Kommisarie späck

Jag och adam hyrde denna filmen innan idag, hans val. Den va väll lite smårolig, men nja inte direkt bra. Har kollat på paradise nu med, hehe. Har bara softat i eftermiddag, så himla skönt att inte göra någonting alls ibland. Nu ska jag se om det går att se det senaste i ensam mamma söker, kanske kommer fram vem det är linda dejtar nu osv, spännande. Lite nyfiken är man allt. Imorgon blir det jobb igen, 8.15-15. Kraaaaam

Snöigt & kallt

Har jobbat idag, 8-13. Lite lagom, hehe. Ska jobba onsdag, torsdag och fredag också. Känns bra att veta att man har lite jobb framför sig, dööör av att sitta hemma och inte göra något. Funderar på om jag ska baka lite lussebullar i eftermiddag, eller inte. Har ju hela eftermiddag framför mig så något ska jag la kunna hitta på, hihi. Snart kommer adam och lova hit också, min lilla vovvsing har sovit hos honom inatt. Men det har nog gått bra tror jag, har inte hört något annat iallafall. Jaja, måste åka ner till malmis också och lämna lönelappen. Hörs!


Gooooa brudar! Har redan börjar längta till byås den 25:e!

Snart dags att sova

Har jobbat på dagis idag 3 timmar.. blir jobb där imorgon också fast då blir det ett lite längre pass. Börjar klockan 8 så inte jätte tidigt. Men ska alldeles strax sova så jag orkar upp, men ska ringa älsklingen och säga godnatt först tänkte jag. Läsa lite i min spännande bok ska jag också göra, så jag blir trött.. just nu känner jag mig inte alls trött..konstigt nog men så är det ibland. Nä, godnatt på er.. så hörs vi imorgon.

Tänk vad tiden går fort..

kan inte förstå att min lilla älskling va så här liten, aaww ♥ plutten.

Julskyltning

I morse vaknade jag & adam upp i halmstad hos elin och jonatan, blev att vi åkte dit igår istället för innebandyn. Åt pizza kollade på tv, och spelade kort. Sen så sov vi över där. Åkte hem tidigt i morse. Sen har jag och adam gått lite på julskyltningen här i hylte, tog lite lotter och vi vann faktiskt på alla ställen vi tog på ;) sen åkte vi upp och kollade på volleyboll. För en stund sen kollade vi på ensam mamma söker.. så spännande det var .. blev som man trodde, men efter man sett på extra avsnittet blev man ju lite besviken.. linda och christian va inte tillsammans längre, och emma och jimmy va det också något med.. sååå tråkigt. Måste kolla på tv3 play imorgon. I vilket fall som helst så är det tråkigt att det är slut nu. Men men, nu ligger vi och kollar på beck iaf, ska sova om en stund. Imorgon blir det nog gymmet på morgonen tror jag. Sen på eftermiddagen ska jag jobba 2 timmar på dagis. Tur att det är nära och bra. Men vi hörs imorgon, sweeet dreeeeams ♥

fredag / lördag

Blev aldrig att jag bloggade igår, är ju så vissa dagar. Va med Lova och tog spruta på förmiddagen, och sen åkte jag in till stan med linnea på dagen..mysigt. Träffas ju nästa aldrig längre så va himla roligt ♥ fick med mig 2 par byxor hem fast ett par var mer som leggins, men va ju 30% på vila så båda kostade 300 kronor. Sen köpte jag en tröja till mig också och en till adam. Sen senare på kvällen åkte jag och adam till rydö och åt god mat och kollade på idol, så kvällen blev också väldigt mysig, en bra fredag. Sov hos adam inatt men nu är jag hemma och när jag kom hem säger pappa fattar du hur man ska koppla in detta bredbandet.. " han tror att han har bytt till tele2 fast bredband" men när jag kollar på det så har han beställt ett mobilt bredband.. han ba vadå mobil bredband?? haha. Vi skulle ju inte ha något mobilt säger han då.. så han har la inte fattat riktigt när han pratat med dom på tele2 och så har han tackakt ja. Men nu ska vi behålla det ändå, hihi. Kan ju va bra att ha när man är i stugan och åker iväg och så, och det skulle kostat 169 men nu kostade det 99, efter att jag ringt till tele 2 x-antal ggr, tänkte att det är lika bra jag ringer eftersom han inte förstår sig på det där riktigt xd så duktig jag är! Snart ska vi äta mat och jag ska duscha, i eftermiddag blir det nog att åka till falkenberg och kolla på herrarnas innebandy match. Oj vilket långt inlägg det blev nu, hoppas ni orkar läsa det.
Puss på er snyggggisar! <3

