Med dig är jag lycklig, vet du de? ♥


Hemsk syn

Har varit hos doktorn idag, och som jag trodde så var inte ögat bra ännu. Nu har jag fått salva jag ska ta i ögonen istället för droppar.. och salvan ska jag ta i 3 VECKOR!! Roligt.  Inte så men vad gör man. På vägen hem hade de hänt en trafikolycka..  hemskt. Två bilar hade frontalkrockat mellan halmstad och oskarström. Usch igen rolig syn kan jag säga. Nu får jag nog planera vad jag ska äta imorgon, blir jobb mellan 8-16.30. Lång dag! Får hoppas att förkylningen har lagt sig lite till imorgon och att de inte blir värre.


Bild tagen från Hallandsposten.

Red

Godmorgon!

Igår kunde jag verkligen inte somna, va helt täppt i näsan och mådde inte bra alls. När jag vaknade mådde jag inte mycket bättre, min första tanke.. ska jag bli sjuk igen? Lyckas ju bli sjuk hela tiden. Känner mig dock lite bättre nu, sitter och äter en god frukost. Runt halv 12 ska jag åka till mormor&morfar och äta middag och sen åker dom med mig in till Halmstad. Ska ju tillbaka till ögonläkaren idag, hoppas att det blivit bättre. Tycker själv att det inte känns riktigt bra än, men får la se vad han säger. Bjuder på en snygg morgonbild också, haha. Ha en bra dag!


Första grillningen.

Kvällen har jag och A spenderat med Nikki och Marcus. Vi har grillat, blev riktigt gott. Sen kollade vi på sveriges mästerkock. Tack för en trevlig kväll. Nu ska jag och hjärtat snart gå och lägga oss. Jag känner mig inte riktigt frisk, är helt täppt i näsan. Jag hoppas verkligen inte jag blir sjuk igen.. suck. Vi hörs imorgon, natti!

Nya skor!


Boots från Skopunkten.com

Work work work

Har varit mycket jobb nu, men de är gött. Idag jobbade jag ju mellan halv 7 och ett. Sen efter de åkte jag upp till mormor och morfar en stund, hämtade Lova bland annat. Nu är jag hemma, vilat en liten stund. Imorgon är jag ledig, ska in till halmstad och doktorn då, får hoppas att ögat har blivit bättre. Vill helst slippa att åka in typ nästa vecka igen. Nu ska jag läsa lite bloggar, hörs sen goingar ♥

Inspiration

Ciao bella!

Idag har jag jobbat mellan 7.30-12.30. När jag kom hem slängde jag mig i sängen direkt och vilade en stund. Är dock fortfarande lika trött, och har ingen ork till någonting. Fast har hängt upp tvätt och slängt i ny tvätt, alltid något. Måste snart åka ner och handla med. Sen ska jag nog träffa Bella kanske, va evigheter sen sist. Så jag hoppas det blir så. Imorgon blir det jobb igen, fick frågan idag och inte säger jag nej inte. Så blir jobb mellan 6.30-13. Så idag måste jag verkligen lägga mig i tid.

Pratade med mamma & pappa igår och dom har kanonväder.. kul att va kritvit sen, haha. Dom lär ju va som pepparkakor.. som vanligt! Lite avis är jag allt.. fast dom förtjänar att åka iväg bara dom 2 faktiskt ♥

Bloggen = tråkig

Har ingen lust alls att blogga för tillfället .. eller rättare sagt så har jag inte haft tid till det. Är någonting hela tiden känns det som. Idag har jag jobbat till 4 och sen upp till mormor&morfar för att hämta Lova. Sen hem och göra mat till kvällen + göra mat tills imorgon, matlådor till mig, filip och älsklingen. Så just nu är jag så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna. Jag lovar att jag ska bättra mig på att blogga, det kommer. Näe nu sängen, jobb tidigt imorgon igen. Godnatt!

Fullt upp!!

Idag har jag hunnit med mycket. Gick till mormor och morfar vid 10-tiden och va där en stund. Sen åkte jag och Nikki till klädhörnan en sväng, fick med mig en blus hem. Ska visa er bild någon dag. Gjorde även lite andra ärenden. Kollade även lite på fotboll, hif-astrio. Åkte till mormor&morfar sen igen, och då bakade jag och mormor bullar.. blev riktigt goda. Nu är Maria hos mig i lägenheten, vi har lagat mat och nu kollar vi på tv. Ska kolla klart på körslaget och sen hyr vi nog en film. Tur vi har varandra när grabbarna är iväg :) hehe. Nu ska jag inte sitta här, hörs imorgon!

Soliga lördag.

Och jag sitter i min ensamhet vid datorn, min kära pojkvän har lämnat mig för ""träningsläger" och mamsing&papsing åkte till puerto rico inatt.. gottegrisar. Men jag ska nog klara mig, har ju mina 2 djur som just nu ligger och solar.. dom är för roliga. Blev lite extra glad också när mamma och pappa sa innan dom åkte att nästa gång får ni följa med, blir kanske till sommaren eller hösten.. något att se framemot! :) Pappa hittade riktigt bra priser på resor till turkiet i sommar.. hoppas bara att min älskling kan åka med isåfall också.. då hade allt varit perfa. Men tyvärr kommer nog fotbollen förstöra det..

