Dagen börjar gå mot sitt slut..

Så fort denna dagen har gått, känns som man inte har hunnit med något alls. Har hållt på att få ner garderoberna hela kvällen och speciellt plocka ur dom, bara den nya som ska byggas ihop. Skoskåpet har vi i alla fall fått upp. Hoppade aerobicen ikväll, hade ingen lust. Sen har jag ju hjälpt mamma & pappa istället. Snart kommer min älskling hit, gillas. Näe jag har väll inte så mycket mer att säga. <3

Här görs det om för fullt..

Kom hem från Halmstad för en liten stund sen, åkte med mamma och pappa. Dom skulle hämta en garderob och ett skoskåp och sen beställde dom även ett nytt skrivbord. Nice. Så nu håller mor min på för fullt med att tömma de gamla garderoberna, kommer bli fint med en stor ny. Längtar tills det är färdigt, så jobbigt när saker och ting ligger överallt när man gör om. Om en stund kommer älsklingen och hämtar mig, då ska vi göra några ärenden. Efter de tror jag allt jag åker upp och hälsar på mormor&morfar en stund. Vi hörs lite senare, kramis!

H&M & Bikbok.

Min söta bikini, hihi.

Måndag, och ny vecka.

Återigen är det ny vecka, tiden går så himla fort. Idag har jag inget speciellt jag ska göra, bara lite små saker. Få se om mamma och pappa ska åka till stan och köpa garderober och så för då följer jag kanske med. Senare ikväll är det aerobic, va ju inget förra veckan pga. att dom bytade golv. Känner mig inte alls taggad till att träna längre, men de kommer väll förhoppningsvis. Nu ska jag snart gå upp och äta lite frukost, puss

Tröttis.

Puh, varit en låååång dag. Åkte till farfar & gunhild vid halv 2 och va där till 5 typ. Vi firade Gunhilds födelsedag. Hon bjöd på smörgåstårta, och kakor och allt va det var. Riktigt gott i alla fall. När vi kom hem blev det att kolla på handbollen och nu har vi precis ätit lite mat igen, kyckling och ris. Gott så! Kollat på solsidan och nu väntar vi på att wallander filmen ska börja. Kraaaam på er!


Såhär fint är det hos farfar & gunhild.. så himla mysigt hus. Dock suddig bild.

Sunday morning.

Hann aldrig blogga igår innan jag åkte, blev så stressigt. Kvällen blev lyckad i alla fall, god mat & bra underhållning. Vi var hemma någon gång efter 2 tror jag och både jag och Adam somnade väldigt fort. Snart kommer mamma eller pappa och hämtar oss, ska hem och göra mig iordning lite innan vi åker till farfar och Gunhild för att fira henne. Hörs lite senare, puss.

Lördag

Gick upp vid 10 och åt en god frukost, sen körde Adam hem mig. Ska snart äta middag och sen ska jag börja  göra mig iordning för ikväll. Ska till Falkenberg, Strandbaden med AJ ikväll, Adams jobb. Kommer säkerligen bli väldigt trevligt. God mat och dans är nog vad det blir. Har just nu lagt på en ansiktsmask lite slarvigt. Kände att de behövdes nu. Bjuder på en riktigt snygg bild, haha. Nä nu måste jag hoppa in i duschen. Blir nog ett snabbt inlägg innan jag pyser iväg.

Huvudvärk & ont i magen

Vid middagstid åkte vi till stan ju, där de blev 2 inköp. Visar er imorgon om jag hinner. Efter stan blev det snabbt hem och byta kläder och sådär och sen skynda sig till Rydö igen för att fira Adams pappa lite. Trevligt! Ska sova i lägenheten inatt, mys. Fast har ont i huvudet och ont i magen .. inte roligt. Jag hoppas verkligen bara att det är tillfälligt. Jag uppdaterar mer imorgon, godnatt!

Mot staden.

Om en liten stund ska jag, min svärmor och adams syster åka till Halmstad för lite shopping. Tror mest jag ska titta lite och spara mina pengar, men bara för jag skriver det nu så kommer jag säkert hitta as mycket. Vi får la se. Är så många födelsedagar nu i februari så lär bli en del pengar som går åt det. Ikväll ska vi fira Adams pappa som fyller år, fast han fyller inte idag utan på måndag. Vi ska äta pizza, kolla på handbollen & let's dance skulle jag tro, blir nog trevligt som vanligt. Hoppas ni får en bra fredag, så hörs vi kanske senare. Love from me ♥

LJUSPARTY !

Har inte haft tid att blogga idag, har stressat mig genom hela dagen, hehe! Blev i alla fall ett lyckat ljusparty, himla trevligt. Så roligt att träffa alla ♥ Blev massa fint, hihi. Lovar att jag visar er så fort jag fått det, men lär dröja ett tag. Innan ljusparty hann jag även med att slinga Nikkis hår. Hon hjälpte mig även med maten och sådär till ljuspartyt, du är för snäll gumman.. tack så jätte mycket! Tänkte snart gå och lägga mig, får se om min pojkvän hinner med mig lite innan, xboxet och polarna är just nu snäppet viktigare. HAHA ! Bjuder på några bilder från kvällen också. Natti natti.