Heeelt slut !

Fick först hoppa in och jobba idag en stund ju, men det gick bra och det var ju inte så värst många timmar. Fick lite fler dagar också och det gillas! :) åkte hem en runda och sen upp till adam. Vi har stått och stekt biffar typ hela kvällen, känner mig helt slut nu. Har även bakat muffins och kakor till honom som han kan bjuda på imorgon på jobbet. Det var hans tur denna fredagen. Ska väll snart gå och lägga oss. Imorgon förmiddag ska jag och mamma åka till vetrinären med Lova, hon ska ta spruta.. ska bli spännande och se hur det går. Vi hörs imorgon, godnatt och sov så gott! ♥

Woooork !

Vaknade tidigt idag som vanligt, dvs .. vid 8. Men lite efter det så ringde dom från dagis och frågade om jag kunde jobba idag, och visst kan jag göra det. Det är bara mellan halv 12 och 4, så det är inte så länge. Ska snart börja göra mig iordning och traska dit, funderar på vad jag ska ha på mig? Varma kläder är ju ett måste iallafall. Det löser sig. Vi hörs lite senare när jag kommit hem och så. Ha en bra dag alla!


bild från vintern - 2009 .. då var det inte lite snö!

Kycklinggryta & pasta

Har dammat, dammsugit och plockat iordning en massa här hemma idag, blev jätte mysigt när jag va färdig. Sen efter det satte jag igång med maten så den skulle va klar lagom till mamma, pappa & adam kom. Så nu är vi alla mätta och belåtna.. blir nog att vi lägger oss tidigt idag, men först kolla på paradise ;) imorgon ska jag nog va med bästa amanda ♥ ne nu drar jag mig, natti på er!

NYTT !





Fyndade detta då bik bok hade 50% på allt i butiken.

Tvätta, stryka, städa, gå ut och gå, laga mat..

Har varit fullt upp hela dagen känns det som, tog en paus i det hela och gick ut med nikki, lova och molly som nikki passade. Tog lite tid innan dom blev vänner, eller vänner och vänner.. lova är ju alltid så rädd av sig. Sen lagade vi pommes och kyckling hos nikki, gott. Det gör dagen så mycket bättre att bara träffas en liten stund..blir så uttråkad av att bara sitta hemma så det är inte sant. Nu är nog tvätten färdig snart med så jag kan hänga upp den. Pratade nyss med mamma med och dom är på väg hem nu, men det går inte fort sa hon, usch tycker inte om att dom ska åka ända från gävle och hem när det är sånt väglag som det är.. men finns ju inget att göra åt. Nä ska fortsätta med allt jag har att göra nu tänkte jag, lite senare ska jag lägga upp bild på mina 2 senaste köp tänkte jag. Hej så länge!

Stan i detta vädret!!

Adam kommer snart och hämtar mig, och då åker vi till stan. Han ska träna fotboll och under tiden så åker jag och umgås en stund med elin :) så roligt. Sen efter det så tror jag att jag och adam tar en tur inom maxi och handlar lite, kylskåpet här hemma börjar bli tomt. Nä ska ut med lova nu innan, så vi hörs senare. Puss

Middag hos mormor & morfar.

