Va visst inte bara vi som va i ullared idag ;)

Fick för oss att åka till ullared i förmiddags, behövde lämna tillbaka 2 tröjor som jag inte ville ha. Det var sjukt mycket folk så vi blev inte så långvariga. Tog det vi skulle ha och sen ställde vi oss i den långa kön ut! Puh.. så segt det var att stå där. Blev inte så mycket köpt, men hittade ett gulligt halsband till lova iallafall som ja var ute efter, för det hon har nu börjar bli dåligt! På vägen hem åkte vi inom rydö och adams föräldrar, stannade där en stund. Kollade första halvleken på hbk-helsingborg. Nu har jag plockat iordning lite på mitt rum och snart börjar favvo programmet ensam mamma söker, som jag har längtat ;) hihi. Så nu får jag nog dra mig.

7-10

Gick och la mig skit sent igår.. jag och adam satt och spelade casino på betway. Adam vann fan 3500 den jäklen, och jag vann inte ett skit, men la ändå in 200 kronor... måste fan spela idag igen för jag vill också vinna, haha. Fattig student som jag är, mohaha. Mamma tro inte jag är beroende nu! Aja idag iallfall gick jag upp vid 6 för att åka och jobba vid 7, bara 3 timmar men goa pengar på en söndag. Idag kanske jag och adam åker en runda till gekås, jag har 2 tröjor som jag måste lämna tillbaka och så har jag säkert lite småsaker som jag behöver köpa. Vi hörs senare under dagen, puss

Mitt hjärta har badat ♥


Sååå söt såååå! * love you!

me and you, you and me ♥

Lördag morgon..

Somnade ganska tidigt igår, kollade ett avsnitt av paradise hotell sen somnade jag nog tror jag, kom inte ens ihåg. Men sen har jag vaknat flera ggr inatt för att hunden har sprungit runt och hoppat upp och ner från sängen osv. så arg jag var där ett tag men men, vi båda somnade om tillslut och vaknade vid halv 9. Dagen idag blir lugn, får se om jag ska börja måla om mitt rum lite eller om det får vänta. Adam kommer hit i eftermiddag, men ska inte göra något speciellt.. dom flesta ska väll till årsfesten eller till byås men inte vi inte, haha. Jag ska upp och jobba kl 6 imorgon, jippiiie. Men nu blir det ett till avsnitt av paradise. Kraaaam !

THOMAS SABO



Här får ni bilder jag lovade på de jag köpte igår.
Blev ett armband från thomas sabo med 2 berlocker till.
Sen får jag önska mig fler berlocker så småningom så jag får fler.
Gillar verkligen den med tro, hopp och kärlek..
men den kostade skjortan också, hela 498:- för en liten berlock!
Så då kanske ni förstår varför jag inte kunde köpa fler!
Får bli att önska sig i julklapp (a)
Men jag verkligen älskar det, såå himla nöjd!

Nu tar jag också helg !

Kom hem runt 5 från jobbet, lagom trött och seg efter en lång dag. Men en riktigt mysig dag på dagiset! Kollat på bamse och ätit chokladbollar! :) mums. Direkt när jag kom hem bytte jag om till mjukisbyxor och en skön tröja, det skönaste som finns helt enkelt. Ikväll blir det en slappee fredag, men det kan behövas. Adam är iväg och spelar bandy ända i jönkping ikväll, så roligt en fredag. Själv ska jag mysa med familjen.. och bella kanske kommer sen med! Just nu känns det som jag borde sova en stund.. ögonlocken känns riktigt tunga, haha.
Hoppas ni får en riktigt bra fredag goingar ♥

Godnatt !

Blir ett kort inlägg för vill hinna se lite paradise hotell avsnitt innan jag ska sova :) Men till vad jag köpte i gislaved .. så får ni se det imorgon, då lägger jag in bild.. så håll utkik! Men jag blev riktigt nöjd iallfall och fick använda mitt presentkort och det blev inte ett öre över ;) fick istället betala lite till. På hemvägen stannade vi till på rendez-vous och tog med lite foood, smaskens! Imorgon blir det jobb igen, 8-17. PUSSS!

Mot gislaved !

Nu blir det strax gislaved en sväng.. får se om jag hittar något så jag kan använda upp mitt presentkort! :) så blir bild på det sen om jag hittar något då vill säga men det hoppas jag. Nä nu börjar mamma bli otålig haha, men vi hörs senare!