Torsdag och mycket att fixa.

Gick upp tidigt idag, eller rättare sagt min underbara moster ringde och väckte mig vid 8. Men de gjorde inget, för jag behövde ändå komma upp. Har dammat nästan hela lägenheten nu, toaletten behöver verkligen städas och sen måste det dammsugas och donas. Ikväll ska jag som sagt ha mitt ljusparty, roligt. Så ska laga mat tills ikväll också och så ska jag försöka hinna med att slinga Nikkis hår. Måste även inom affären och handla allt som nu behövs. Som sagt schemat är fullt idag. Hinner inte skriva så mycket mer nu, ska åka hem en snabbis. Hej på er!

-


Åh, vad det är svårt med jobb... blir galen snart. Vill jobba jobba jobba...

Lovely.



Finns att köpa på H&M för 499:- den ser himla fin ut på bild iaf.

Blev en snabbis till Halmstad.

Nu är jag hemma igen, och vi fick med oss både färg och tapet. Hihi, kommer bli snyggt. Ska nog även in och köpa nya garderober och så nu någon dag. Niiiiiice! Riktigt fint väder idag med, men kallt. Måste ut och gå en runda sen i alla fall, känner att jag behöver det. Kliar i ögonen och näsan idag, hatar min j*vla allergi. Skulle kunna göra allt för att bli av med skiten. Nu skickade precis nikki på chatten och frågade om jag kunde följa med henne till klädhörnan, 70% idag. Det säger jag inte nej till.. får se om jag får med henne på en promenix samtidigt då också. Ciao!

26 januari. 2011

Godmorgon!! Mamma väckte mig vid 9 idag, så gick upp och åt frukost. Nu ska vi strax åka till stan, jag, mamma och pappa. Ska köpa mer färg och kolla på tapeter och lite så. Håller ju på att måla om i hallen och så här hemma. Kommer nog bli fint. Blir ett snabbt inlägg för måste sticka nu, puss på er!

Natti natti.

Attans, gick inte så bra för sverige. Men får hoppas att det går bättre i nästa match, hehe. Då lär det bli spännande. Nu ska jag och adis gå och lägga oss. Tror det blir en snabbis in till stan tidigt imorgon bitti med mamma och pappa. Dom ska köpa mer färg och så ska vi kolla på tapeter. Godnatt och sovgott alla.


Min lilla bebis, så söt. Hon älskar sin fisk som hon fick av Adams lillasyster Kajsa.

Snart är det handboll..

Kom nyss hem från mormor & morfar. Åkte dit efter att jag varit hos Nikki. Gick 20 min på deras promenadband och sen bastade jag och duschade där. Guuud så skönt det var. Sen fick jag god mat, kycklinggryta och ris, riktigt lyyyyx när jag kommer dit, man får allt serverat. Gulliga mormor ♥

Snart börjar handbollen med, tycker det är riktigt spännande och kul att kolla. Sist mot kroatien spelade ju sverige grymt bra, hoppas dom fortsätter spela så.

Ska gå och hälsa på Nikki.

Ska alldeles strax promenixa upp till nikki, va ett bra tag sen vi sågs nu. Ska även gå förbi brevis och posta ett brev. Får se hur länge jag blir där uppe. Såg nu med att det snöar ute, usch och fy. Men det är la bara att ge sig ut i det kalla. Glömde förresten ta bilder när vi var ute hos farfar, eller rättare sagt jag glömde kameran, haha. Men ska dit på söndag och fira gunhild lite för hon fyller år så får passa på då istället.

Har även varit vid farmors grav idag, det är sjukt så mycket jag saknar henne. Världens bästa farmor ♥  Det är så tomt utan dig :'( du är himlens finaste ängel.

Nä nu måste jag gå, ciao.

Tisdag morgon.

Mamma väckte mig vid 9 eller något tror jag, gick upp och åt frukost. Sen har jag suttit och pysslat med inbjudningskort, blir verkligen inte bra men skitsamma. Om en stund ska jag åka med mamma & pappa till världens ände, alltså till stugan. Ska till lilla farfar också, han fyller år idag. Så ska ge honom present. På tiden att jag åker med dit för jag har inte varit hos dom på säkert 1 år :o ska ta med kameran tänkte jag, och ta kort på deras fina hus. Nu får jag skynda mig lite, för pappsen blir inte glad om dom får vänta på mig. Vi hörs sen, puss!

GODNATT

-

there's no light to break up the dark.

Linnea Johansson ♥


Finns alltid för dig vännen, precis som du alltid finns för mig.

Varit i Halmstad.

Hej på er. Har varit dålig på att blogga idag, men har inte hunnit med det. Åkte med Linnea till stan i förmiddags, vi gick i stan en liten stund, kollade lite. Blev helt förälskad i en parfym på body shop, aw.. luktade jordgubb. Linnea köpte den, men själv hade jag inga pengar. Den kostade bara 145 om man var medlem så riktigt billigt. Men är ju alla <3-s dag snart, kanske är någon som tänker lite extra på mig då ? :* jaojao. Så var det med de. Sen skulle hon till doktorn, så hängde med dit.