Bilen är helt insnöad, så måste skotta fram den innan jag kan ta mig till mormor och morfar. Ska bli så gott med mat, speciellt mormors mat .. alltid gott! Dom har faktiskt skottat på vår väg här utanför nu, det tycker jag är bra, trodde jag aldrig. Brukar alltid ta sån tid. Adam kommer upp och äter också, han ska ju träna i eftermiddag så viktigt att han får ordentlig mat då tycker jag. Nä är väll bäst jag ger mig ut nu, så jag är där tills 12, haha.

Jag ser det snöar..

Är rätt vitt ute idag minsann, och det  snöar fortfarande. Det är rättså stora snöflingor också. Visst är det mysigt med snö men tycker det kunde väntat lite till innan det kom, hehe. Här är de då ingen som skottar vägen heller, så fryser det på så blir det inte roligt kan jag lova. Jag måste snart gå ut och skotta trappan och ingången, väldans tråkigt, mamma och pappa är ju inte hemma och filip i skolan. Känner mig lite ensam om dagarna faktiskt, gillar att det är folk runt omkring mig hela tiden, haha. Jaja, tänkte gått upp till gymmet idag med, men har inte lust att ge mig ut i detta vädret, är så varmt och skönt inne. Jag undrar vad jag ska hitta på idag? Någon som har något bra förslag på vad jag kan göra? Baka, städa .. det är typ de jag kan komma på just nu. I eftermiddag hänger jag kanske med älsklingen till stan, eller beror på vädret men det är ju roligare än att sitta hemma. Kan ju åka och kolla lite i affärer eller något när han tränar.


Får bli en härlig snöbild.                Bilden är tagen från google.se.

Vilket väder..

Kom precis innanför dörren, har varit ute och gått i det snö/regniga vädret med nikki ♥ Lova fick såklart följa med också, och gissa om hon va blöt när vi kom in, hehe. Lilla plutten. Ska sätta på bastun nu tänkte jag, för älsklingen kommer vilken sekund som helst. Blir en myskväll tror jag. Blir kanske något inlägg senare, vi får se.

but you'll always be my hero


Rihanna - love the way you lie (part 2)
Hela Rihannas nya album är riktigt bra.. iaf de flesta låtarna.

22 november

Gick upp redan vid 8 idag, hade nog kunnat sova längre men Lova vaknade då, skulle ändå upp och säga hejdå till mamma och pappa, hehe. Sen hängde jag med davve & fille till gymmet och svettades lite. Va riktigt skönt att röra på sig lite, nu när man vräkt i sig massa gott i helgen. Sen efter det direkt hem och laga mat till adam. Fick bli bacongryta och pasta, det blev riktigt gott faktiskt. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på i eftermiddag, måste iallfall handla mat tror jag. Får kanske ta fram mina bakkunskaper och göra något gott. Jag får se vad jag har lust med sen.

snart är helgen över..

har precis kollat på ensam mamma söker.. som ni redan vet är mitt favvo program. Åh, som jag längtar tills nästa söndag nu. Så spännande och se vad dom väljer, alltså det jimmy gjorde för emma i detta programmet va väldigt bra gjort, så himla fint och bra planerat, aw. Nog om det, nu är det beck som gäller och sen sova. Blir väll att gå upp rätt tidigt imon och säga hejdå till mamma&pappa som åker till gävle och bor på hotell i 3 dagar. Nu ska jag krypa mer hos min älskling, godnatt på er! ♥

Mitt rum före och efter.

FÖRE


EFTER


Så nu har jag varit duktig och lagt in lite bilder. Visst är det mycket finare nu?
Ska beställa den där väggtexten och ha ovanför min säng också bara, sen är allt färdigt. 
Och för er som inte vet så kan ni bara klicka på bilderna så får ni en stor bild där ni ser bättre.

Sundaaaay

Kom hem från jobbet för en stund sen, gick hem i regnet och blåsten. Men det var riktigt skönt med lite frisk luft. Har gått jätte bra att jobba idag, lugnt och skönt! Jag undrar just nu hur det går/ har gått för adam och dom, men han ringer väll snart. Ska strax lägga in lite bilder på mitt rum har jag tänkt.. allt ju inte riktigt klart men så gott som. Sen blir det att hjälpa mamma att färga hennes ögonfransar tror jag. Håll utkik efter bilderna, dom kommer in snart.

