Mysig eftermiddag.

Hela eftermiddagen har jag spenderat med bästa Linnea. Vi var nere på samhället och gjorde några ärenden först och sen bestämde vi oss för att baka hallon muffins. Så de gjorde vi och under tiden vi gjorde de så blev vi sugna på morotskaka så då gjorde vi det också. Blev himla gott! Vi hann spela lite kort också, hihi. Inte ofta vi ses längre så man får ta vara på den tiden.
Tycker om dig sååå mycket gumman, du är bäst!


Haha, våra kanske inte så fina men väldigt goda hallonmuffins! ;)

- NU ska jag åka till min älskling och spendera resten av kvällen/natten där.

Lite presenter.

   

Helgen som varit.

Herrejösses vad dålig jag har varit på att blogga. Men jag skyller på att jag har varit sjuk, för det har jag verkligen varit. Har inte ens orkar sitta vid datorn. Har varit sjuk sen i tisdags förra veckan och jag kan säga att jag är fortfarande inte bra, i alla fall inte i halsen. Men får hoppas det släpper nu i veckan. 

I lördags hade vi kalas för mig, släkten och nära och kära var här och firade mig. Blev en väldigt lyckad kväll och jag höll mig vaken trots att jag inte mådde jätte bra. Fick en massa fina presenter, ska visa er i ett senare inlägg. Vi åt en riktigt god smörgåstårta och det blev massa över. Så åt smörgåstårta dagen efter också, så nu är man verkligen inte sugen på det längre. I söndags var det min födelsedag, 20 år fyllda. Börjar bli stor nu asså, haha. Känns 1000 gånger bättre att vara tjugo än tråkiga 19. Fick presenter av mor&far och lillebror. På kvällen blev det solsidan, timeout & såklart wallander. En mysig kväll med min älskling. Så tusen tack alla för att ni kom och firade mig i helgen och för alla fina presenter jag fått. Och mamma och pappa ni är guldvärda som fixat min födelsedags fest och allt därtill, massa massa kärlek till er ♥

Min födelsedag idag.


20 år idag, wihoo. Ingen tonåring längre!

Ingen ork !

Mår fortfarande riktigt kasst.. trodde igår kväll att de skulle bli bättre faktiskt. Men så blev det inte. Har riktigt ont i halsen, till och med så att jag lipar.. och de är inget jag gör i första taget. Eller så är jag inne i någon känslig fas.. jag vet inte. Ont gör det i alla fall. Stundvis kan jag inte ens prata då de satt igen hela halsen. Även febern går upp och ner.. Har två dagar på mig att bli frisk.. eller egenltigen bara morgondagen. O R K A R I N T E M E D D E T T A ! Känner mig så himla svag :(

Influensa igen?

Idag mår jag riktigt dåligt, febern pendlar mellan 38-39. Har ont i varenda kroppsdel, kan knapp röra mig. Sen ont i halsen på det också, great verkligen! Va ju inte jätte längesen jag var riktigt sjuk sist, men har man otur så har man. Saknar min älskling hur mycket som helst..  får se om vi ses idag eller inte. Vill ju inte smitta honom. Annars ses vi inte förrens på lördag, då jag ska ha mitt kalas. Får hoppas att vi blir friska och så bara. Ne nu orkar jag inte skriva mer, så blir dåligt med bloggen idag. Hoppas ni mår bra, kramar.

Nej, vill inte vara sjuk.

Kände på mig igår att jag inte mådde riktigt bra. När jag vaknade nu i morse mådde jag inte alls bra, 38 graders feber och ont i halsen. SUCK! Hinner inte med att bli sjuk igen..  Pappa är också sjuk, han fick stanna hemma igår och de är inte ofta han gör det från jobbet. Antagligen han som smittat mig.. Får fokusera på att bli frisk, mycket att göra inför helgen och mitt 20-års kalas. Jag skriver mer sen. Puss!

-

Godnatt ! ♥

Mår inte riktigt bra.

