HAR BYTAT IGEN !

FÖLJ MIG PÅ WWW.EWZZZ.DEVOTE.SE !

IKVÄLL BLIR DET EUROVISION MED TREVLIGT FOLK !

Har varit och kollat på hif-särö, blev vinst för hylte idag med! :) Om en liten stund kommer Linnea hit och då ska vi laga lite god mat. Sen kommer det lite folk hit, vi ska kolla på eurovision och så. Kommer bli en trevlig kväll. Dock utan dricka för min del, då jag antagligen ska hämta A och hans kompisar i stan inatt. Hoppas ni får en trevlig lördag kväll! :) Vi hörs när vi hörs! ♥ 

ilovemyfamily

Har spenderat hela dagen med min kära familj. Nu ikväll har vi varit hos min farbror & kusinerna och kollat på hockeyn och fikat. Trevligt! Blir en spännande final mellan sverige-finland på söndag :) Nu ska jag spendera det lilla som är kvar av kvällen med min fina pojkvän. PUSS! ♥ 

DAGENS SKÖNA OUTFIT

Sjukt trött

Idag har jag varit en sväng på gekås med mamma & pappa. Hittade en jättefin klänning och leggings och småsaker till lägenheten osv. Mysig dag har det varit ♥ Är fortfarande kvar hos mor&far, vi ska snart äta lite kvällsmat. Sen åker jag nog till mitt andra hem, haha. Kommer somna så fort jag lägger mig i soffan, känner mig helt slut. Uppdaterar senare, puss!

ERIC SAADE

Va allt lite nervöst, men tur att han gick vidare. Kvällen har spenderats framför tvn med mitt hjärta. Nu ska vi gå och lägga oss, jag är ledig imorgon men älsk ska upp tidigt ju. Sweet dreeeeams!


Vilken snygging...

SOMMARJOBBET FIXAT!

Så jävla gött att veta att man har jobb i sommar. Har inte hela sommaren men iaf 5 veckor. Ska vara på konsum för er som inte vet eller undrar. De tråkiga är att jag och A inte är lediga ihop alls i sommar, men men inget att göra åt. Mamma och pappa har också semester i juli kom jag på, suck. Men jag är glad att jag har jobb :D Kan inte bli bättre, hoppas bara fridiizzz jobbar när jag jobbar, hade varit riktigt roligt!

Nu ska jag och Lova strax gå till Nikki och hälsa på. Vi hörs sen!

HJÄRTAT ♥


Kommer knappt ihåg hur liten du var.. du är liten nu med men då var du mini, sötnos!

LOOKBOOK.NU



RAST

Just nu har jag rast, sen har jag några timmar kvar efter de. Slutar ju vid fyra idag. Ska hem till mamma & pappa och hämta Lova då och sen upp till lägis och städa lite. Får se mer vad jag hittar på i eftermiddag/kväll. Skriver mer när jag kommit hem och sådär. Puss!

RÖV

Kul att jag och A aldrig har någon tur. Däremot våra två vänner som var med oss fick med sig typ 2000 hem. Hade liksom inte suttit helt fel så här i mitten av månaden. Nu ska jag sova, imorgon blir det jobb mellan 7-4. Godnatt!

BILBINGO

Strax ska jag, min kära pojkvän, slingan och maria åka och spela bingo. Får hoppas att det inte börjar regna eller åska allt för mycket bara. Hoppas på vinst idag, neeeed some moneeey! ;) 

Men vi hörs senare ikväll.

Gott.. jao!

DAGENS OUTFIT

MARKNAD

Gick upp tidigit idag, så är hemma hos mamma och pappa nu. Vi ska strax åka till Unnaryd på marknad. Jag måste bara ha marknadsgodis, såååå gott! Vädret ser rätt hyffsat ut än så länge också, men det ska komma in skurar sen så vi får la se. Slänger in en bild på dagens outfit när jag kommer hem :)

FOTBOLL MED VÄNNER !