HÄMNDEN


jag tyckte filmen var riktigt bra... så den får helt klart
godkänt av mig.
Kan rekommendera er att se den! :)

Nu har jag tänkt sova för imorgon väntar jobb 8.30-17.00!
Sen efter jobbet blir det kanske gislaved .. affärerna hade öppet till 21.00.
Ballonger i affärerna så man får 5-50% och jag har ett presentkort från studenten på 1000 kr i en smyckesaffär där.. så hade varit perfa att utnyttja de då ju.
Aja vi får se vad som orkas med imorgon, natti natti kära ni! ♥

BIO - hämnden

Vid 7 ikväll så ska jag på bio här i hylte.. med adams syster och pappa. Vi ska se på filmen hämnden.. hoppas den är bra för den är nästan 2 timmar lång. Va ett tag sen jag var på bio, mysigt när det är så tråkigt väder med. Måste nog duscha nu innan också för det orkar jag säkert inte när jag kommer hem, får lägga mig lite tidigare idag med eftersom jag ska jobba imorgon. Så det blir jobb torsdag, fredag och söndag för min del. Nä ska äta lite och fixa mig och sådära nu, lite senare ikväll får ni veta vad jag tyckte om filmen.


jag och underbara amanda ♥ finns alltid för dig det vet du!

Åker till mormor en runda !

Min moster ringde och hon är där och hälsa på så tror minsann jag ska åka upp dit en stund med. Så tråkigt att sitta själv hemma ju. Dom ringde precis från dagis med så ska dit och jobba imorgon och även på fredag, toppen. Längtar som bara den till november lönen. Just det måste ner till malmis innan 4 också, för har inte fått min lön därifrån, konstigt. Nä nu ska jag ut i regnet så vi hörs senare. Puss!

Världens bästa Farmor! ♥

Jag saknar dig.. du var bäst! Till dig kunde jag säga allt och det jag visste va att du inte skulle säga det vidare. När jag var ledsen var det dig jag alltid gick till. Allt vi gjorde tillsammans var bättre än allt annat. Mådde så himla bra när jag var hos dig. Varför skulle den hemska sjukdomen drabba dig? :'( Du var en omtänksam person som tänkte på alla och du ville alltid alla ditt bästa. Saknar att få följa med dig att handla, baka, och speciellt att sova över hos dig. Det bästa var när du kliade mig på ryggen ända tills jag somnade och när jag fick frukost på sängen nästan varje gång, saknar allt vi gjorde! Det finns verkligen bara en som du och ingen kommer någonsin att ta den platsen du har i mitt hjärta. Jag ångrar så himla mycket att jag inte var mer hos dig under tiden du var sjuk, men hatade att se dig lida. Det värsta jag någonsin varit med om. Till stor del var jag nog rädd för vad som skulle hända. Jag ville bara att allt en dag skulle bli bra igen. Jag tror ingen förstår hur mycket jag verkligen saknar dig... kom tillbaka älskade farmor! Jag behöver dig ♥

SNYGGA !!

Hard Rock Boots SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
är lite sugen på att klicka hem dessa skorna, har sett dom på och då är dom mycket snyggare!
blir att fundera på under dagen tror jag allt!

Då har även denna dagen gått!

Efter jag ätit middag idag fick jag för mig att baka en tårta, haha. Varit sugen på sån crisp tårta länge nu! :) bror min hjälpte också till faktiskt han som kom med idén. Hållt på med den typ hela eftermiddagen, bottnen och de ska va i ugnen as länge. Men hann med att gå en runda med bella mellan också, va riktigt skönt att komma ut lite. Sen vid halv 7 åkte jag, adam, filip och amanda till unnaryd för att kolla på herrarnas innebandymatch. Dem vann med typ 11-2 eller något så det va riktigt bra. Nu är man hemma igen, men blir nog sängen snart ska bara smaka en bit tårta innan och se om den blev god, hihih!  Sovgott mina läsare!

Orka, orka inte, orka

Måste ta tag i dagen, har suttit här vid dumburken näst intill hela morgonen. Och gjort egentligen ingenting..jag är ganska så bra på det har jag kommit på. Är mycket jag skulle behöva ta tag i, men har ingen ork att göra det! Låter som jag är världens lataste men det är jag inte. Livet är inte allt för lätt ibland. Ska nog städa lite här hemma, då gör jag ju förhoppningsvis någon glad iallafall! Sen får jag la göra lite käk också, yäyä! Nu ska jag gå ut och hämta posten som kom nyss, kanske är något brev till mig... man vet aldrig!