Känner mig inte alls pigg, känner mig helt nere.. men av vilken anledning vet jag inte riktigt. Hur jobbigt? Aja, ska ladda ner någon bra film nu och sen gå och lägga mig. Får hoppas att morgondagen blir en bra dag. Har tänt lite ljus på mitt rum och så i alla fall, ska sova hemma inatt, åker inte till min älskling.

- Nu ska jag se om jag hittar någon bra film.


jag saknar dig. 

What happened to us

Underbara klänningar från Nelly.

 

Jobb hela dagen.

Kom hem för ca. en timme sen. Har jobbat hela dagen så nu känner jag mig rättså trött. Funderar på om jag ska sätta på en film, fast då kommer jag säkert somna och de vill jag inte. Då kan jag inte sova sen ikväll säkert. Tror att jag ska åka till min älskling efter att han tränat, men vi får se när han ringer.

- Nu ska jag kolla runt på lite kläder på olika sidor och se om jag hittar något fint, vilket inte blir så svårt. Haha!

Innehållet i H&M paketet..


Hann ju aldrig visa er sist vad som fanns i paketet, men nu så. En söt klänning och ett par snygga shorts. Synd bara att klänningen inte passade, men mamma fick den så hon blev glad. Åhh, nu vill jag bara att de ska bli vår som man kan använda de fina vårkläderna som man köpt :) Eller hur??

Snygga accessoarer.

Godmorgon!!

Nu ska jag strax åka och jobba, 8.30-18.30. Lååång dag! Men de ska nog gå fint. Vi hörs under dagen mina vänner, ha en riktigt bra dag ♥


Söt bild vaaa?!?!?!? haha.

Jag älskar dig mitt hjärta ♥


Jag har världens finaste och underbaraste pojkvän!!

Tröttheten börjar ta över.

Träningen tidigare idag gick bra, fick lära oss nya steg. Fast ska jag vara ärlig tyckte jag inte alls dessa var lika roliga och inte lika jobbiga för den delen heller. Vill ha tillbaka de gamla, men så lär de nog inte bli. Nu väntar jag på mina fina pojkvän som ska komma hit och sova hos mig. Men hans fotbollsträning slutar nu vid 22 så dröjer nog ett tag till innan han kommer. Jag får försöka hålla mig vaken..  Imorgon blir det upp tidigt för att jobba hela dagen lång. Godnatt på er, vi hörs imorgon! ♥

Träning.

Nu ska jag strax åka upp till min älskling och hämta mina träningskläder. Efter det hämtar jag Bella och då åker vi på aerobic. Missade båda passen förra veckan, men har verkligen ingen motivation till träning alls nu. Måste verkligen bättre mig!! Någon gång i livet vill jag bli nöjd med mig själv..

- Ska slänga i mig lite fil nu innan jag åker.

Malmö shoppingen.


Förmiddagen är förbi.

Ha varit riktigt seg och hängig hela förmiddagen, har inte orkat göra mycket alls. Har visserligen städat mitt rum lite grann, eller rättare sagt plockat iordning, bäddat sängen och sånt där ni vet. Sen har jag kollat på de 2 senaste avsnitten av stylisterna, vill redan se nästa program. Snart kommer mamma&pappa hem från jobbet, någon att prata med i alla fall, hehe. Vi hörs senare!

Lilla älskling.


Hittade henne i min väska precis, söteee! ♥

Från scorett, snygga!

Underbar helg.

Som sagt så blev det inga inlägg ifrån Malmö, hade varken lust eller tid till det. Har i alla fall haft en toppen helg, kunde inte bli mycket bättre ♥. Blev en del shopping, som jag kan visa er senare, är riktigt nöjd. Innan vi åkte hem blev det även en sväng inom Helsingborg och ikea. När vi kom hem igår så va vi helt slut, jag orkade knappt kolla klart på wallander innan jag somnade. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men förhoppningsvis blir det träning ikväll i alla fall. Nu ska jag plocka in frukosten, ciao!

Jobb + kalas.