Jag och Linnea va som sagt och kollade på fotbollen en stund, hylte vann rätt överlägset! Vi stack dock en stund innan det var slut. Mackan & Tobbe kom så vi spelade fotboll, och fjantade oss typ. Kom hem vid 10, och ska snart hoppa in i duschen tänkte jag. Sen blire sängen, är rätt trött faktiskt.

Vi hörs imorgon, puss & godnatt!

HÄRLIGT VÄDER

Idag har jag jobbat hela dagen, slutade vid halv 5. Har bara latat mig i soffan sen jag kom hem, känner mig helt slut. Om en stund ska jag träffa Linnea, vi ska kolla på damlagets match. Har inte så mycker mer att berätta för er nu, så kan höras lite senare, herrråååååååååå snyggingar!

SOOOVAA !

Ska strax gå och borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Skönt att komma i säng i tid någon gång. Inte för att jag kommer somna än men ändå. Imorgon är det jobb som gäller, 7.30-16.30 så blir ett långt pass. Godnatt på er!

CAR WASH

I eftermiddag har jag varit duktig och tvättat bilen lite. Pappa tyckte den va skitig, haha. Fast det var den ju verkligen också. Jag och A har varit i Rydö en runda också. Jag har även varit ute och cyklat en runda med Nikki, skönt men jäkla så jobbigt haha. Nu måste jag laga mat, suck. Har man en pojkvän som hellre spelar xbox så har man..


Haha snygg bild jag vet..  *ler*

CV & personligt brev

Hela förmiddagen har jag suttit och skrivit cv & personligt brev, riktigt tråkigt. Tycker det är svårt också, men jag tror jag fått ihop det nu. Ska söka ett jobb som jag jätte gärna vill ha i Halmstad. Nu ska jag faktiskt ut och ta vara på solen lite, som jag inte hunnit idag. Uppdaterar senare goingar!

INSPIRATION

MÅNDAG

Idag valde jag att sova ut, riktigt skönt. Kändes som jag hade massa sömn att ta igen. Idag har jag massa saker jag ska fixa, bland annat städa. Men först ska jag åka hem till mamma&pappa en runda. Nu ska jag dricka upp min youghurt.

Hörs senare!!

BÄSTA VÄNNER

Idag har vi bara softat, och njutit av det underbara vädret. Nu ikväll har vi varit och grillat hos Nikki och Marcus. Riktigt gott, ni är för bra. Pontus och Ola var där ett tag också. Vid nio kollade vi på en bra film på fyran, mys! Tack ännu en gång för igår, och även idag. Haft sååå roligt :) Nu har jag och A precis kollat på fotbollskanalen, dags att sova. Godnatt, hörs imorgon!

BÄSTA KVÄLLEN PÅ LÄNGE!

Kvällen igår blev riktigt lyckad, hade hur roligt som helst. Tack Nikki & Mackan för detta! ♥ Blev lagom med alkohol och så för mig, så mår hyffsat bra idag vilket är skönt. Ska snart gå upp och hämta min bil tänkte jag, som står hos n&m. Men först ska jag njuta lite till av den underbara solen.. 


En av alla typ 600 (?) bilderna som togs igår med min kamera. Här är en bild på mig och min fina vän! De andra bilderna från kameran kommer komma upp så småningom när jag orkar.

KVÄLLENS OUTFIT

BLEV STAN IDAG MED

På förmiddagen gjorde jag och Linnea lite ärenden, promenerade faktiskt ner till samhället. Sen fick jag skynda mig för att åka vidare till min moster i Torup. Sen åkte vi därifrån in till stan en sväng. Handlade lite mat och sen hann vi inte till stan och kollade lite på kläder.

Nu har jag precis fixat iordning mig och snart ska vi åka till Nikki på 20-årsfest. Blir nog en riktigt trevlig kväll. Vi hörs imorgon, puss på er!