Dagens fynd !


Köpte denna skjortan idag för bara 49 :- snyggare i verkligheten, ingen bra bild.

Halmstad - Shopping - Hbk

Vaknade runt 9 idag och softade fram tills halv 2 typ.. då tog jag bussen in till stan. Mötte upp erica och hennes kompis och gick till sandys och åt.. sen gick vi runt i affärerna. Hittade inget direkt, bara en halsduk och en skjorta. Efter det gick jag och erica och satte oss på espresso house, tog en varm choklad! Sen drog vi bort till örjansvall i regnet, brrr. Hade ju sittplats som tur va så vi slapp stå. Men vilken jävla skit match rent ut sagt, dom spelade inte bra för fem öre. Inte något utav lagen egentligen men men, matchen slutade iaf med 2-0 till aik. Åkte med adams mamma&pappa hem sen, så snällt av dom att köra hem mig. Hade inte varit så roligt att ta tio bussen hem och stå där och vänta i mörkret direkt. Dagen har varit bra och det var roligt att träffa erica som jag inte träffat på jag vet inte hur länge ♥

Ikea & väla

Gick upp vid halv 10 idag och vid 11 åkte jag, adam, gustav & bella till helsingborg. En lite roligare söndag måste jag säga, annars är det så tråkigt! Hittade lite små saker på ikea, kommer nog bli fina på mitt rum sen. Va inne på väla också men där blev det inte mycket köpt, hittade en tröja bara. Fast kollade inte så mycket heller.. orkade inte. Somnade ju inte förrens vid 4 eller något inatt så kanske inte så konstigt att man var trött. Va segt och köra till helsingborg med, regnade ju en del. Men jag slapp iaf köra hem. Nu har jag nyss kollat på ensam mamma söker, typ mitt favvo program. Nu blir det att se robinson på datorn, missade de på tvn sist. Natti natti!

Blev sent igår :*

Kollade på 2 filmer hos tobias, kmr inte ihåg den första men den hette typ day and night elr något och sen så såg vi på björnbröder, för jävla bra! :D haha. Det var trevligt iallafall! Sen åkte vi hem vid 1 någon gång och bytade bil, och tog en macka för vi var riktigt hungriga. Sen åkte vi direkt till stan och hämtade lite grabbs, körde hem dom och sen åkte vi hem till mig och sov! Vi somnade på direkten båda två. 

Irriterar mig att jag inte kan få bli frisk snart, hade så gärna velat träna idag.. men måste vila! :( så får se hur det blir, kanske inte går över till smålandsstenar iallafall.. har funderat och det blir kanske lite mycket att åka dit 3 ggr i veckan sen.. aja får se sen. Ska åka till ikea idag istället iallfall, för hatar att inte ha något att göra. Söndagar är sjukt tråkiga annars.. ska göra om mitt rum har jag tänkt måla om och lite så och köpa lite nya mysiga saker dit! Älskar att ändra om (a) hihih. Ja det var nog allt jag hade att skriva nu, så vi hörs väll senare. KRAM!

HAHAHA, tror vi dör!


första videoinläggtet då xd haha. Så jävla fult.. skämms typ! Men snacka om att ha roligt! Skratta inte ;)

23 oktober

Gud vad tiden går fort..  haha. Idag ska jag iallfall vara med Bella, mår lite bättre idag. Fast fortfarande ont i huvudet och typ ögonen känns helt trötta. Vet inte vad jag och bella ska hitta på men något skojj blir det säkert :) ska försöka ta lite bilder under dagen om jag orkar, haha. Bloggen blir ju genast lite roligare då. Hade fan behövt komma ut lite också men regnar ju.. inte så roligt precis! Fast har ju iofs ett par röda fina gummistövlar (a) aja, skriver mer sen ska äta lite nu, byeeeee byeeeee

Vilken comeback Minnah gjorde!

Saknar dig ♥

Sjukling.. så tråkigt!

Vaknade lite innan 6 idag :o fick gå upp och ta 2 panodil, sen efter ett tag somnade jag om igen och sov till halv 12  :o haha. Vill inte vara sjuk mer vill vara frisk som en nötkärna! Får bli lugnt denna helgen med pga. det! Men det överlever jag nog. Just nu är jag ensam hemma, mamma och pappa jobbar och filip jobbar också.. men det är ganska skönt ibland. Är däremot hungrig men jag orkar inte göra mat till bara mig själv, det är de tråkigaste som finns! Får la bli macka eller något. Men vi hörs väll senare, puss!