Nu ska jag ärligt talat säga att jag är helt slut. Känner mig så himla trött och huvudet sprängs snart.

Idag har jag jobbat mellan 7.30-15.15, har haft så himla roligt idag. Trivs som fisken i vattnet på dagiset. Dom är så himla underbara där. Efter jobbet åkte jag hem och fixade mig snabbt och sen upp till min älskling. Gjorde en ananaspaj och en blåbär/hallonpaj. Vid halv 7 var det dags för kalas för Adam och Kajsa. Blev mycket trevligt! Nu är jag hemma hos mamsen&papsen och snart kommer även min älskling hit ♥ Blir nog att vi går och lägger oss rättså snart, för imorgon bär det av till malmö tidigt på morgonen. Ska dit och sova på hotell med Adams familj, mysigt. Så ni kan nog räkna med att uppdateringen blir dålig här, men ska försöka slänga in något inlägg. Ha de så bra, kramisar från mig.

Kinalykta.

Har varit full rulle hela dagen och så lär det bli imorgon med. Idag har jag bakat dumlekakor,mums! Dom blev inte så fina men lika goda för det. Sen har vi haft lite mys kväll med familjen och min Adam såklart. Vi var även ute allihopa och skickade upp en kinalykta, jag tror de heter så (?) Jaja. Det var riktigt fint. Hoppas du såg den farmor <3 Nu får jag säga godnatt, för imorgon väntas jobb mellan 7.30-15.15. Så imorgon blir det lite dålig uppdatering. Kram på er!

5 år av saknad.


Kan inte förstå att det är 5 år sen du lämnade oss, vi saknar dig så himla mycket farmor. Livet är inte rättvist. Du fanns alltid där för mig när jag behövde dig, du var och kommer alltid att vara världens bästa farmor. I mitt hjärta kommer du alltid finnas kvar. Minnena med dig kommer aldrig suddas ut, min älskade farmor.
 Har tänt ett ljus för dig..  ♥ ♥ ♥

Paket från H&M


Nu när jag och älsk va nere och handlade passade jag på att hämta ut mitt paket..
Kommer knappt ihåg vad jag beställt?! Va ett tag sen nu.
Haha.. så blir spännande. Visar er senare om jag hinner, annars imorgon.

Även eftermiddagen blir full av arbete.

Blev att jag jobbade till halv 3 idag, varit en rolig dag och den har gått fort. Nu ska jag snart åka upp till älsklingen, tänkte jag skulle ta tag i städningen där. Ska ha kalas där imorgon, för Adam och även hans lillasyster. Efter städningen blir det att åka och handla eftersom vi ska stå för fikan imorgon. Vi har i alla fall kommit överrens om vad vi ska göra, så det blir nog ananaspaj och så bakar jag nog någon kaka till det också. Gott! Vi hörs lite senare, ciao!

Nytt från H&M


Riktigt fin blus och ett par sjukt snygga boots. VILL HA !

Dags för jobb.

Godmorgon kära läsare!
Idag gick jag upp redan vid halv 8 när älsklingen gick till jobbet. Men bara en kort stund därefter ringer dem från dagis och ville att jag skulle jobba. Så ska alldeles strax bege mig dit. Börjar klockan 9. Sen jobbar jag nog till 1 om det inte blir längre. Ha en bra dag, så hörs vi när jag kommer hem. Kram

Jag älskar dig ♥


Älskar dig min fina pojkvän, kommer alltid att finnas där för dig!

Fick ett tråkigt besked tidigare idag :( tänker på er alla! Massor av kramar till er<3

Jag är då rolig ibland asså.

Filip ringde hem när han hade slutat skolan och frågade om vi kunde hämta honom. Då sa mamma att hon kunde men då erbjöd jag mig att göra det för skulle ända åka iväg sen för skulle till Adam. Det roligare va att jag åkte direkt till Adam istället och efter en stund ringer min mobil och de är mamma. - Har du glömt Filip eller, för han ringde mig precis och sa att han fortfarande står och väntar. Kom på mig själv, visst sjutton.. men de hade jag antagligen glömt. Så fick dra på mig ytterkläderna igen och åka och hämta honom. Shit, hur kan man glömma en sån sak?!? Hade inte ens tankarna på att jag skulle hämta honom. Tänkte la på allt annat, för tänka är jag ganska bra på.