När vi kom hem följde Linnea med in en stund, och sen efter hon åkt hem så gick jag ut och gick en låååångrunda. Härligt, fast inte så roligt väder bara.
Nu ska jag gå och kolla vad mamma och pappa köpt i ullared, dom kom precis hem. Sen ska jag fixa inbjudningskort till min 20-års fest. Hörs sen, love from me!

Sverige - Kroatien

Riktigt spännande i matchen, men härligt att Sverige leder. Får verkligen hoppas att dom håller det. Vi har nyss ätit lite kvällsmat och nu har jag snart vräkt i mig en hel marabou choklad, mums. Så onyttigt det lät, men idag var jag sjukt sugen på lite choklad. Så är det ibland. Senare ikväll är det solsidan som gäller.
Uppdaterar imorgon, puss puss.

Söndag.

Kom i säng väldigt sent igår, eller klockan va la runt halv 4. Men det gick bra att köra in till stan iaf, fast lite trött var man ju, men sjöng för fulla muggar för att hålla mig vaken, haha. Gick upp vid 11 tiden idag, åt lite frukost. Sen fick jag åka och hämta lillebror hos kusinen och även köra hem Gustav till Torup. Nu har jag landat hemma igen, efter en del bilkörande.

Strax ska jag ut och gå med Bella, ska bli skönt att komma ut lite och även roligt att träffa my dear friend. Sen blir jag tvungen att gå ända upp till Adam för att han ska få hit sin bil. Puh, men behöver träning.  Vi hörs lite senare hörrni.

Till Jens och kolla på handboll.

Strax sticker jag till Jens, där även Amanda och David är. Kommer nog bli en trevlig kväll. Ska äta pizza och lite så med. Fast jag tror att jag får hålla mig till en sallad.. har ju varit duktig och gått HELA 1 MIL IDAG!! Det ni. Sen inatt ska jag åka in till stan och hämta min boyfriend och hans polare.
Ha en trevlig kväll så hörs vi, puss!



Hittade lite roliga bilder på brorsans dator.





Falukorvsgratäng i ugn.

Vaknade vid 10 tiden, låg dock kvar rätt länge.. eller tills det plingade på dörren. Det var moster och kusinen som kom och hälsade på en liten stund, roligt! ♥

Började med med maten för ett tag sen och nu står det äntligen i ugnen. Mamma och pappa ville ha mat när det kom hem eftersom dom inte äter på jobbet när det är helg. Så jag har varit duktig idag faktiskt. Har till och med försökt göra något avancerat istället för bara fulukorv och pasta eller något. Hoppas det blir gott bara. När jag ätit ska jag nog ta en promenix upp till mormor&morfar.  CIAO!

Let's dance!

Just nu sitter hela familjen utom Filip bänkade framför tvn. Adam kommer strax med, han skulle bara göra något ärende. Sen efter let's dance ska nog jag och Adam spela lite Wii. Men vi får ju gå och lägga oss ganska tidigt eftersom han ska jobba lite extra imorgon. Skriver nog inte mer sen så vi hörs imorgon. Kram till er!

Nya bralls.


299 :- på bikbok.  Är lite osäker på om jag ska behålla dom eller inte?!?! Vad tycker ni?

Äppelpaaaaaj, mums.

Gick aldrig till mormor&morfar på förmiddagen utan gick dit efter vi hade ätit mat här hemma. Sen gick dom med mig tillbaka hem, för dom skulle hit och fika och kolla på skidskytte. Mamma hade gjort en riktigt god äppelpaj. Nu har dom gått hem och jag har fastnat vid datorn nere på mitt rum. Hade tänkt ta och dammsuga mitt rum nu, ser att det verkligen behövs. Senare kommer älsklingen och då ska vi gå ut och gå en runda och sen ska vi titta på let's dance såklart. En myskväll blir det helt enkelt ♥

Ut och röra på fläsket.

Tänkte gått upp tidigt idag men så blev det inte, vaknade tidigt men somnade om. Vaknade inte förrens vid 10-halv 11 sen. Men det var skönt att sova ut. Tror jag ska ut och gå en runda nu, kanske blir en sväng till mormor&morfar. Senare ska jag visa bild på vad jag köpte igår, så håll utkik!

Nu är jag trött.

Har varit en najs dag med bästa Amanda. Gick först en liten stund på stan, och jag fick med mig ett par byxor hem. Var inte riktigt meningen att jag skulle handla något, men där gick mina sista pengar. Så nu får jag verkligen leva fattigt tills nästa vecka, men det ska nog gå bra. Ska ju inte göra något speciellt. Visar er bild på byxorna imorgon för är alldeles för trött för att krångla med det nu. Efter stan åkte vi och käkade på mc donalds, gott. Sen åkte vi vidare till Fyllinge för att kolla på nissan, det blev vinst. Men såg nästan ut som dom skulle förlora ett tag. På vägen hem blev det mycket prat om allt och ingenting.

Tack Amanda för att du är så bra på att lyssna. Du är guldvärd. Hoppas jag finns där lika bra för dig som du finns för mig. Massa kärlek till dig min vän ♥

Nu säger jag godnatt, för jag är riktigt trött. Vi hörs imorgon sötisar.