-

Jäkla skit!

Har jobbat idag från 7-12.30 .. men trodde aldrig det skulle gå idag men det gick. Fick jätte ont i huvudet på kalaset igår kväll.. inte huvudvärk utan kändes som knivar i huvudet typ, svårt att förklara. Trodde de skulle försvinna under natten men de gjorde det inte, men tog 2 panodil och gick te jobbet ändå. Mamma ringde till sjukstugan så fick tid där vid 2 så har varit där nu och tagit prover och så, och det mesta såg bra ut förutom sänkan som var lite hög, så har antagligen något virus.. så de försvinner la förhoppningsvis! Ska tillbaka dit nästa vecka annars. Riktigt jobbigt att må så jävla dåligt hela tiden, är trött på det nu.  Inget mer jobb denna veckan och helgen nu iaf, så ska vila upp mig. Ikväll är det kalas igen.. för tuvalisa, så då träffar man släkten igen, haha. Helt sjukt att de har snöat idag med, inte så lite heller. Men det försvinner nog snart tror jag. Nä nu ska jag nog sätta på en film eller något!

Skönt att sluta tidigt :)

Slutade redan vid 1 idag, så har hela eftermiddagen på mig att hitta på något. Men vad jag ska hitta på det vet jag inte, får la bli städa eller något sånt ROLIGT! Hade varit skönt att komma ut lite.. men kom nyss en skur här så får se sen om det håller uppe! Vila en stund hade inte heller varit fel asså :) Ska jobba imorgon och på torsdag också, så blir en hyffsat bra lön i november tror jag, det gillas! Nä nu orkar jag inte sitta här mer.. hej så länge!

Imorgon väntar jobb ..

Ska krypa ner under täcket nu för imon blir det upp tidigt och jobba :) så ännu en dag denna veckan, kanon! Hade kunnat jobba idag med men hade ju annat för mig :) börjar 7 imon och jobbar till 13.15 så rätt gött! Godnatt <3

Mina fina naglar !


Varit hos sara idag på beauty bar ju och hon fixade mina naglar. Det blev kanon bra! Riktigt duktig är hon. Innan dess var jag även på skolan en liten stund och hälsa de på, fick vara med en stund på bellas lektion. Hade ingen lust att gå på stan idag, haha. Nu ska jag göra lite pannkakor.. och sen basta. Gött! Vi hörs sen, puss!

Mot halmstad

Strax så ska jag ta bussen in till stan, och göra mina naglar hos sara på beauty bar! :) men först ska jag träffa bella en stund eftersom jag är i stan redan vid tjugo i 12 och ska inte vara på beauty bar förrens vid 1! Så blir perfa, får la försöka hinna äta något innan också. Är la hemma senare i eftermiddag någon gång, men uppdaterar när jag kommer hem igen, så glöm inte kika in lite senare! Ha en bra dag


PUSSSS PÅ EEEER SÖTISAR! ♥

Åh, så spännande..

Kollade precis på ensam mamma söker.. så himla bra. Vill se nästa avsnitt nu. Innan idag var ju jag och bella i smålandsstenar och kollade på damlagets träning eftersom vi kanske ska börja spela där, är fan sugen på det. Fast dom var jäkligt många :o haha. Får väll se hur det blir med det, ska träna nästa söndag iaf =) annars ikväll har vi spelat bingolotto, käkat och sådär! :) helt okej söndag med andra ord. Men nu ska jag sova för imon ska jag ta bussen in till stan och beauty bar och få naglarna fixade. Så vi hörs imorgon vettja, natti natti!

Nu blir det frukost, haha!

Får bli frukost kl 1 idag, haha. Vi har nyss kollat på en film.. och softat hela morgonen. Senare ska jag och bella till smålandsstenar och kolla på deras damlags träning, skulle tränat men jag har varit sjuk i helgen, men åker dit och kollar iallafall. Bella också eftersom hon med varit sjuk. Får se ifall vi börjar spela där sen eller inte. Men vi hörs sen, nu ska vi äta frukost!  Seee yaa *

Grattis bror! ♥


16 år nu din lille skit! ' älskar dig.