Work !

Är på jobbet nu har lunchrast så passar på att skriva lite här. Orkade inte skriva sen på kvällen igår, va så trött. Åt pizza och spelade buzz med mamma&pappa, Adam vann en gång och jag en gång tror jag? Haha kommer inte ens ihåg fast är säker på att jag vann iaf. Sen gick vi och la oss, jag började ju redan 7 idag, och ska jobba till kvart över 4. Sen blir det lugnt ikväll och så är det ju ensam mamma söker, längtar! Så spännande. Får hoppas det går bra för älsklingen idag med, han ska spela inomhus cup eller något..hade velat vara där och kolla men kan ju inte idag tyvärr :/ Jaja, va bara 2 matcher idag så. Men vi hörs när jag kommer hem, puss!

Trevlig kväll igår!

Sorry för att jag inte bloggade igår, men hade verkligen inte tid. Det var fullt upp hela dagen med allt som skulle fixas. Blev lite förfest hos adams familj innan vi tog bussen till brännö och årsfesten. Det blev en riktigt trevlig kväll med goa människor. Vi tog bussen hem vid ca 01.00 någon gång, elin och jonatan hängde med till adam och sov där också. Snart kommer pappa och hämtar mig och adam, vi ska dit och äta lite middag. Jag är riktigt hungrig, så hoppas att mamma lagar ihop något gott, hihi. Annars idag blir det lugnt, jag ska nämligen upp och jobba vid 7 imorgon. Nä nu får jag göra mig klar för mamma ringde precis och sa att pappa kör strax. Vi hörs sen.


Får bli en bild från studenten som jag hittade på min skoldator, som numera har blivit adams dator. Tänk vad tiden går fort ändå, snart gått ett halvår sen jag slutade skolan.

Har hunnit med både ullared & stan idag

I förmiddags åkte jag och mamma till ullared, va skit mycket folk.. fick typ panik där inne haha. Köpte typ det vi skulle ha och sen gick vi ut. När vi kom hem va vi as hungriga så vi beställde en kycklingtallrik och delade på. Mysig dag med mamsen ♥ Sen efter det så blev det att åka direkt till stan, adam skulle träna med halmia och jag tog med mig nikki på lite shopping, när vi kom in så såg vi att det var 50% på allt på bik bok så där va vi nog i en timme säkert, haha. Men köpte bara en tröja och en tunika.. tyckte inte dom hade så värst mycket fint. Sen snabbt till HM innan det stängde, bytade min klänning till en storlek mindre. Sen provade jag den tröjan jag ville ha över men det blev inte bra, så får väll va utan. Aja blir säkert bra tillslut. Till sist tog jag och nikki en fika på roberts, va skönt att sätta sig ner efter allt man gått idag. Tack för att du hängde med gumman. När jag och adam kom hem sen vid 8 fick jag färga hans hår, tror det blev bra iallafall.. får hoppas det. Känner mig helt slut nu så idag kan jag förhoppningsvis somna och sova längre än till halv 6 imorgon. Bilder på mina köp får ni imorgon om jag hinner är mycket att fixa imorgon.  Godnatt & sov sött!

Lång morgon..

Har varit vaken sen kvart i 6, har inte kunnat somna om sen adam gick till jobbet. Så himla segt.. så har kollat runt på bloggar, kollat lägenheter i stan, facebook och lite annat. Tänkte snart gå upp och äta frukost. Jag och mamma ska åka till ullared idag vid 9-tiden om hon nu inte har ångrat sig. Jag har verkligen inga pengar till att åka till ullared, men följer mer än gärna med dit ändå, och hoppas på att mamma har vaknat på rätt sida.. haha. Bloggar nog inte innan jag åker igen så vi hörs när jag kommer hem. Ha en bra dag alla!

Blir aldrig det jag tänkt..

Skulle ju köpt något till klänningen men det fick jag såklart inte med mig hem, hehe. Börjar få lite panik på vad jag ska ha till osv, kommer sluta i kaos som vanligt. Men fick med mig ett par riktigt sköna skor hem iallafall.