Åkte i alla fall till my love och va där ett tag, åkte sen vidare till Linnea. Var år och dar sen vi sågs sist så det var på tiden, alltid skönt att få prata av sig med dig gumman ♥ Jaja, nu har jag precis duschat och strax åker jag upp till Adam igen. Tänkte jag skulle laga lite mat till oss medans han spelar xbox med grabbarna. Sen blir det såklart massa mys och så är de ju 2 bra tv-program ikväll. Nu blev det ett väldigt långt inlägg.

Vi hörs när vi hörs hörrni.

Inspiration

Ny dag igen.

Godmorgon.
Vaknade nyss, att det kan vara så hima skönt att sova, hehe. Skickade precis iväg ett sms till min kära mor för att se om hon kan hämta mig, är hos älsklingen nu nämligen. Jag och mamsen skulle göra lite ärenden idag på förmiddagen. Får väll se när hon lyckas kolla sin mobil, haha.

- Nu ska jag se ett avsnitt av stylisterna!

Brrrr.... så kallt!

Idag har jag varit frusen hela dagen, ruskigt kallt ute asså. Jag har jobbat mellan halv 4 och halv 7 i eftermiddag/kväll. Sen har jag inte gjort så mycket mer, men har ju varit duktig och städat mitt rum ordentligt idag. Känns skönt att ha de gjort i alla fall. Tror att jag åker med Adam till honom efter hans träning och sover där, men har inte bestämt mig ännu. Får se hur jag gör och vad jag känner för när han ringer. Har väll inte så mycket mer att säga just nu, ciao!

-

Tänk om jag kunde haft lite tur någon gång...

Partylite.




Här är bilder på de sjukt fina sakerna jag fick med mig från ljuspartyt jag hade för ett tag sen. Riktigt nöjd är jag att jag valde detta.

It's tuesday.

Gick upp vid 7 imorse och begav mig hemåt. När jag kom hem la jag mig i soffan och somnade om och sov till 9, skönt. Har inte gjort så mycket sen dess, ätit frukost med mamma & pappa och sen bara slappat. Nu ska jag ta tag i mitt rum som ser ut som jag vet inte vad, usch vad tråkigt. Men blir så fint när man är färdig. Lite senare vid halv 4 väntas det jobb i 3 timmar.

- NU ska det städas!!!!

Sover i Rydö inatt.

Har inte hunnit blogga så mycket idag insåg jag nyss, tiden har inte räckt till. Va nere på samhället och gjorde lite ärenden tidigare idag, hämtade bland annat ut paketet som kommit med alla ljus från ljuspartyt. Fixade iordning det sen när jag kom hem. Riktigt fina grejjer, ska försöka hinna med att visa er det imorgon. Sen kom älsklingen en runda, och sen åkte jag till Rydö där jag är nu. Passar Kajsa, fast nu har hon gått och lagt sig. Väntar nu på att Adam ska komma hit också, vi ska nämligen sova här inatt. Mysigt! Har inte så mycket mer att skriva, så vi hörs väll imorgon, hoppas ni har haft en riktigt bra alla hjärtans dag.


Sööööta Kajsa, världens goaste tjej ♥

Dagens inspiration.


Älskar denna bilden, den får mig att längta efter våren och sommaren ♥

14 februari. 2011

Gick upp vid halv nio tiden idag, sen gick jag hem ifrån Adam. Det var riktigt kallt, speciellt om mina stackars kinder. Åt en ordentlig frukost när jag kom hem. Om en liten stund ska jag ner på samhället och göra lite viktiga saker. Vi hörs under dagen kära vänner, kram!

ALLA HJÄRTANS DAG ♥


Ville bara önska er alla en mysig alla hjärtans dag.