Till stan med Mandddyy ♥

Ska strax hoppa in i duschen, sen ska jag hämta upp Amanda i Rydö. Sen kör vi mot stan, och sen till fyllinge för att kolla på innebandy. Hihi, blir nog mysigt. Tråkigt att man inte har pengar bara så man kunde shoppat lite i stan. Men men, så är det när man inte har något jobb. Nä nu måste jag skynda mig, vi hörs när vi hörs!

20 januari. 2011

Idag ställde jag klockan på halv 9, och sedan åt jag en ordentlig frukost som jag sa att jag skulle. Är hemma hos mamma och pappa nu men ska strax åka upp till mormor&morfar. Ska gå på deras band hade jag tänkt. Ha en riktigt bra dag alla! ♥

Fuskbyggarna.

Jag och älsk har precis kollat på fuskbyggarna. Stackars människor säger jag bara, det är helt sjukt hur man kan göra så. Hoppas man aldrig behöver vara med om något sånt.

Imorgon ska jag gå upp tidigt har jag bestämt mig för och äta en ordentlig frukost. Sen efter det åker jag nog upp till mormor&morfar och går en halvtimme på deras löpband. Vi får väll se hur det blir med det. Nu ska jag fortsätta att titta på tv.
Vi hörs imorgon!

Laura Key


Fick denna mascaran i solo tidningen jag köpte, får väll se om den är bra. Hittade inga recensioner alls om den på internet. Säkert as kass, men den blev billig i och med att tidningen bara kostade 44 kronor ;) och jag var i behov av en ny.

Träning.

Ska försöka mig på boxaerobicpasset idag igen, tyckte det var lite svårt sist. Men man lär väll sig så småningom. Sen efter det ska jag till min älskling, vi ska nog hyra någon bra film. MYSKVÄLL! Hinner inte skriva så mycket mer nu. --

Nya numret av SOLO.


Ska ta och läsa tidningen jag köpte igår och sen tror jag faktiskt jag ska vila en stund. Känner mig lite trött och hängig. Jag måste ju orka boxaerobicen ikväll.

Godmorgon.

Idag tog jag verkligen sovmorgon, vaknade inte förrens vid halv 11. Men det var skönt. Åt frukost för en liten stund sen, och snart ska jag börja laga mat till älsklingen som kommer hem på middag vid 12. Det värsta är att jag inte kommer vara hungrig då, men får la värma mitt sen. Efter middag någon gång åker jag nog hem, för mamma och pappa jobbar så jag får ta Lova. Sen vid 18 ikväll är de boxaerobics som gäller. Det ser jag framemot mest idag. Ha en bra dag.

Love from me ♥

Hos min älskling.

Just nu kollar vi på handbollen.. men den är snart slut och det ser ut som att sverige förlorar idag faktiskt. Fick lite ångest när jag åkte hemifrån innan, tycker synd om filip som får sova själv av någon anledning. Vet ju att han klarar det och sådär men ändå. När jag var mindre och pappa jobbade och jag och filip skulle sova hos någon kompis så tyckte jag alltid synd om mamma. Ville inte att hon skulle sova själv så då stannade jag hellre hemma. Antar att det sitter i lite fortfrande, hehe. Ska la snart gå och borsta tänderna och gå och lägga oss. Godnatt på er  ♥

Frisk luft.

Tidigare idag var jag ute och gick med bästa Isabelle Farago. Gick en lång runda, va riktigt skönt. Nu har jag nyss ätit lite kvällsmat, och om en liten stund ska jag packa väskan. Tror det blir så att jag sover uppe hos älsklingen inatt, om min kära bror tillåter det. Han kanske inte vill sova hemma själv, mamma och pappa jobbar ju natten. Vi hörs sen, måste upp och snacka med brorsan.

wherever you go, i'm there.

18 januari. 2011

Heey! :* Hur är det med er? Själv mår jag prima. Har jobbat till klockan 1 idag. Sen dess har jag inte gjort mycket alls. Har dragit bort den sista bården där uppe bara. Men det gick ganska så fort. Ett samtal idag gör att jag ser framemot nästa vecka. Hoppas det går vägen för oss hade inte varit helt fel.

Känner att jag mer än gärna hade velat gå på massage just nu. Känner mig helt stel. När jag får jobb ska jag unna mig det iaf en gång i månaden. Det kan man ju faktiskt vara värd. Nä nu ska jag inte tjata om massa onödiga saker, ska ta tag i eftermiddagen och tex. städa mitt rum. fast har verkligen inte lust att göra det.

Nu kommer jag somna gott..

Herregud så roligt aerobic är.. extra roligt nu när man lärt sig de flesta stegen och så. Sitter fortfarande kvar i huvudet, skulle kunna hålla ett eget aerobicpass här hemma nu ;) haha. Näe kanske inte. Tråkigt bara att det inte är något nästa vecka, för det ska byta golv i gamla hallen ellern något.
Imorgon är det jobb på dagis igen, gilla gilla gilla. Men nu ska jag krypa ner bredvid min älskling. Puss på er ♥

Redo för ett aerobicpass.

Ska snart dra på mig träningskläderna och göra mig färdig. Sen åker jag och hämtar bellis. Ska bli riktigt skönt att åka och träna. Vi hörs lite senare. Puss!