BELLLLIS! ♥

Ska snart åka och hämta den dääära bella ni vet, mohaha! Sen åker vi upp till adam .. blir myskväll där! Gustav kommer också. Tror att det blir lite monopol och kanske film..  det gillar vi! ♥ Slängde nyss i mig en fet jäkla kycklingrulle, sååå gott! Jag kanske ska ta och skynda mig lite nu, eller nej .. jag tar det i mitt tempo. Måste sluta stressa hela tiden. För det mår man inte bra av. Men ska packa och stänga av datorn nu. Ha en så bra lördag ni bara kan, för det ska jag haaaa.  KISSSEES froooom meeee!

Den nya "jag" haha


Har ju inte visat någon bild sen jag var och klippte mig och slingade det!
Är mer askblond nu typ..inte lika blond som innan iaf haha.
Blev ganska bra tror jag! :) Haha sry för bilden.. blir ju aldrig bra xd

tönt - varning


haha, typ världens fulaste bild på mamma, brorsan och mig! ♥

Hemma för en stund!

Igår var jag mer död än levande kändes det som, så orkade inte skriva mer sen på kvällen. Hade feber och mådde kasst, trodde aldrig jag skulle orka upp idag. Men mår ändå hyffsat idag och har jobbat 3 timmar nu. Är hemma en stund nu, men vid 14.00 är det dags för 3 timmars jobb igen. Tänkte gå upp och kolla på innebandy snart, herrlaget har serie - premiär idag. Hinner iallafall kolla en liten stund. Ikväll blir det mys kväll med adam, bella & gustav. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, spela spel och kolla film kanske? Ja det blir nog bra. Får hoppas inte min feber kommer tillbaka bara. Nä om jag skulle ta lite och äta innan jag går. Vi hörs senare! Kram

Sjuk igen?

Känns verkligen som jag börjar bli sjuk igen :s vill verkligen inte bli det! Har ont i hela kroppen och småfryser, brr! Men har jobbat idag iallfall, men slutade halv 2 så det var rätt lugnt. Nu ikväll kommer mormor&morfar för att fira filip lite, han fyller år på söndag nämligen. Så blir god mat & sådär. Sjävklart idol sen också. Tyvärr får jag nog gå och lägga mig ganska tidigt ska upp kl 7 och jobba på malmis imon. Puh, känner inte alls för det som jag mår nu, men så är det. Ska jobba först 7-10 och sen på eftermiddagen 14-17. Men det ska jag nog klara av! Lovade ju er bilder på vad jag köpte i stan, men har verkligen inte orkat.. men det kommer! Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite och så. Hoppas ni får en bra fredag! Puss

Gääääsp

Auuhu, vad trött jag är. Har fan ont i hela kroppen känns det som. Är inte van vid att stå så mycket varje dag. Men gillar verkligen att jobba på dagiset, dagarna går så himla fort och trevlig personal som jobbar där! =) När jag kom hem gick jag ut en runda med min goaste bella som vanligt (a) hihi. Lääängtar till imorgon, då ska jag och min fina mamma in till halmstad till pernilla och bli klippta och färga håret båda 2, eller slingor får det bli. Funderar på mörka slingor fast ändå inte... tycker om mitt ljusa hår som jag äntligen har fått tillbaka nu typ! Aja, jag får bestämma mig där helt enkelt, eller så får hon bestämma. Ska bli skönt att klippa sig och så iallafall, verkligen på tiden för mig, haha. Ska hinna med att lämna tillbaka ett par stövlar som linnea köpte till mig för ett tag sen är det tänkt också, men det ska nog hinnas med. Stövlarna är super snygga men tycker inte dom passar till något och då är det onödigt att köpa dom, för dom kommer antagligen stå hemma i garderoben mesta delen. Nog tjatat om det, ska kolla på paradise hotel nu ;) Godnatt finisar! <3

Puh, nu är jag rätt trött

Dagen har än så länge bestått av jobb, började redan vid 8 och kom nyss hem. Samma visa imorgon, blir från 8-17 då också! :) goa pengar! Ska vara glad att jag får lite jobb. Om en stund ska jag åka med mamma ner till affären och pappa och hans jobbarkompisar, va dem ska göra i affären vet jag inte.. men har inget bättre för mig så jag joinar mami. Sen blir det ut och gå och efter det blir det att inta soffläge och kolla på fotbollen ikväll. Så ser ut att bli en mysíg kväll faktiskt! Det gillar vi. Nä nu ska jag ta något att äta är lite hungrig! Puss