Boots från Skopunkten.com

Nu blir det stan.

Ska åka in en sväng till stan och kolla lite med adam & hans familj. Ska se om jag hittar något som jag kan ha över min klänning till årsfesten, hade var himla bra. Tror jag vet vad jag vill ha, men frågan är om den finns kvar. Ja det återstår att se, isåfall lägger jag in en bild på den senare när jag kommer hem. Puss på er sötisar!



Akon - Angel

Morgon - träning

Det bästa är när man har tränat på morgonen, tycker det är mycket bättre för då har man hela dagen framför sig sen. Har precis ätit lite frukost, och tagit på mig träningskläderna, ska alldeles strax ta mig upp till gymmet. Vi hörs efter det, puss

IBK Nissan - Veddige

Blev inget ullared så åkte till unnaryd och kollade på innebandy.. jag och adam...nikki hängde också med, hade fan as roligt, så blev en del skratt.. och det behövdes kan jag säga. Linnea va där med så det var roligt att träffa henne för vi hinner inte ses så ofta längre :( men desto roligare när vi ses, hihi ♥

Snygging, bara för att jag har tråkigt!

Ullared eller innebandy?

Vill både åka till ullared & kolla på innebandy och det där med att välja hatar jag. Kan liksom aldrig bestämma mig, hade helst velat att mamma och pappa åker till ullared imorgon för då hade det blivit så mycket enklare. Jaja, får se mamma tyckte det var lite lurit väder ute så får väll se vad dom kommer fram till. Lutar nog lite åt att det blir innebandy iallafall, är ju så jäkla roligt att kolla :) har knappt några pengar kvar denna månaden heller så vet egentligen inte vad jag ska där och göra, men är ju alltid roligt. Aja, det blir vad det blir.

Blogg - makeover

Har suttit och en stund med nikkis blogg nu och gjort om den lite. Blev bra tycker jag, speciellt med den fina bilden på henne. Tycker ni ska ta och kika in där.

... ♥

För någon dag sen så kom jag in på denna bloggen, läste den typ ända från början. Tårarna rann på mig, kan tänka mig hur jobbigt det är för deras familj just nu, allt dom går igenom ♥ sjukdomar borde inte finnas!!

http://moahenriksson.blogg.se/

Drar snart till gymmet !

Väntar bara på att mandyy ska höra av sig, sen drar vi upp till gymmet. Hoppas inte att det är så mycket folk där .. är ju alltid där på morgonen annars och då är det lugnt och skönt. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske åker och hälsar på nikki en stund. 


Måndag vilket innebär ny vecka !

Idag har jag minsann inte gått upp tidigt .. skönt att sova lite längre ibland. Idag ska jag inte göra något speciellt förrens i eftermiddag, då ska jag och amanda till gymmet. Roligt att hon ville följa med för det är faktiskt ganska tråkigt att gå dit själv. Ska nog försöka hinna med att städa här hemma också, tråkigt men man får ju ställa upp. Har inte så mycket mer att skriva just nu.. hörs sen!


Jag och finaste amanda ♥

Söndag & farsdag

Nästan hela dagen har spenderats i rydö, vi blev bjudna på middag, jätte gott var det! Lite senare efter det gick jag, adam och hans pappa ut och gick en runda i det regniga vädret, men det var riktigt skönt att komma ut. Har varit en mysig söndag tycker jag allt ♥ kvällen har besått av ensam mamma söker & nu är det ju beck på tvn. Har inte direkt kunnat fira pappsen för dom jobbar idag, men han fick sin farsdag present för en vecka sen, och den var minsann inte billig.. en riktigt fin plånbok. Men det förtjänar han. Nä nu blir det beck igen, gondnatt på er.


Pappsen när vi var i teneriffa... ♥  grattis på din dag!

HAHA SHIT

Godmorgon på er!