Enkelt men snyggt.

17 januari. 2011

Kom nyss hem från dagens jobb, dagis. Va ett tag sen jag va där sist så har varit en rolig dag. Ska dit och jobba imorgon med, det gillas! Hoppas bara jag klarar mig ifrån magsjuka.. för det är något som går där nu. I eftermiddag ska jag bara ta det lugnt, sen ikväll blir det aerobic. Riktigt skojj. Nu ska jag äta lite mat, hej så länge!

Tyvärr blev det ingen bil..

men 100 kronor vann vi iaf, alltid något. Sen så gjorde jag den där sms grejjen och vann 25 kr. Kollade även lite på solsidan när det var paus på bingolotto, för jäkla bra. Nu kollar vi på rush hour 3 som går på fyran. Men vi ska nog snart sova eller iaf jag. Imorgon blir det jobb på dagis mellan 8-13. Godnatt goingar ♥

Innebandy.

Tyvärr förlorade Nissan idag, tråkigt. Men Onsala var riktigt duktiga och spelade väldigt säkert. Nu har jag precis plockat iordning på mitt rum och så har jag och älsk bytat sängkläder. Det bästa som finns är nya sängkläder (?) så fult sängkläder låter ändå haha. Längtar typ tills jag kan gå och lägga mig, hehe. Men först ska vi spela bingolotto.. vet att ni säkert tänker att vi är värsta pensionärerna, men skratta lagom om vi typ vinner en bil eller något. Okej, chansen är inte så stor men ändå :) Sen så finns det inte så mycket annat att göra en söndag heller. Nu ska jag dra mig upp till tvn. Vi hörs nog senare, hoppas jag vunnit en bil då..blink*

Dagens jag helt enkelt.


Ignorera fejset, hahaha! Nu ska jag kila upp och kolla på innebandy. Puss ♥

Dålig uppdatering, jag vet.

Har varit usel på att uppdatera dessa 2 dagarna, men har inte haft lust alls. Men igår iaf så gick jag upp tidigt för att ställa mig på bakluckeloppisen, men gav tyvärr knappt några pengar. Hade roligt iaf med moster & kusinen. När jag kom hem var jag helt slut så somnade gott i mammas och pappas säng.

Vid halv 6 åkte vi till torup för att spendera även kvällen med moster, mikael och kusinerna. Vi åt pizza, spelade vem vill bli miljonär och wii. Kvällen bjöd på väldigt många skratt. Får absolut göras om tycker jag.

I eftermiddag blir det att kolla på innebandy, herrarna spelar seriefinal i innebandy. Kan ju bli riktigt spännande. Kom upp och kolla halv 4 vettja ;)
Hörs senare, nu måste jag få i mig lite frukost innan jag hungrar ihjäl.

Let's dance.

Jag och min kära pojkvän har intagit soffan nu, eller för en stund sen. Ikväll har vi lagat god mat och resten av kvällen blir det massa mys. Har städat hela dagen idag så känner mig helt slut. Upp tidigt imorgon med för att gå på bakluckeloppisen. Nu är pausen slut, så måste till tvn igen. Puss! ♥

It's friday.

Har sovit riktigt gott inatt, var nog för att jag bastade och så innan jag gick och la mig igår. Vaknade vid halv 10 idag, gick upp och ut med Lova. Sen har båda djuren fått mat och även jag har ätit frukost. Det är ungefär vad jag gjort än så länge idag. Får väll se vad resten av dagen har att erbjuda. Hörs senare!

Stan & ullared på en och samma dag.

Inte illa att ha hunnit med både och, men känner mig rätt seg nu. Köpte inget till mig själv i stan idag, behövde inget faktiskt. Men ibland får man nöja sig med att bara titta. Både jag och Amanda tog kycklingsallad på Hello till lunch, det var riktigt gott. När vi kom till Rydö sen så åkte vi nästan direkt till Ullared. Jag, Amanda, Helen & Kajsa. Det var verkligen inte mycket folk, men blev inte heller mycket handlat. Nu längtar jag efter min pojkvän som just nu är i Ätran och tränar fotboll. Men som tur är så kommer han ju hit sen så jag får mysa lite med honom. Har inte träffats alls mycket denna veckan, men det är bra att vara ifrån varandra lite ibland.


Blev en ny parfym i Ullared till mig och mamma, och sen ett nytt skal till min Iphone.

Mot staan.

Ska alldeles strax åka och hämta upp Amanda, sen åker vi in till Halmstad. Ska först äta någonstanns och sen ska hon på ett möte, sen går vi nog och kollar i affärerna en stund. Kommer bli en mysig dag med bästa Amanda ♥

Dock är jag jävligt förbannad på itunes..  får fan inte igång min iPhone!!! Så nu återställde jag hela skiten.. roligt när jag köpt massa låtar och grejjer.. och de värsta av alla.. funkar inte nu iallafall. Jävla skit! Aja. Måste åka nu iallafall.
Vi hörs senare, puss!

Awww, så himla söt.


Såå fint! ♥

Boxaerobics.