Idag blir det nog sängen tidigt..

för imorgon blir det nämligen jobb på dagis.. så börjar redan vid 8 så blir en lång dag. Är nog bäst att va utvilad då, och jag ber till gud att jag inte har sån jävla allergi imorgon, för då blir det verkligen jobbigt. Varit med bellis i eftermiddag, kul som vanligt. Gick först hem till henne och hon åt sen gick vi ut och gick en långrunda, riktigt fint väder ju. Sen hänkade hon med hem till mig en liten stund och sen var jag snäll och körde hem henne, tyckte inte hon skulle behöva gå ensam hem. Har varit hos mormor en liten stund också, skickade faktiskt en blomma till henne idag med sånt dära blombud, lite gulligt faktiskt! (a) har ju lovat att lägga upp bild på kläderna men jag tror jag ska sluta lova hela tiden, för ni blir säkert bara irriterade på mig, haha. Men dom kommer komma upp så snart jag får tid till det. Missade ju fasiken paradise innan med, sååååå irriterande. Trodde man kunde kolla på datorn men nej, elr jo men då får man betala men är nästan bud på det asså. För kommer säkert bli att jag missar det fler ggr pga något. Får se som sagt. Men ah, vi hörs imorgon peeeeople! :) <3


jag vill tillbaka till värmen typ.. hur soft hade inte det varit att ligga där nu!

Härliga måndag?

Började morgonen med en liten promenad med min älskade mamma och lova fick såklart följa med. Nu kom jag nyss varit nere i samhället och fixat lite grejjer, skulle inom apoteket med men då var det såklart stängt mellan halv 1 och 1 pga sjukdom. Typiskt eller vadå, men får åka ner lite senare. Passar på att säga grattis till min mormor som fyller 65 år idag med. Massa födelsedagar nu och kalas känns det som. Min bror fyller år på söndag så han ska ha lite kalas, och sen så ska mormor och min kusin antagligen ha kalas nästa vecka. Idag ska jag bara njuta av dagen, för imorgon och onsdag ska jag faktiskt jobba.. 8-17 båda dagarna har jag för mig. Ska plocka iordning på mitt rum lite idag med, borde städa men jag orkar inte. Jag och adam städade ju hela hans lägenhet igår, vi putsade till och med fönsterna, inte illa om jag får säga det ;) i eftermiddag ska jag nog träffa bella och då blir det att gå en lååångrunda, så himla härligt! Nä nu tror jag att jag ska ta och kolla på gårdagens avsnitt av ensam mamma söker eftersom jag missade det!

Trevligt slut på en söndag...

Tänkte bara säga godnatt och så för jag är väldigt trött.. har varit en riktigt rolig kväll med trevligt folk! <3 kollade förresten på långfilmen som va på 4:an innan, den var ju riktigt bra. Kom inte ihåg va den hette men va något med flight iallafall haha. Nä nu ska jag bära in min gulliga hund till sovrummet .. hon sover som en stock i soffan just nu. Så söt så! :* aow! Aja, natti natti på er!

Måste bara säga att Bella är världens bästa vän, taaaack så mkt för att du finns gumman En vän som dig borde alla ha. Är så glad att just jag får vara en av dina vänner. Du finns alltid där när det behövs och kan prata om allt med dig. Loooove you darling ' :*

Soliga söndag

Va nyss ute med hunden och de va ju riktigt fint väder ute. Skulle ju jobbat idag men så blev det inte. Mår fortfarande inte riktigt bra så då är det bättre att hålla sig hemma. Ont i halsen och förkyld .. blä! Helgen har varit mysigt, och det blev en hel del skratt igår! ♥ vi satte på en film när vi kom hem igår men jag orkade se 5 min sen somnade jag.. så kan det vara. Adam åkte nyss ner för att handla lite frukost så ska strax äta. Gott! Hörs sen, puss!

Halmstad och shopping !

Idag åkte jag och adam in till stan för att shoppa lite :) fick med oss en del hem iallfall. Eller okej jag köpte rätt mycket eller inte mycket men det kostade så nu blir det inte mer kläder på ett tag. Kommer nog bilder på det imon, för visst är det roligare med bilder? :) haha. Har inte min kamera här annars kunde jag lagt in det nu. Börjar redan bli trött, fast har sovit jätte dåligt inatt. Mådde inte alls bra i morse när jag vaknade, kunde knappt prata, men blev lite bättre under dagen. Men nu är jag jätte hes igen.. usch. Har inte tid att bli sjuk nu, ska jobba imorgon på förmiddagen också, men får se hur det blir med det :/ behöver ju verkligen jobba! 