Har sovit ända till 11 idag, inte så ofta jag gör det! Men blev ganska så sent igår, hade en mysig kväll hos sophie, kul att vi fick komma ♥ får bli snart igen tycker jag. Elin åkte ur idol, vet inte riktigt vad jag tycker om det. Känns inte som jag har någon riktigt favorit faktiskt, hehe. Mamma&pappa åkte precis till stugan och skulle kolla till det och till farmors grav tror jag ♥ älskade farmor. Funderar på om jag ska ge mig ut i det mindre roliga vädret och promenixa? Hmm, vid halv 3 måste jag iallafall vara färdig för du ska vi  till adams farmor och äta mat och sådär. Sen ikväll tror jag det blir att åka till falkenberg och kolla på ibk nissans herrar. Får se vad det blir av kvällen helt enkelt. Ni får ha en bra dag, så hörs vi nog sen! Ni får ha en underbar dag alla!

Hos Sophie!

Är i ss hos Sophie nu, har varit och ätit pizza och nu kollar vi på idol. En lugn och mysig kväll med mina bruuudar helt enkelt! Kvällen kan inte bli bättre <3 Skriver mer imorgon.

Väggtext

Denna väggtexten har jag tänkt att beställa till mitt rum, hade tänkt att ha den ovanför sängen. Skulle lagt in denna bilden för ett tag sen men har inte blivit av som vanligt. Tycker det är riktigt fint med väggtexter, svårt att välja bara, finns ju hur många som helst att välja mellan :)

Beroende !


J Randall feat. akon - Oo La La

Daniel Adams - Ray - Gubben i lådan

Ååååhhh, ge mig ♥



Denna plattången står det typ evelina på, vill verkligen ha den.
Den ska vara riktigt bra, men den kostar 1999 :- lite dyrt för min plånbok 
just nu iallafall. Men snart julafton ju..

Motiverad !

Gick upp strax innan 9 idag, sen var det meningen att jag skulle dra upp till gymmet men jag hoppade det. Kände mig trött i kroppen så bestämde mig för en lång promenad med lova istället, gick förbi mormor & morfar så gick in och hälsade på dom en stund, lova var överlyckig för när vi är där får hon alltid massa gott, skinka, korv osv. Sötan! Tänkte faktiskt på mamma och pappa också för hade jag gått till gymmet hade lova stått utanför deras dörr och gnytt typ.. bäst att inte väcka dom när dom har jobbat. När jag kom hem gjorde jag pasta och kassler till middag och om en liten stund kommer nikki över och då ska vi ut och gå en runda, blir kanske en sväng inom klädhörnan också och se om dom har något fint. Vi hörs senare, puss!


Gammal bild, hihih. Vilken schteekare man va.

Uppe med tuppen

Ska äta lite frukost nu sen tar jag mig upp till gymmet en runda :) härlig start på dagen tycker jag! Sen i eftermiddag ska jag träffa bästa vän en stund som jag inte träffat på jag vet inte hur länge, ska bli roligt! ♥


Windows 7 !

Lämnade ju min dator hos filips kompis pappa igår, så har varit och hämtat den nu. Han har installerat windows 7 på min dator, himla snällt tycker jag! Skulle ju tränat idag men så blev de såklart inte, skulle gjort det på förmiddagen men tiden gick så himla snabbt och helt plötsligt va det eftermiddag. Får bli att gå upp tidigt imorgon istället och dra till gymmet. Man vaknade ju upp till snö idag med, så fick skrapa fram bilen. Men nu är den nästan borta här i lilla hyltebruk, snarare slask istället, usch! Nä nu ska jag lägga in bilderna på datorn igen så jag har gjort det.

Upp och ner, ner och upp.

Ibland känns livet hur jäkla bra som helst men ibland gör det verkligen inte det. Idag har dagen inte varit särskilt bra, elr ja upp och ner som sagt. Bröt ihop innan idag, vissa dagar tål man ingenting. Men nu är jag på bra humör igen iallafall. Så nya tag imorgon och jag hoppas dagen blir bra. Tror det får bli gymmet imorgon också om jag kan röra mig dvs, haha ;) Va i brännö innan idag med lillebror, vi lämnade våra datorer till hans kompis pappa, så han ska fixa det nya windows 7, så har suttit i princip hela eftermiddagen och lagt över massa bilder och skit på skivor och usb. Jäkligt jobbigt måste jag säga. Nu ska jag dra mig, loveee!


jag älskar min mamma, du betyder så himla mycket för mig ♥

Nu ska jag komma igång med träningen !