Känner mig så himla pigg, riktigt härligt att träna. Har varit ute och gått en runda med mamma&pappa nu med, så idag har jag varit duktig. Va ju hos frissan innan också. Blev nöjd och det är inte ofta jag blir det. Tunnade ut håret rejält så känns nästan som jag inte har något kvar, men de behövdes. Nu blir det några situps och så innan duschen väntar. Ska nog sova sen tro jag. Imorgon ska jag ställa klockan på 8 och gå ut gå en runda hade jag tänkt. Kram på er!

Äntligen ska jag till frisören.

Om en liten stund ska jag gå till Salong Duo, Erika ska klippa mig. Tror mitt hår är en aning slitet nu, men hoppas inte hon behöver ta för mycket på topparna. Är alltid så när jag väl börjar få långt hår så går jag till frisören och så åker jag därifrån med kort hår. Behöver verkligen tunna ut det också för det är riktigt tjockt och jobbigt nu. Men det ska nog bli bra tror jag. Hörs när jag kommer hem igen.

Spring collection.

12 januari. 2011

Tjenixen! Har precis ätit lite middag, och innan dess var jag nere på biblioteket. Gick faktiskt ner.. det var skönt att komma ut lite. Hämtade min julklapp som min faster hade bytat. I eftermiddag blir det bara lugnt, fram tills klockan 6 iaf för då är det boxaerobics som står på schemat. Är riktigt taggad för det så jag hoppas det blir roligt.


Gammal bild på mig och bellis, midsommar - 09! Älskar dig gumman! ♥

Nytt.


Blev ytterligare 2 plagg köpta på rean, billigt och bra. Jag som inte skulla ha något alls.

Du är en riktig vän.

Nu i eftermiddag har jag varit med världens bästa Bella ♥ kan verkligen prata om allt med dig, och jag vet att det jag säger till dig stannar hos dig. Tack för att du finns vännen. Vi har varit ute och gått en lång runda, riktigt skönt. Sen köpte hon glass som vi delade på, gott. Det bästa är att imorgon så ses vi igen. Nu ska jag gå upp och borsta tänderna och tvätta bort mascaran. Sen så ska jag lägga upp bild på vad jag köpt idag :)

-

jag är på bra humööör

11 januari. 2011

Tjenixen! Gick upp redan vid 7 i morse, åkte till torup. Hängde sen med moster och mikael till stan. Jag och Fia gick i stan och shoppade lite, eller mest hon. Fast jag fick faktiskt med mig 2 plagg hem. Båda på halva priset så det blev billigt. Är fortfarande i torup, ätit god mat och nu spelar jag lite wii med kusinerna. Fast ska åka hem om en liten stund. Ska ta med mig Edwin också och släppa av honom hos mormor&morfar. Senare ikväll ska jag nog träffa Bella ♥ det var allt jag hade att skriva nu, ska försöka orka att lägga in bild på vad jag köpt senare idag också. Puss!

Söööööööta kusiner!

Hääärligt !

Aerobicen var riktigt rolig och svettigt var det. Det är så himla skönt när man tränat färdigt, man känner sig så himla duktig. Hoppas boxercisen på onsdag är lika rolig, dock tror jag att den kommer bli mycket jobbigre. Men det är bra för träning det behöver jag, hehe. Har duschat, rakat benen och allt de där nu med, även hunnit med en ansiktsmask. Så nu känner jag mig frääsch. Älsk kom precis nu också, tror faktiskt att vi går och lägger oss snart.  natti natti sötisar ♥

Aerobics.

Om en timme åker jag och tränar, idag blir det aerobics. Är prova på vecka denna veckan så får försöka prova på så mycket man kan. Men tro jag ska börja på detta och boxercize. Bella och Linnea ska med också, så då blir det ännu roligare. Behöver verkligen röra på mitt feta fläsk vettni ;) Vi hörs när jag kommer hem.

Bästa vän ♥

Kom nyss hem från mormor och morfar. Åt god mat och sen spelade jag mormor & Amelia (kusin) kort. Om en liten stund kommer Linnea hit och hälsar på, vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Men nu ska jag iaf gå ner och bädda min säng och plocka iordning på mitt rum. Hej så länge!

Mooorning!

Eller ja, snarare go' middag nu. Jag och min gosiga hund ska snart bege oss upp till mormor&morfar för att äta lite mat. Så tråkigt att laga mat till sig själv. Mamma och pappa jobbar och lillebror började skolan idag, eller jobbet. Ska ta med deras julklappar med, hittade dom i min garderob när jag rensade lite där igår, glömde visst ge dom på julafton :o haha. Sen när jag kommer hem ska jag nog fortsätta att riva bort bård, as tråkigt. Men allt för att göra mamma glad. Nae nu ska jag ta på mig lite vettiga kläder, sen tror jag nog att jag åker. Hörs sen goingar!

Hos Nikki & Mackan !

Efter ljuspartyt åkte jag och älsk upp och kollade på volleyboll. Men tyvärr så förlorade Hylte. Nu är vi hos Nikki och Marcus. Jag och Nikki har suttit och kollat på lägenheter, är riktigt roligt. Får la se om de blir flytt till stan snart eller inte. Ska snart åka hem och hämta Lova, för mamma och pappa jobbar imorgon. Ska sova i lägenheten inatt tror jag. Får la ta tag i Adams tvätt imorgon skulle jag tro ;) haha.

