar om hon har gjort det. Kanske lite lättare då, kommer la glömma det allra viktigaste annars. Kom nyss hem från doktorn också och de var inte speciellt mycket man fick ur honom, men fick iallafall några tabletter jag skulle prova och några ögondroppar får la se om detta möjligtivs hjälper bättre. Nä tillbaka till packandet!!

Till farbror doktorn

Gick upp vid 8 idag :o bara för att ringa till sjukstugan, suck! Fast jag somnade om sen ingen så var ju ingen fara. Men fick tid idag iallfall så jag ska vara där kvart över 11, får la se vad han säger, hatar att va hos doktorn och tandläkaren och sånt, bara jag slipper ta sprutor så är jag glad, hehe! Ska äta lite frukost nu sen får jag nog ta och göra mig iordning så jag är klar i tid.
Vi hörs sen.

Zlatan är kuuuung

Sverige - San Marino, rätt lätt match för Sverige asså.
 Inte så bra för Sverige bara att mellberg fick rött kort. Så jävla onödigt gjort enligt mig.
Zlatan är ju iaf kung, grymt jävla bra är han.

Nä nu ska jag gå och lägga mig, hihi.
Natti natti på er ♥

Lite tur skadar inte :)

Va ute och gick med nikki för en liten stund sen, fast gick bara ner till samhället och tillbaka. Jag hämtade ut ett paket ifrån H&M, va lite nya underkläder vilket alltid behövs! :) passade bra iaf! Sen skulle jag lösa in mina trisslotter så tog jag en ny och resten pengar, 75 kr. Skrapade den när jag kom hem sen och då vann jag 50 kr, så idag hade jag visst tur som jag inte brukar ha. Vi träffade linnea när vi var i samhället också så vi stog och snackade ett bra tag, trevligt ♥ Nu väntar jag på att maten i ugnen ska bli klar, mamma har gjort någon god gratäng tror jag, sen vid 8 blir det såklart att kolla på fotbollen..  men det gillas inte att de är idol idag också, men får la ladda ner det sen eller något, kanske går att kolla på hemsidan? Aja det löser sig alltid! 

" Just the way you are "

Känner mig bättre..

Åkte med mamma och pappa till stan iaf, kände mig lite bättre sen faktiskt!
Men växlade bara pengarna och sen åkte jag och pappa och kollade på lite bilar.
Mamma och filip åkte precis ner till frissan, för filip behövde klippa sig, haha
Jag har försökt vila lite men gick inte så bra, ska nog försöka en gång till.
Ska försöka få tag på nikki sen med, vi kanske skulle gå ut och gå en runda, kan vara rätt så skönt med lite friskt luft faktiskt! 

4 dagar kvar nuuu.. fan det närmar sig, börjar redan få resfeber! :o <3

Gahhh, så irriterad

Igår ringde jag till vårdcentralen och då bad dom mig ringa idag, och det har jag gjort nu.
Ringde typ tjugo i 9, och då säger dom vi har inga tider kvar idag :o ring imorgon igen.
Åh, ofta de har ringt så många upp dit på 40 min? så det inte finns en endaste liten tid kvar. Får la vara halvt död idag med då, jävla skit. Jag orkar inte detta!

Nu väntar jag på pappsen, hoppas han kommer snart! Blir nog inte att jag hänger med till stan. Fast skulle behöva ett par nya sandaler eller något till resan, men ah får se! :)

Jag är sjukare än sjukast typ!

Fyfan... känns allvarligt som jag ska dö snart eller något. Allergin tar kål på mig.
Känns som jag har feber också, fast jag vet att jag inte har det.
Ringde te sjukstugan innan också men dom kan ju ta sig i röven eller något.
Skulle ringa dit imon igen vid 8 :o orka det. Tycker mamma kan ringa åt mig (a)
Men nej, nu är jag vuxen och måste göra det själv hahaha. Aja bara och göra det.
Får la se om det är bättre imorgon eller inte, ska nämligen in till stan då.
Ska växla pengar till resan med pappa där istället.. för dom skulle ändå in på lite ärenden. Så hoppas fan att jag är piggare imorgon, och speciellt tills vi ska åka.
Aja nu ska jag dra, blir film och mys vid tvn ikväll, hihi ♥

-

Godmorgon!