Längtar till ikväll då jag får träffa min älskling och mysa lite extra med honom. Men blir dock sent då han har fotbollsträning. Men så är det!

Snygga accessoarer.



Båda är ifrån ginatricot.

Duktig jag känner mig.

I eftermiddags gick jag upp till Nikki och hälsade på henne. Vi hann med en liten pratstund i alla fall innan jag va tvungen att gå vidare upp till hallen för att kolla på volleyboll. Adams familj var där så då passade jag på att gå upp och kolla också. När jag kom hem åt jag lite god tårta från igår och sen gick jag faktiskt upp till Adam. Brr så kallt det var ute, men jag gick mig varm, hehe. Nu har vi kollat på solsidan och om en liten stund så är det wallander. Vi hörs, puss

Dagens inspiration

Trevlig kväll igår.

Har sovit så himla gott inatt, vaknade runt 10 idag. Gick upp och åt frukost, eller rättare sagt maten som blev över från igår, hehe. Nu kollar vi på skidor på tvn, funderar på att gå ut och gå en runda snart.. (?) fin fint väder men antagligen ganska så kallt, brr. Vi får la se, uppdaterar lite senare idag.

Kvällens outfit får det bli.


Har städat och hållt på hela dagen. Snart kommer gästerna hit och då ska vi fira mami. Kommer bli en trevlig kväll, sjävklart missar vi ju inte melodifestivalen.
 Det är ju ett måste att se! ♥

Älskar vädret.

Kom precis in efter att ha varit ute och gått en runda. Gick ner till gro&spira och köpte en liten present till mamsen. Hon ska få ett till paket sen också, men det är från både mig, filip & adam. Ikväll får vi även lite gäster, mormor & morfar, och farfar & gunhild kommer hit. Ska äta lite god mat och tårta som jag har gjort, mums. Crisptååårta, oh yeah. Hoppas dom gillar den. Nu ska jag hjälpa mamma och städa lite här hemma, jag är så snäll. Ciao!

Min fina mamma fyller år idag.


Grattis bästa mamma, jag älskar dig! ♥

Dags för mig att sova.

Nu är jag riktigt trött, somnar snart med datorn i knät. Har verkligen inte varit en rolig dag. Tårarna har runnit på mig idag, det liksom bara kommer. Jag är kanske lite väl känslig. Men nu verkar hon må bättre i alla fall. Usch vad de kändes i hjärtat på mig när hon inte mådde bra. Ne är en del att fixa och så imon med, mamma fyller nämligen år ♥ så bäst jag försöker sova. 
Saknar min pojk, men jag hoppas han har skojj med sina kompisar ikväll för det förtjänar han. Världens bästa är vad han är! ♥ Natti natti mina läsare!

Riktigt snygg. Vill ha!

Lilla hjärtat.

Min lilla vovvsing började bete sig konstigt idag, kunde inte röra henne eller någonting. Spydde och hade sig också och gick konstigt. Så fick åka in till slöinge med henne, stackarn. Hade sån tur för när jag ringde min moster för skulle kolla med nummer och sånt då skulle dom också dit med sin hund. Så vi åkte ihop dit, skönt att inte behöva åka själv. Ni är verkligen guldvärda. Lova fick åka med oss hem igen i alla fall, men hon fick sprutor och sånt, för dom kunde inte direkt hitta något. Hon hade dock fortfarande betett sig konstig, så vi får la se. Annars får jag åka in med henne dit igen imorgon. Ska se om hon vill lägga sig i soffan med mig nu och titta på let's dance. Har ju missat nästan hela programmet nu, men men.

Tråkigt också för skulle ju åkt till Amanda och sovit där inatt och så. Kajsa fyller ju år, så skulle fira henne lite och ge henne presenter och sådär, men får bli en annan dag istället. Typiskt!

Nä orkar inte skriva så mycker mer nu, är helt slut verkligen. Hoppas ni haft en bra fredag i alla fall.
Kram på er!


Dagens inspiration.