Köpte ljus på ljusparyt förresten (ganska logiskt), så kommer dofta ljuvligt i mitt rum sen när jag fått dom. Jag ska också ha ett ljusparty nu framöver..  så då får ni ta och komma tycker jag! :) näe nu hinner jag inte sitta här och skriva mer..  pusss.

Ljusparty

Nu ska jag strax gå upp till Nikki och sen går vi till Shandra på ljusparty. Ska bli roligt, har aldrig varit på det innan. Jag älskar ju doftljus och sånt där. Får se vad jag får med mig hem, något måste det ju bli. Sjävklart så visar jag er när jag kommer hem.
Måste kila, puss!


Scones.

Godmorgon. Vaknade för en stund sen av att adams telefon ringde och sen kunde jag inte somna om igen. Kan aldrig det när jag väl vaknat.. konstiga jag. Men klockan var ju ändå rätt mycket så behövde komma upp. Han sover däremot fortfarande som en gris. Har hunnit med att göra scones, som just nu står i ugnen. Så enkelt och gott! Såg på linneas blogg att hon gjort det, så jag var bara tvungen att göra det också. Ska bli gott till frukost. Får springa och kolla dom nu så jag inte bränner dom.

all i need is love ♥

Good work av mig.

Har hjälpt mamma pilla bort bården i hallen, ska ju måla om där. Stackars mina fingrar, haha. Men går ju mycket fortare när man hjälps åt. Om en stund ska jag åka och handla lite mat till mig och älskling. Vi ska laga kasslergryta ikväll, sååå gott! Vi hade ju 1 år i tisdags men då var vi ju i Falkenberg och kollade på fotboll, så ska ha lite mys med got mat och så ikväll istället. Sen hyr vi nog någon film skulle jag tro ♥
Men nu ska jag kila, puss & kram.

En liten bildbomb från igår.








8 januari. 2011

Sov faktiskt till halv 12 idag, är ganska länge för att vara mig. Tycker det är skönare att komma upp i tid för annars går dagen så himla fort. Min älskade pojkvän sover dock fortfarande. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, vi funderade på att åka in till stan och äta något gott ikväll men blir nog att vi gör något hemma istället. Blir snäppet billigare. Vi får se helt enkelt. Jag har bestämt mig för att rensa bland kläderna i min garderob iallafall för det var ett tag sen. Det var allt just nu, ciaao!

01.02

Nu gick precis mormor&morfar hem. Vi har ätit god mat, kollat på let's dance och spelat kort. Jag vann iallafall en gång på kortspelet (a) de två som inte vann var adam och mormor. Har varit en trevlig kväll. Nu ska jag och adam kolla på film, fast jag kommer säkert somna. Godnatt på er! ♥

7 januari. 2011

Idag har jag och Adam varit i stan och shoppat lite. Mamma och pappa skulle in så vi åkte med dom. Jag fick med mig 2 tröjor och ett linne hem. Gick i stan i någon timme, sen kom dom och hämtade oss igen. Pappsen bjöd på käk, riktigt gott! Handlade lite på citygross med sen åkte vi hem. Nu håller jag och mamma på med maten, mormor&morfar kommer hit ikväll. Det blir fläskfilégratäng, mums. Men hinner inte skriva så mycket mer nu, så jag skriver sen istället. Puss!

Svettigt !

Har spelat lite wii nu, riktigt jobbigt. Så imorgon har jag nog träningsvärk att vänta mig. Toppen när vi kanske ska åka till stan imorgon och springa runt i affärer. Haha ja vi får väll se. Ska strax hoppa in i duschen, har ju fått vänta på min kära pojkvän som kom precis. Men allra först ska jag äta mina passionsfrukter som jag köpte idag, sååå gott! 


Får bli en bild på mig och söta amanda ♥ hon är för gooo den tjejen! I like you.

6 januari. 2011

Varit i Falkenberg hela dagen och kollat på fotboll. Det blev Rinia som vann Nyårscupen. Nu är jag hemma, och det luktar mat i hela huset. Mamma har gjort kasslergratäng. Ska bli gott med mat, är as hungrig. Sen landar jag nog framför tvn eller så blir det lite wii. Nä nu ropar mamma att maten är färdig. Hörs sen!

Slingorna på plats !

Mamma har precis slingat mitt hår, så får sitta med det i en stund nu. Sitter och tittar när adam spelar bowling på wii, haha. Vid halv 7 åker vi till rydö och där ska vi även spendera natten. Ska sova hos adams föräldrar eftersom vi ska åka till falkenberg imorgon igen och kolla på fotboll. Det är ju imorgon som slutspelet är. Kommer garanterat att bli en trevlig kväll, alltid roligt att åka dit! :) Måste packa väskan och lite så nu, får se om jag hinner slänga in en bild på hur slingningen blev innan vi åker, men knappast troligt! Ni får ha en bra kväll! Kram på er!

Fint från H&M !