Trött!!!

Ska snart sova, känner verkligen att jag behöver det. Hittade lite i stan, dock bara ett linne och underkläder. Har ändå lyckats bränna en 1000 lapp :/ svider i plånboken. Bjöd visserligen på mat och så men ändå. Jaja, jag som behövde nya kläder :( tråkigt när jag aldrig hittar något. Uppdaterar mer imorgon, natti natti.

MOT STAN


Här får ni en bild på dagens!

Nu väntar jag bara på att A ska komma hem, sen styr bilen mot Halmstad för lite shopping. Får se om något fint får följa med mig hem, hoppas det! :) Vi hörs senare när jag kommer hem, puss på er! ♥

INSPIRATION

FRUKOST

Just nu sitter jag och äter frukost, känner mig lite stressad för skulle gått upp tidigare. Men va så trött så valde att sova lite längre iaf. Idag jobbar jag mellan 8.30-13.30. I eftermiddag ska nog jag och A till stan, på tiden att vi gör något ihop och inte bara sitter hemma. Hoppas ni får en riktigt bra dag!

JUST NU


Efter big brother går jag nog och lägger mig, så vi hörs imorgon!

Mamsen & papsen ♥

Har varit och hälsat på mamma & pappa en stund ikväll, ibland behöver man åka dit och prata av sig lite. Men dom skulle åka och jobba nu vid halv nio så då åkte jag samtidigt. Sitter i min ensamhet nu, typ boring. Får la göra lite mat snart som jag kan ha med mig till jobbet imorgon. Så jäkla skönt att jag ha fått jobba hela veckan!! Men ska bli riktigt skönt med helg också :)

- Nä nu måste jag göra mat och hänga upp tvätt. Hörs säkert senare, bye!


Mina två hjärtan, som jag älskar er!! ♥


HOME FROM WORK

Har jobbat hela dagen, känner mig lagom trött nu. Hade gärna gått och lagt mig en stund, men känns inte lönt när klockan redan är fem.

Hade velat ha besked om en sak idag också, men fick jag det nej.. ger fan upp snart! Är så trött på allting, verkligen allting.. måste fan rycka upp mig nu!!

Vi hörs senare!

GÅRDAGENS

LOOKBOOK.NU

BÄTTRE LYCKA NÄSTA GÅNG !

Idag var det kallt och tråkigt att spela, va nära flera gånger och det irriterar mig ännu mer när man inte vinner. Aja, ibland måste man ju förlora också. Bättre lycka nästa gång, haha! :) Ska bli så skönt att gå och lägga sig nu. Imorgon väntar jobb igen, mellan 7.45-16.30.

Jag och A har 1 år och 5 månader idag också, det får inte glömmas.. hihi! ♥
 
Godnatt och sovgott, puss!

BILBINGO IDAG IGEN

Har precis ätit en riktigt god köttfärssoppa, som jag och A gjort. Ibland är vi duktiga. Nu ska jag gå ut och gå en liten runda, blir ingen lång för det hinns inte med. Strax innan halv 7 åker vi till torup och spelar bilbingo, hoppas på vinst idag med såklart, lite pengar hade inte suttit helt fel just nu. Uppdaterar senare!

Några suddiga bilder från derby matchen..



SWEET LEMON


Tänkte tipsa er om denna body buttern.
Doftar friskt och är hur bra som helst! :)
Ni måste testa!!

RAST !

Nu är jag hemma på lite rast, gick hem till mamma & pappa. Bra att det är så nära, tar kanske 1 min! Har ca 1,5 timme kvar att jobba, sen slutar jag för dagen. Gött med en tidig dag så man kan få lite gjort på eftermiddagen. Nähä, nu får jag nog gå tillbaka så jag kommer lagom till lunch. Vi hörs senare, ciao!