Till något mindre roligt, va ju hos doktorn igår och jag har någon bakterie/virus i ögat så måste ta droppar 8 ggr om dagen!! Alltså varannan timme, jobbigt som tusan. Jag hatar det. Sen ska man ju helst ha någon som hjälper en att ta dom också men som sagt så har jag ju inte det.. får bli några turer upp till mormor lite då och då. Sen får jag försöka ta  själv någon gång men de är svårt. Riktigt snällt att min moster och kusiner åkte med mig in, vi gick lite på stan och så med. Köpte en jätte fin, men inte så billig tröja till min baby men ingenting till mig själv. Valde att lägga pengarna på honom istället. Blev en Adrian hammond tröja, 449 :- Men det är han så värd så, min plutt! ♥

ska försök hinna ge mig ut idag någon gång mellan dropparna, är ju nämligen ballong lördag i hylte. Ska försöka få med mig nikki, sömntutan. Senare ska jag umgås med maria, tror även det blir sleepover hihi. Hoppas ni får en bra lördag kära läsare, kram.

"Remember, whatever happens.
I will always love you."

Åh, irriterande öga.

Idag har jag jobbat mellan 8-13, dagen har gått fort. Vid 14.00 hade jag tid uppe på sjukstugan, mitt öga har ju varit irriterat typ i 1,5 vecka nu. Har visserligen blivit lite bättre men är fortfarande jobbigt att titta i vissa ljus osv. Men iaf . så hittade han något, jag vet inte vad de hette men ah, en infektion eller något sånt. Men han ville att  jag skulle åka till ögon akuten i halmstad imorgon förmiddag, för han tyckte att specialister skulle kolla på det. Så får hoppas det går bra. Är det inte det ena så är de det andra..  är trött på att de ständigt ska vara något hela tiden. Skulle jobbat mellan 8-17 imorgon med, det va riktigt jobbigt att ringa dit och behöva säga att jag inte kan. Jag behöver jobba.. förlorar 800 kronor på det. Men som mamma & pappa säger, det är bättre att ögat blir bra. Det har dom rätt i men jag tycker det är super kul att jobba och tjäna lite pengar.. vilket behövs!! Aja nog tjatat om det, nu har jag skrivit tillräcklig... Hoppas er eftermiddag/kväll blir roligare än min iaf, enligt doktorn skulle jag ligga hemma och vila.. och de är tråkigt.. jag tycker om att ha något att göra hela tiden, och iaf någon att prata med. Får la kolla på stylisterna, hörs!

Just nu


Finns hur mycket som helst som jag skulle vilja ha i katalogen... need money!!

-

I'm home

Kom hem från jobbet för en liten stund sen, har även hunnit med att göra lite ärenden efter jobbet. Ikväll ska jag och A sova hos min mamsing&papsing eftersom dom åker till puerto rico på lördag. Sen jobbar dom imorgon och fredag så hinner knappt träffa dom annars. Jag vill också åka till värmen.. lite fuskigt tycker jag.

När A kommer hit sen så ska vi gå ut och gå en runda, ska bli riktigt skönt. Sen laga lite mat och kanske basta, mysigt ;) Sen spendera resten av kvällen med min kära familj ♥ ♥ ♥
 

ZzZzzz

Haft en trevlig kväll hos Nikki. Vi lagade lax, potatis och kall sås.. gott som tusan. Nu är jag helt slut, så hade alldeles strax tänkt gå och lägga mig. Upp tidigt och jobba imorgon igen, så bäst att vara utvilad. Jobbar till fyra då också, så uppdaterar senare imorgon. Natti natti på er! ♥

Tillbaka !

Hann inte blogga igår kväll sen, åkte med min moster och kusiner hem. Adam tränade ändå i torup så åkte med honom hem sen. Men hade roligt där som alltid, vi spelade super mario på wii, de gamla.. så himla roligt. Sen hade dom zumba också, riktigt jobbigt men kul. Fast man kände sig helt dum när man stog där och dansade, haha. Såg säkert skit roligt ut.

I morse ringde dom från dagis, så fick hoppa in och jobba. Goodiie! Ska även jobba imorgon och på torsdag. Så det blir mycket jobb även denna veckan. Nu är jag hos nikki, vi har möte.. haha. Näe men vi har fått en idé som vi snackar lite om, spännande spännande. Vill dock inte avslöja något här. Ska nog laga lite mat om en stund. Sen blir det att åka till min sötnos när han tränat färdigt ♥ hörs kanske senare, ciao!

Läckert


      Finns på H&M för 99 :-

Inspiration.

Inte mycket till shopping.

Kom hem från stan för en stund sen, vi var inte där alls länge. Men hann kolla alla affärer jag ville iaf, men fick bara med mig en ögonskugga hem från body shop. Men hade inte direkt tänkt köpa något då jag inte har mycket pengar kvar till lön, så när lönen kommer ska jag införskaffa mig lite nytt. Ska åka ner till expert med min bror nu, han ska kolla på ny mobil. Sen ska jag åka upp till lägenhetn och då kommer min moster och kusiner och hälsar på oss. Roligt! Vi hörs senare.