-

5 januari. 2011

Tänkte jag skulle gått upp tidigt idag men vaknade vid 10. Ätit frukost och sådär och nu fastnade jag vid datorn. Ska nog snart spela lite wii, försöka träna bort träningsvärken som jag fått från det. Vet inte riktigt vad som händer idag, eller jo mamma ska slinga mitt hår sen. Så kommer bli ännu ljusare men det blir nog fint tror jag. Nej nu ska jag göra något, orkar inte sitta här och sega. Byyyee


Fotboll i Falkenberg.

Kom hem för en liten stund sen, har ju varit i fbg och kollat på fotboll. Inomhuscup! Hylte spelade idag, och dom vann i sin grupp så dom gick vidare till slutspelet. Orkar inte skriva så mycket mer nu. Hörs imorgon.

4 Januari. 2011

Gick upp tidigt idag, lite innan 8. Sprang bort till klädhörnan för dom hade 50% på allt idag, hittade en väst & en lite finare tunika typ och så köpte jag 2 fina tröjor till Adam. Efter det skulle mamma och Lena åka till ullared, så jag hängde med dit också. Där hittade jag ett par byxor och en skjorta. Riktigt nöjd med mina köp som jag gjort idag. Kanske kommer upp bild lite senare på vad jag fyndat idag.

Nu är jag riktigt trött, hade behövt vila en stund men det hinner jag inte. Måste duscha och lite sådär för vid 5 ska jag och Adam vara i rydö, vi ska åka till Falkenberg och kolla på fotboll med hans mamma och pappa. Det är Hylte som spelar, kan faktiskt vara roligt att se. Hinner nog inte skriva mer innan jag sticker, så vi hörs ikväll.

1 år tillsammans idag ♥

ninnie & evelina


Det var väldigt roligt att träffa ninnie idag, va jätte längesen vi sågs sist. Kommer knappt ens ihåg när det var. Vi hade en hel del att prata om. Men imorgon/idag åker hon tillbaka till malmö. Får hoppas att vi ses snart igen ändå ♥ är ju inte så himla svårt att sätta sig på ett tåg till malmö liksom. Men nu ska jag sova, klockan börjar bli mycket, hehe. Vi hörs imorgon, godnatt vänner!

Änglagård 3


Såg denna filmen på bio och den va helt okej. Inte bästa filmen jag sett men hade inte förväntat mig så jätte mycket av den eftersom man hört att den inte skulle va så jätte bra. Men det är alltid mysigt att gå på bio, fastän det var här i lilla hylte.

Nitendo Wii !

Har skaffat mig ett nitendo wii, hoppas att jag kommer tycka det är roligt nu. Så man inte köpt det i onödan, alla säger ju typ att man tröttnar efter en vecka. Jaja, nu ska jag och ninnie spela lite och sen så ska jag på bio ♥ änglagård!





3 januari. 2011

Gick upp vid 10 idag, sovit as gott inatt. Nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik. Väntar på att ninnsen ska höra av sig, men jag antar att hon sover. Jag kan verkligen inte sova längre än till 10 typ, spelar ingen roll hur sent jag går och lägger mig, haha. Jag vet jag är kanske konstig. Får se vad mer som händer idag. Tjaoo!

Wallander

Har kollat på wallander -arvet ikväll. Hade redan sett den men wallander filmerna är bra så hade inget emot att se den igen. Nu ska jag och min älskling strax sova, han ska upp tidigt och jobba imorgon. Själv så ska jag nog träffa Ninnie en stund. Ska bli himla roligt, för det var väldigt längesen vi sågs sist ;) Vi hörs imorgon, godnatt!

Massa bilder från nyårsafton !





















Världens bästa Linnea ! ♥

I eftermiddag har jag varit med Linnea, vi har fotat massa. Fast vi blev inte direkt nöjda med bilderna, haha. När vi satt och kollade på dom hemma hos henne sen så satt vi mest och skrattade åt alla. Men var roligt att ses en stund. Nu är det mat så vi hörs senare, ska lägga in bilderna från nyår då har jag tänkt. Så håll utkik vettja!

En riktig feeetar lördag !

Är hos nikki och marcus nu, har varit här sen fyra typ. Fick lax och potatis när vi kom hit, gott! Sen har vi spelat lite kort och vräkt i oss massa chips och godis. Nu tittar vi på filmen mamma mia på trean :) sooft lördag. Nä nu får jag vara social och titta på filmen. Skriver kanske senare ♥

1 januari 2011

Då var år 2010 slut och vi går nu in i 2011. Tycker 2010 har varit lite upp och ner, mycket bra har hänt med också en del tråkiga saker. Så jag hoppas att 2011 blir ett bättre år. Det tvivlar jag inte på att det blir. Nyårsafton var bra, med mycket skratt och massa god mat. Vi hamnade tillslut hemma hos mig, så firade på sätt och vis nyår med käraste mor&far. Vi kom nog inte i säng förrens klockan var 4 så sov till 11 idag. Adam har gått och lagt sig igen, men ska snart väcka honom. Lite senare i eftermiddag ska vi gå upp till nikki och mackan på lite fika, va typ ingen av oss som orkade äta efterrätten igår så vi tänkte göra det idag istället. Sen blir det nog film och bara chilla. Blev en del bilder, men kameran är uppe hos dom så får lägga in dom vid ett senare tillfälle.
Vi hörs sen, puss!
RSS 2.0