-

BARCELONA - REAL MADRID

Just nu är det fotboll på tv.. min snygging ronaldo spelar ju så det är ett måste att se! ♥ hihi. HEJA REAL ! Om en liten stund ska jag gå och lägga mig för imorgon börjar jag jobba redan 05.45, tidigt. Men slutar 12.45 så det är ganska så skönt. Börjar hellre tidigt och slutar tidigt. Vi hörs imorgon hörrni, natti natti!

Aw, ni måste bara lyssna om ni inte gjort det innan!


Vet att jag lagt in denna tidigare, men kan inte sluta lyssna på den.
Den är så himla fin ♥ Får typ tårar i ögonen, aw! Fint fint fint.

Duschdraperi från H&M


Tycker dessa är riktigt fina, funderar på att beställa? Jag gillar ju det rosa men de gör nog inte A, så får nog bli det vita isåfall. Vad tycker ni? ♥

NU ; powerwalk.

Kom hem från jobbet för en liten stund sen bara, jobbade till 17 idag. Efter jobbet var jag hemma hos mamsen & papsen en stund. Nu ska jag strax iväg igen, ska träffa Bella som jag inte träffat på ett tag <3 Vi ska ut och gå en runda. Härligt!

Vi hörs lite senare!

IDAG ÄR DET DIN DAG


Grattis gumman, nu är du också 20 år! Hoppas du får en toppen dag ♥ loveyou!

-

Morning..

Nu ska jag strax åka iväg och jobba. Men har förberett några tidsinställda inlägg som kommer upp under dagen. Hoppas ni får en riktigt bra dag!

Snart kallar sängen

Nu tänkte jag snart gå och borsta tänderna och gå och lägga mig. Ska bara fixa några tidsinställda inlägg till imorgon först, så ni får något att läsa. Hoppas mitt hjärta har spelat klart snart också så vi kan gå och lägga oss tillsammans. Han har spelat ända sen han kom hem från jobbet.. så tycker faktiskt det räcker snart. Imorgon blir det jobb mellan 8-17, så det blir en lång jobbdag. Godnatt goingar ♥

POWERWALK

Nu ska jag gå ner till Lisa och sen ska vi ut och gå en runda. Ska bli riktigt skönt att komma ut lite. Har haft huvudvärk typ hela dagen, hoppas på att det släpper av lite frisk luft. Vi hörs senare!!

Piiiiics från helgen


Träffade Hannah, som jag va med mest på gymnasiet. Fina vän, som jag saknat dig! ♥

Underbara och söta Nikki 

HAHA, snyggaste bilden..

Snyggt med keps


Denna fina finns på bikbok !

-

Jobb en liten stund

Kom nyss hem, fick hoppa in och jobba mellan 10-13 idag. Sen har jag varit hos mamma&pappa en liten runda. Imorgon blir det jobb igen, härligt! De ringde från ett annat ställe idag också, och ville jag skulle jobba där imorgon, så typsikt att det alltid ska bli samtidig som man redan har jobb. Men så är det!

Idag måste jag städa, så j*vla tråkigt! Har inte alls lust med det idag.. ska se om jag kan lägga in lite bilder från i lördags sen, har inte kollat igenom om de blev några dugliga bilder men kanske någon.

Milf


Nu har jag och A precis kollat på denna filmen, sådär bra.
Fast den var ganska rolig ibland måste jag säga :)

Beautiful people

Chris Brown & Benny Benassi – Beautiful People - Radio Edit

Sunday

Matchen igår slutade 4-0 till hylte, vilket va rättvist då dom va mycket bättre!
Senare på kvällen blev det stan, men det va skit tråkigt. Hade hellre varit hemma. Men det kunde man ju inte veta innan. Åkte hem vid 2 tiden typ, och hade knappt druckit något så idag är jag pigg. SKÖNT! I eftermiddag hade jag kanske tänkt att åka och kolla på damlaget, dom möter astrio. Får se sen om jag pallar.

Nu ska jag gosa lite med min älskade lilla hund ♥ puss!
RSS 2.0