Bestämde mig igår för att orka palla mig upp till gymmet, kusinen tränar ju där också så imorse gick jag dit samtidigt som honom, hehe. Sprang, och tränade armarna och benen lite. Ska försöka gå dit iallafall varannan dag om inte varje dag, sen ut och gå en gång hemma varje dag också. Så får vi väll se om det visar något resultat! Vill ju gärna komma i alla jeans som jag har som jag nu inte kan använda :/ hade typ 25 i byxstorlek innan och nu har jag fått gå upp till 27 igen. I eftermiddag vill filip att jag och han ska åka in till stan, för han behöver nya inomhusskor.. men frågan är om jag orkar det? Känner inte alls för att åka in till stan just nu. Men får la se om jag ändrar mig. Nu ska jag plocka iordning på mitt rum och bädda till sängen. Hörs sen! <3

Matlagning och bingolotto

Blir en bra söndag kväll hoppas jag, och jag hoppas jag vinner denna gången. Har ju aldrig någon direkt tur med något känns det som. Kvällen ska iaf spenderas med adam, amanda och david ♥ nä ska skynda mig lite nu. Till filmen vi såg igår förresten så kan jag inte säga om den var bra eller inte, då jag somnade i soffan efter ca 30 min, haha. Men dom andra som såg klart den tyckte nog den va helt okej. Jag får väll se den igen vid ett senare tillfälle. Ha en bra söndag, KRAAMIS!

even the best fall down sometimes

Maten är strax färdig !

Snart är det mat, blir fläskfilé och potatisgratäng.. ska bli himla gott! Är jätte hungrig, sen senare blir det nog ostbricka och massa god frukt! Har hyrt en film också, hot tube time machine! Hoppas ni får en mysig lördag kväll. Förresten så är mitt rum nästan färdigt så ska ta bild på det och lägga upp här någon dag också.


Denna filmen blir det ikväll, hoppas den är rolig! :D

Nytt i garderoben !


Hittade denna fina klänningen när jag var i halmstad sist!

En bil rikare!

Gick upp typ halv 8 eller något idag, gjorde iordning mig lite och sen åkte vi till falkenberg hela familjen. Hämtade bilen som vi köpt, hihi. Äntligen har vi 2 bilar så man kan ta sig vart man vill .. mamma&pappa är bäst och det vet dom! ♥ sen åkte vi till team sportia och intersport, blev ett par inomhusskor, riktigt sköna. Tack mamma! Nu är vi hemma igen, lite senare ska jag åka till rydö och hämta en hylla som adams pappa fixat till mig, men trög som jag är så sa mamma på vägen hem från falkenberg - Har du kollat hur hög hyllan är? Ehhh, nej. Klart den går in i mitt rum. Men mätte nu och hyllan är 1.90 och mitt rum är fan med listerna och allt 1.90 på höjden :o uh. aja pappa får såga eller något, fixar sig väll hoppas jag. Detta är bara så typiskt mig...  ska strax äta och sen idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, blir la att vara hemma med familjen och kolla på idol.

4 november

På förmiddagen idag var jag hos tandläkaren och efter det åkte jag och mamma te zoo butiken och köpte mat och en liten present till Lova eftersom hon fyller år idag. På eftermiddagen åkte jag och adam till halmstad en runda, fast va inte där alls länge. Skulle kolla efter inomhusskor men hittade inga som jag gillade riktigt, elr kanske. Men ska kolla i falkenberg imon istället. Hittade även en klänning som jag tror jag ska ha på årsfesten :) men inte säker än. På vägen hem stannade vi och åt lite hos adams farmor, alltid lika gott ;) nu är det snart dags att gå och lägga sig, har kollat ett avsnitt till av paradise hotell på datorn, så nu blir de la att vänta tills nästa vecka med att kolla. Nä ska sova nu så att tiden går lite fortare...  FÖR IMORGON VET NI, DÅ SKA VI HÄMTA BILEN!!!! Can't waiiit! Så blir antagligen att gå upp vid 8 eller något imorgon. Får se när dom kommer ner och väcker mig. Godnatt kära ni! Love from me!