08.22

Vaknade tidigt idag, kunde inte somna om efter att amanda åkt hem. Men tänkte snart gå upp och duscha, och sen åka hem tror jag. Men först ska jag se 4:e avsnittet av stylisterna, det är sååå bra. Idag måste jag ner på samhället och göra lite ärenden, och sen ska jag baka en tårta åt mamsen. Så snäll jag är. Tar 4 timmar att göra den. Puh. Uppdaterar mer under dagen.

Blev en snabbis till ullared.

Amanda kom till mig vid halv 4 och då åkte vi till ullared. Köpte lite mat till Adam, sen köpte jag en lampa och lite små saker till mamma. Va dock inte det roligaste vädret att köra i, men det var verkligen lite folk där. Näst intill tomt, behövde inte trängas i alla fall. Nu kollar jag, Adam och Amanda på svensk maffia. Amanda ska sova här inatt, mys. hihi! Skriver kanske mer sen, puss på er.

Inspiration

Riktigt fina.


Vill ha någon utav de här två, vet bara inte vilken färg. Dom finns på gina för 499 :-

Stylisterna.

Godmorgon!

Gick upp vid halv 9 idag och åt frukost. Sen gick jag ut en liten runda med Lova. Gillar inte att det har snöat inatt, så fort snön börjar försvinna så kommer det nytt, suck. Nu ligger jag i soffan och kolla på stylisterna, mycket bra. Ska nog skicka ett sms till Nikki snart och kolla om hon är vaken. Kanske ska gå till klädhörnan en runda och titta sen om det finns något fint. Annars idag vet jag inte vad jag ska hitta på, får hoppas det händer något roligt. Nu ska jag i alla fall fortsätta att titta på stylisterna, kram.

Gooodie!

Jag kämpade mig igenom boxaerobicen, och det känns riktigt skönt nu efteråt. Kom precis till älsklingen och då stog maten färdig, gott. Nu ska vi kolla på sveriges mästerkock & fuskbyggarna. Nu börjar det, ciaaaoo!

Härligt med frisk luft.

Gick en runda ner till samhället innan med mamma, så härligt väder. På vägen hem svängde jag av tidigare och gick upp en runda till Nikki. Hade inte setts på jätte länge så hade en hel del att prata om. Ska nog ses en stund imorgon förmiddag också. Gillas!

Nu ska jag strax byta om till träningskläder och sen åka och hämta Bella, idag är det boxaerobic. Har verkligen ingen ork, men bara att bita ihop. Blir roligt när man kommer dit. Hörs senare!


Tycker denna bilden på mig och nikki är härlig. Roligt att träffa dig idag gumman ♥

Vårkänslor.

Började dagen med en rejäl frukost, och sen gav jag mig ut en runda med Lova. Det var riktigt härligt väder ute och det kändes verkligen vårigt. Nu ska jag strax åka hem till mamsen & papsen och äta middag. Sen ville nog mamma att jag skulle följa med henne och göra lite ärenden, så får det nog bli. Senare ikväll är det boxaerobic, hur ska det gå med min träningsvärk? Vi hörs senare goingar, puss!

Lookbook.nu

Myskväll !

Jag och Bella gick en runda innan, gick inom Ica också och köpte mat som vi sen gjorde. Det blev riktigt gott! Kollade på 2 filmer, båda var bra men ena filmen va grymt bra. Streetdance tror jag den hette. Haft en toppen kväll med min fina vän. Nu ska jag mysa med min pojkvän, bye bye! <3

Underbara vän ♥♥♥

8/2 - 2011

Uhh, sitter och fryser nu. Men funderar ändå på att gå ut och gå en runda i blåsten. Känner mig seg liksom, och kanske blir bättre med lite frisk luft. Har jobbat idag 6.15-14.30, men dagen har gått himla fort. Ska nog ta och äta något lätt sen drar jag mig ut fast jag inte orkar. Ciao!

Härligt att träna.