Hade en mysig kväll igår.. badade ju och kollade på idol. Inatt har vi sovit i rydö, har passat adams lillasysters marsvin, hihi. Snart ska vi dit igen, äta lite och spela kort! En lugn och mysig helg detta ♥


En dagens bild på mig och min underbara pojkvän innan vi åkte till stan.

Fredag och helgen är här!

Har precis ätit en jättegod kycklinggryta med pasta som jag och adam gjort! Vi är verkligen duktiga på att laga mat får jag säga, blir alltid lika gott! Mitt i maten fick jag ett samtal från smålandsstenars fotbollstränare, haha! Riktigt pratglad, snackade säkert 10 min haha. Han tyckte jag skulle komma dit och träna =) Så får kanske göra det, men lite pinsamt :$ aja, kan ju alltid testa träna där iallafall! 

Aja nu ska jag och baby bada, så jävla skönt det ska bli. Efter det blir det såklart idol! Spännande. Hoppas ni får en bra fredagkväll, hörs kanske sen!

I'm ridin' high like an aeroplane






Ensam mamma söker & promenix med Bell ♥

Eftermiddagen blev faktiskt inte så tråkig som jag trodde att den skulle bli :D haha. Kollade lite på ensam mamma söker, har missat de på tv.. så kollat på tv3 play.. så nu är jag helt fast som säkert många andra också är! :) sen har jag varit ute och gått med min bell, hihi. Blev en del skratt som vanligt, du är underbar vännen! Efter det gick jag upp till lägenheten igen och gjorde lite mat med adam, eller fick bli smörgås och nyponsoppa idag, shit så längesen jag åt det, va riktigt gott! När jag var och handlade lite så va jag faktiskt gullig och köpte ett lottpaket till min underbara pojkvän, tyckte han förtjänade det! Men blev bara 20 kr i vinst så de va lite tråkigt! :( men aja bättre lycka nästa gång som man brukar säga. Nä nu tror jag jag ska gå och duscha. Ciaaoo!

Gårdagens outfit!


blus - kappahl / väst - ullared / byxor - klädhörnan

Ska man orka gå upp eller..

Så skönt att ligga kvar i sängen så det finns inte, hade kunnat ligga här under täcket hela degen om jag velat. Kollar man ut genom fönstret så ser inte vädret så lockande ut heller. Usch usch.. kollat lite på film, stomp the yard, riktigt bra film. 2:an har ju kommit ut nu med, så får bli att ladda ner den sen och kolla på. Dagens negativa än så länge är att mitt abonnemang från tre till telia skulle gå över te telia inatt vid 2, och de verkar ju som det hänt något iallafall för har ingen täckning på min gamla mobil med 3, eller alltså går inte ringa och så på den, men sen står det ingen service på min iphone, så går inte få tag på mig för tillfället. Får nog gå ner till expert eller något sen, ringa telia kanske för så ska de ju inte bli. Aja.. det löser väll sig. Nä får nog bli lite frukost nu. Annars är jag inte hungrig sen när det blir middag, haha. Puss på er!!

Ullared

Blev en tripp till Ullared idag, åkte dit vid halv 4 när Adam slutat jobbet. Mamma följde också med. Köpte typ 2 tröjor nästan likadana men kunde inte bestämma mig för vilken jag skulle ta så tog båda. Fast än så länge har min gulliga mamma betalt de jag köpte. Hon är bäst! Skulle aldrig klara mig utan mamma <3 har inte mycke batteri kvar på telefonen så vi hörs imorgon. Ska försöka bli lite bättre på bilder och så med. Godnatt mina läsare!

Baka bullar

Ska hjälpa mamma att baka lite nu faktiskt, eller äta upp degen.. får se vilket jag gör mohaha! :D får se om dessa bullarna blir lika goda som mina jag gjorde sist.. de va fan dem goaste bullarna jag någonsin ätit haha (a) i eftermiddag blir det kanske ullared, om jag orkar.. måste orka. Så får hoppas allergin inte förstör allt som den brukar vilja göra :((( nä nu ska jag inte tjata mer. Hörs senare mina vänner ♥

Vilken dag säger jag bara!