Mitt hjärta fyller 1 år idag ♥


Grattis lill-stumpan, tiden går verkligen fort. Bollen med olika färger fick hon idag.
Den tyckte hon va rolig..  lekt med den hela eftermiddagen!

3 november

Har inte gjort speciellt mycket idag känns det som, mest bara varit! Gått runt i mjukis hela dagen. Sov på luftmadrass inatt med eftersom pappa håller på att fixa i trappan och jag pallar inte gå ut på morgonen när jag vaknar.. haha så bättre att sova uppe. Ska sova där inatt med, men imon kan jag förhoppningsvis sova på mitt rum igen, fast kan jag ju nu med men pallar inte. Skrev klart mitt cv och personliga brev idag också så får se om jag får svar på det jag sökt eller inte, kan ju hoppas. Hannah hjälpte mig lite med, hon är för snäll hon! ♥ Sen har jag i princip bara grejjat på mitt rum, målningen är klar och allt börjar komma på sin plats. Imon ska jag nog beställa en väggtext (a) ska lägga in bild på den då. Bella var här en stund innan också men vi gjorde inget speciellt med bara trevligt med lite sällskap. Nä nu ska jag springa upp och lägga mig, ska upp tidigt för att åka te tandläkaren imon. Får se mer vad som händer imorgon men just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra :/ aja, puss!

Min blogg är tråkig!

Känner att min blogg verkligen suger just nu.. finns inget roligt att skriva. Men det kommer väll. Har ju bara målat hela dagen så inte hunnit sitta här, fast har hunnit va på ett möte en liten stund med. Får väll se om man börjar spela fotboll i torup/rydös damlag.. haha som jag velar! Men blir nog inte att gå tillbaka till hylte igen iallafall. Jaja, ska försöka få lite ordning på mitt rum nu, så gott det går iallfall. Förresten jag glömde ju säga att på fredag så ska vi hämta bilen... wihoooo! En egen bil är inte helt fel..  eller den är ju mammas fast jag kommer ha den mest och bror min ska ha den att övningsköra med också  ;) nä nu får jag allt ta och dra mig, vi hörs imorgon. Kommer bild på rummet så fort det är färdigt!

Måla måla måla

Startade dagen med att fortsätta och måla i mitt rum, mamma har hjälpt mig lite också. Går ju så mycket fortare om man får lite hjälp. I eftermiddag kommer även adam och ska hjälpa tilll. Så himla snällt! Men nu ska jag gå ut gå en runda med bella så jag får lite friskt luft. Sen ikväll ska jag på möte med torups/rydös fotbollslag. Hörs senare ikväll för jag har antagligen fullt upp hela eftermiddagen.

Snart kanske jag får känna mig lite mer fri....

Har varit och kollat på en bil idag i falkenberg..  jag, pappa & mamma. Vi börjar känna att de kanske är lite jobbigt att endast ha en bil..  jag måste ju hela tiden anpassa mig till när dom ska ha bilen så kan ju inte riktigt ta den när jag vill. Men snart så kanske jag kan det :) HAPPPYYY! Får se ikväll när vi diskuterar hur vi ska göra. Älskar verkligen mina föräldrar mest i hela världen, fast dom kanske inte alltid tror det.. visar ju inte alltid min bästa sida kanske! Haha, men vem har inte humör liksom. Just nu håller jag på att måla om mitt rum, ska måla det helt vitt. Har nästan vitt nu fast ändå inte. Sen har jag ju en brun fondvägg också men den får nog bli vit den också. Kommer bli skit bra när det är helt klart tror jag. Nu ska jag ut och gå med min älsklings bella. Byee!
RSS 2.0