Har faktiskt redan varit vaken ett tag, sovit helt konstigt inatt. Vaknade med täppt näsa också, greeeet! Not, måste fan till doktorn. Vet inte ens om det är allergi jag har eller om de är vanlig förkylning?
Hur märker man skillnaden liksom? :o huh. Bara och bita ihop.
Ska gå upp och äta lite nu och sen se vad som händer idag.

MÅSTE IAF
- VÄXLA PENGAR! Det får jag inte glömma. Vill ju ha lite pengar att handla för i turkiet haha.

Nä nu måste jag få lite mat i magen känner jag, puss

Just a dreaaaaaam


Nä nu ska jag ta tag i detta :)

Hur svårt kan det vara att uppdatera iaf minst 2 ggr om dagen egentligen?
Hehe nu ska jag fan försöka igen, som alla andra gånger! :)
Är redan vaken, ville ju sova längre men går det inte så går det inte.
Mamma och pappa är hemma nu, bruna och fina. Pappa är fan värsta negern :o
Vill också vara bruuuuun (a) helst så som pappa men de blir jag fan inte.

Idag blir det nog att åka ändå upp till lerkil och kolla på filip :o fan göteborg typ.
Va vi som skulle köra idag, och pappa har själv match så han kan inte.
Så jag får helt enkelt köra då, men det går nog bra. Tänkte ta en sväng inom
ikea också då, haha ;) lite smart får man ju allt vara. Behöver lite nytt till mitt rum.
Nä nu kurrar det i magen, så ska äta lite frukost när den ändå är framtagen.
Ha en bra dag :)


Fett cool är jag, och jag menar det. Yaaay! *

4/7-10

Haha, fan så dålig jag har blivit på att blogga måste skärpa mig! :)
Sitter i stan nu hos elin&jonatan men ska snart åka och hämta mor o far på flygplatsen,
dom har ju varit i mallorca en vecka, säkert skit bruna höhö.
Fast om exakt en vecka så åker ju jag, ska bli så jäkla najs.
Har kollat på fotboll i harplinge innan idag, på torup/rydö.. men gick inte så bra för dom.
Nä men de var la det. Amanda tog en hel del bilder så kommer kanske upp sen om jag får dom.

Ni får ha de så bra, puss!

2 - 3 september

Igår åkte jag och Linnea in till stan en runda,
de hade kundklubbsdag på body shop, vi shoppade en del.
Linnea lite mer än mig till och med, haha ;) Men man fick mycket för
pengarna. Jag köpte en klänning också :) thihi. Blir kanske bild på den sen!
Det var iaf en mysig dag i stan, sen åkte Bella med hem också. 
Gick till henne lite senare och sen gick vi hem till mig, så sov bellis här ♥

Har börjat städa lite smått här hemma, mamma&pappa kommer ju hem imon.
Men nu ska jag strax åka upp till linnea, hon har lagat kycklinggryta och frågade
om jag ville komma dit och äta. Tackar jag inte nej till :) hihi.

Så vi hörs senare.



 

Godnatt!

Skriver ett inlägg imorgon om min dag :) ska kolla klart på en bra film nu.
The karate kid heter den typ, hehe! Så vi hörs imorgon. Puss

Sjuk?

Har inte mått såhär dåligt på länge, känner mig helt matt.
Vet inte om det är allergi eller om jag är sjuk ens en gång (?)
Känns ju som det är allergin fast värre än vanligt då, ändå har jag sjukan..
Just nu önskar jag att mamma va hemma, så någon tog hand om mig!
Men inte de inte, får klara mig själv.. fast har ju 2 husdjur iaf.

Har fotbollsträning ikväll också som jag helst inte vill missa, men som jag
känner mig nu så kan jag ju bara glömma den :( bläää.

Snart kommer nog Edwin min lille kusin hit, skulle passa honom en stund.
Inte för att jag kanske är så rolig nu men iaf! Vill helt gå och lägga mig igen.
Nä nu ska jag sluta skriva för annars blir det bara massa klagande.

Hoppas ni mår bra iallafall. Kram på er!
RSS 2.0