Efter att inte ha varit på aerobicen på 2 veckor så va det extra roligt idag. Detta är verkligen något som passar mig som handen i handsken. Tycker det är skit roligt. Kul att Bella är med också så jag får träffa henne. Nu har jag precis duschat och sådär. Väntar på att min kära pojkvän ska komma hit och sova med mig inatt, men han tränar fotboll till kl 22 eller något. Stackars dom i detta vädret, usch. Nu vill vi att våren ska komma. Nähä om jag ska plocka iordning alla grejjer och kläder till imorgon så det är klart. Bättre att ha allt färdigt så man kan sova en kvart extra. Blir uppstigning vid kvart över 5, hehe. Vi hörs imorgon hörrni, take care! :*

Hur gött ser inte de där ut?
Gammal bild på mig, nikki och frida.

GE MIG!! Såååå snygga.

Wihoo, byggarn själv.

Skruvat ihop ett skrivbord med min kära bror nyss, fy attan vad svårt det var. Men jag va i alla fall mycket smartare än honom, han gav typ upp direkt men inte jag minsann. Så nu är de uppe, fin fint! Har inte gjort så mycket annat idag, man vill ju inte gå ut i detta regniga väder heller. Senare blir det aerobic, va ett tag sen nu så de ska bli riktigt skönt. Hihi. Får försöka gå och lägga mig tidigt idag också för imorgon ska jag jobba. Börjar redan kl 6. Näe ska nog ta något att äta nu, ciao!

Don Omar - Danza Kuduro ft. Lucenzo

Solsidan och Wallander.

Har kollat på solsidan som vanligt och nu kollar vi på Wallander. Bra program och bra film och bra slut på en bra söndag. Imorgon ska jag gå upp i tid för har en del att ta tag i och fixa. Godnatt kära läsare !

Dagens köp.

Händelserik söndag.

Denna söndagen har inte varit så slapp som den brukar vara, (= händer ingenting). I morse åkte jag och älsklingen till stan, han köpte ett par grymt snygga fotbollsskor, vita adidas. Jag fick med mig en riktigt fin väska hem. Lägger upp bild sen hade jag tänkt. Efter stan körde jag hem älsk och sen åkte jag upp till hallen för att kolla på killarnas innebandy match. För er som undrar så vann ibk nissan, gött. Efter jag varit där åkte jag en sväng till mormor och morfar och hälsade på. Nu är jag hemma igen, och då fick det bli datorn. Adam kommer vid 7 och då ska vi skruva ihop ett skrivbord, hihi. Vi hörs senare !

Hela högen på en bild.


HAHA, himla snygg bild faktiskt.. not.

Ullared och barnvakt.

Vid halv 12 åkte jag till ullared med Adams underbara familj. Köpte inget speciellt där bara födelsedagspresenter, en ny kaffebryggare till mamma och pappa och sen ett par nya skinnhandskar till mig själv. Tappade ju bort min ena handske för ett tag sen :( När jag kom hem fixade jag mig lite snabbt och sen åkte jag och Adam till torup, för att passa mina busiga kusiner. Så är där nu och vi blir här hela kvällen, kanske även sover över. Ska snart äta lite god mat och sen ska vi kolla på melodifestivalen. Skriver kanske mer sen, ciao!

Storm?

Vaknade redan vid halv 9 idag, eller först vid 6 när älsklingen åkte till jobbet. Låter som det är storm ute. Antar att det var därför jag vaknade. Hade en trevlig kväll igår, med god mat och mycket skratt. I eftermiddag/kväll ska jag och min älskling passa mina 2 kusiner i torup. Fram tills dess blir det lugnt..

Myskväll ! ♥

Nu ska jag strax åka till rydö och hämta amanda, sen ska vi åka och handla mat till ikväll. Blir tacos, gott! Sen ska vi kolla på let's dance och sådär. Jag, Adam, Amanda och David. Kommer garanterat att bli en toppen kväll.

Här får ni kvällens outfit.

Ellos vår/sommar 2011.


Precis kollat igenom katalogen som kom på posten idag, mycket fint.
Synd man inte har ett jobb och tjänar massa pengar.