Har jobbat idag, trots min allergi! Måste ju ta de dagarna jag får, vill ju gärna ha lite pengar i månaden. Men de va inte roligt kan jag säga, nyser stup i kvarten och ögonen rinner och ja allt. Ska ringa till doktorn imorgon igen, och be om dom skicka mig till halmstad, så jag får en tid där istället. I hylte händer det ju inget direkt! Jaja, när jag kom hem åkte jag med mamma och brorsan te klädhörnan, han skulle ha en jacka och något. Jag nöjde mig med en tuttifrutti klubba (a) haha. Sen efter det gick jag ut en runda med bella, alltid lika trevligt! Finns alltid något att prata om. hihi. Nu ska vi snart äta här hemma, blir räk macka eller något sånt tror jag mamma sa, mums! :) hörs kanske sen om jag orkar skriva mer, tror nämligen jag ska lägga mig rätt tidigt idag!

trött ..

Orkar inte skriva så långt inlägg ikväll är as trött haha. Tänkte faktiskt gå och lägga mig nu. Ska upp tidigt te tandläkaren imon och sen blir de jobb till 4. Så skriver mer imorgon. Sov så gott! Kram

Blogga från mobilen

Första gången jag bloggar från mobilen :) men det verkar som det fungerar. Ska snart ta mig upp ur sängen om jag orkar. Måste göra lite frukost och gå ut med lova. Sen ska jag gå till jobbet. Skönt att börja kvart i 11 fast och andra sidan kommer jag inte hem ikväll. Så är egentligen skönare att börja tidigt. Men de var rätt roligt att jobba där sist så då går tiden fort. Nä nu var de frukost vi hörs senare ikväll.

buhu vad helgerna går fort

imorgon är det måndag igen, och det innebär faktiskt jobb för mig. Fast börjar inte förrens vid kvart i 11 så det är ganska så skönt. Men sen jobbar jag till halv 7 också :o så rätt länge. Men jag har haft en bra helg iallafall, varit med bella och sophie, treeevligt! Va några som sov hos adam, sov fan 5 i en säng :o så man har ju inte sovit allt för bra så ska bli skönt att sova i sin egen säng inatt. Idag har jag, adam, bella och gustav varit i fbg och kollat på fotboll, hbk-falkenberg, j-lag typ. Va jävligt kallt iallafall så ångrade oss rätt snabbt när vi kom dit. Matchen var inte särskilt rolig heller för den delen. Så har min helg varit! Klockan är inte ens tio men blir att sova nu ändå, eller om en stund. Så säger väll godnatt nu, vi hörs imorgon antar jag. Får se om jag orkar skriva innan jag drar och jobbar eller om det får bli ett inlägg på kvällen när jag kommer hem. Puss

Gå inte gå in på min blogg :(

Vet inte ens om detta inlägget kommer synas.. men skriver iaf! Går ju logga in på blogg.se men när man ska gå in på min blogg och kolla på den så kommer det bara upp not found, aja. Fixar väll sig sen. Snart ska jag åka med Adam och Slingan till rydö, eller dom får släppa av mig där hos adams familj. Sen åker jag med dom därifrån och kollar på matchen. Idag möter torup/rydö kvibille. Det är idag det gäller, om dom ska få kvala eller inte. Så det blir nog en tuff match att se på. Sen senare i eftermiddag kommer Bella och Sophie hit, blir tjejkväll! Hihi, såå mysigt! Blir nog pizza, film och massa gott tror jag (a) hihi. Nu måste jag dra, hörs senare!

Fredagsmys med familjen !

Gjorde egna klyftpotatis, kasslergryta, vitlöksbröd och god sallad.. fast de dumma va att vi glömde salladen..haha! Aja vi får ta den till middagen imorgon istället. Resten av kvällen fram tills nu har vi kollat på idol och ätit massa gott.. dom jag ville gick vidare iaf. Geir(?) är fan grym tycker jag :) blir nog att sova nu.. alltid trött på kvällarna nu, va jag aldrig förr typ. Kunde vara uppe hur länge som helst. Hoppas ni haft en bra fredagkväll. GODNATT!

iPhone 4 ♥


- äntligen en ny mobil :] hihi. fast lär ju kosta en del det här kalaset!
fast nu har jag iaf inte värdelösa 3 längre, utan telia :)

cause you're amazing just the way you are '


är helt kääääär i låten

RSS 2.0