Baby please don't go.

Jag vill ha nya vita converse.

Svensk maffia.

Bra program skulle jag vilja säga, men hemskt.. man blir typ rädd. Nu är jag i alla fall hos älsklingen åkte dit direkt när det var slut. Så ska sova här inatt igen. Myspys! Imorgon blir det antagligen att åka en runda till stugan med mamma och pappa och sen en runda till Halmstad för att hämta skrivbordet som vi beställt.


Bjuder på denna söta bilden.. haha. Love you baby! ♥

-

Arg och irriterad!!

När jag kom hem från mormor tänket jag fortsätta med bakandet. Tänkte göra kärleksmums, men hann inte komma så långt. Tappade kaffekannan i golvet..  resultatet blev glas i hela köket och fullt av vatten. LYCKAT EVELINA! Gah, blev så jäkla arg på mig själv.. så nu är jag skyldig mamma och pappa en ny kaffebryggare. Inte nog med det så går min lillebror mig på nerverna just nu, med sin höga musik. Får ju ont i huvudet.. !! Nä nu ska jag sluta skriva.. inget roligt att läsa ändå.

Paaaj

Har precis mixat ihop en paj, haha. Så just nu står den i ugnen. Hoppas den blir god. Blir den det så ska jag allt lägga ut receptet här. På tal om det så när jag håller på och gör pajen så ringer morfar och frågar om jag vill komma upp dit och äta paj. Kusinerna är där så dom har hjälpt mormor att göra den. Så åker nog upp dit en stund så fort min egen paj är färdig i ugnen. Kommer inom en snar framtid bli fet som gris.. 

Jag vill åka till cypern!!!

Köttfärssås á la eve och adam.

Jag och älsk har precis ätit köttfärssås och spagetti. Gjorde köttfärssås med bla. kantareller, riktigt gott var det. Nu ska vi slänga oss i soffan och kolla på mästerkocken och fuskbyggarna. Två mycket bra program.

Huvudvärk :((

Usch, mitt huvud sprängs snart känns det som. Har varit en lång dag idag, kom hem runt halv 6 någon gång. Ska snart åka till min boyfriend och spendera natten där hade jag tänkt. Men först ska jag gå upp och ta 2 panodil så att huvudvärken förhoppningsvis släpper. Ciao!

Outfit bild.


Bilden är tagen i lördags, innan AJ-festen.

09.00-18.30

I princip hela denna dagen består av jobb =D gooodigood. Fast halva dagen är avklarad.. bara resten av halvan kvar nu. Men det går fort. Är hemma på lite rast nu bara så ska snart gå tillbaka igen, skönt att jag har så nära. Lova fick jag lämna hos mormor&morfar i morse, men hon älskar att vara där. Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa min älskling, får se vad  vi ska hitta på. Idag är han i alla fall ledig från fotbollen. Blir dåligt uppdaterande idag men vi hörs när jag kommer hem. Kraaaamar!

Något väntar på mig.


En sån här goding ligger och väntar på mig där uppe, mums.
Jag älskar verkligen biskvier. 
Ska nog testa göra egna någon gång, men det låter så himla svårt.
Någon som vet? Är det lätt eller svårt?

Senaste shoppingen.

Va ett tag sen nu, men lovade ju bilder på vad jag köpte.
Tunika från bikbok, 199 :-
Byxdress från bikbok, 349 :- Bilden är inte riktigt rättvis.

Ear cuffs.


Workiii workiii.

I morse ringde dom från dagis så jag fick hoppa in och jobba några timmar. Ska även jobba där imorgon, 9-18.30, så det blir en låååång dag. Men det är gött med lite jobb, och speciellt att ha något att göra. Snöar gör det för fullt nu också, blää. Vill inte att de ska komma mer vitt från himlen, nu får det vara nog tycker jag. Vill ha vååår och sommar. Men det lär nog dröja ett tag till. Nu ska jag städa lite, vi hörs senare ♥


Vill sooooola och bli bruuuuun...

RSS 2.0