Chris Medina - What are words


Anywhere you are I am near. Anywhere you go I'll be there ♥ ... så fin!

Idag blir det en runda till stan.

Idag är jag uppe i tid, eller har varit halvt vaken ända sen A gick till jobbet vid kvart i 6. Ska strax börja göra mig iordning och sen åker jag till min moster i torup. Sen åker vi till Halmstad en snabbis, jag följer mest med som sällskap. Men har en sak jag måste fixa. Fick 100 kr att handla för på body shop när jag fyllde år så måste utnyttja de innan de går ut. Jag undar vad jag ska köpa för något.. finns så mycket bra saker där så något hittar jag nog. Vi hörs senare när jag kommer hem, puss!

Laga mat & spela bingolotto

Om en stund ska jag och A gå bort till våra kära vänner och laga mat och spela bingolotto. Hoppas verkligen att jag vinner idag, lite tur i vardagen hade inte skadat. Det är verkligen svårt att vinna på bingolotto, inte alls lika lätt som det var förr. Nu kan man ju inte ens vinna en ny bingolott knappt.. tråkigt. Hinner inte skriva så mycker mer nu, ciao!

Mamma ♥

Vad skulle jag gjort utan min mamma? Hon är världens bästa, och finns alltid där för mig. Visst vi bråkar ibland men vilka gör inte det, det blir ju alltid bra igen. Jag vill bara att du ska veta mamma hur mycket du verkligen betyder för mig.
Anywhere you are, I am near
Anywhere you go I'll be there.

Jag älskar dig mamma, du är allt för mig ♥ ♥ ♥

Du va min bästa vän..


Vad händer? Det är aldrig längre du & jag..  jag saknar oss!

Bakis-söndag.

Trevlig kväll igår, började med att jag åkte till Lisa vid halv 6 tiden. Killarna va där också. Vi satt och drack lite vin och pratade. Sen blev det att alla drog bort till pizzan, och sen drog jag lisa och maria hem till lisa och jonas igen, medans grabbarna gick till kitte. Men senare så hamnade vi också där. Idag mår jag som jag förtjänar.. jag och a har sovit till typ halv 1, haha. Men roligt var det. Idag blir det lugnt, kanske bingolotto med ett gäng ikväll eller något, vi får se.

Ha en bra söndag kära läsare!

Godmorron kära läsare!

Gick upp strax efter 9 idag, men har lagt mig i sängen igen. Så skönt att ligga och dra sig och bara va på morgonen. Älsklingen har åkt till halmstad för att spela match. Lycka till till er! 

Om en stund måste jag hoppa in i duschen, sen ska jag ringa nikki och väcka henne. Vi ska gå upp och kolla på fotboll, hylte spelar. Tror att den börjar 12 så behöver ju inte stressa. Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer än, men det återstår väll att se. Hoppas ni får en bra lördag! 

Jag älskar dig min snyggis, du är underbar ♥

Så himla fina, vill ha.

Såååå skönt med fredag.

Äntligen helg, så skönt att vara lite ledig. Ska inte göra något speciellt idag, utan det blir lugnt. Mys med mitt ♥ och så blir det nog let's dance. Värst vad jag gäspar nu, tror allt jag ska ta och vila i en halvtimme. Kan nog behöva det så jag orkar hålla mig vaken längre än till tio ikväll, haha. Puss!


Bild från förra året. Det här var någon dag efter jag kommit hem från turkiet i september om jag inte minns fel. Håret är blekt och lite färg har jag allt.

Baconpaj.

Har varit duktig och gjort mat nu, blev baconpaj med massa gott i. Så då va matlåda till både mig och A fixad till imorgon. Även middag till min kära mamsing&papsing om dom vill ha imorgon. Om en liten stund ska jag åka upp till lägis, bor mer eller mindre där nu.. haha. Inte sovit hemma på evigheter känns det som. Mamma sa till och med innan i telefonen att hon inte träffat Adam på hur länge som helst, så jag får inte glömma och hälsa till honom sen att hon saknar honom (a) lilla gulliga mamma.

- Nae nu ska jag dra mig från datorn, ciao.

Jobb på två olika ställen.

Idag har jag först jobbat på pysslingen i torup från 8-12, och sen resten av dagen mellan 12.30-16.30 på lingonet i hylte. Så har varit fullt upp hela dagen, men det är roligt med jobb. Kanske skulle börja plugga till förskolelärare? Tänk om jag ändå visste vad jag ville bli, känns som allt hade varit mycket enklare då. Jaja, nu ska jag ta och göra lite mat, vi hörs!!

Sveriges mästerkock.

Jag och A har nyss ätit hamburgare, blev riktigt gott. Nu kollar vi på sveriges mästerkock, eller ja just nu kollar jag själv. Han fick åka och hämta sin mamma och köra hem henne, men han kommer väll snart. Imorgon blir det som sagt jobb igen hela dagen, så blir nog inte så mycket uppdatering här. Nu ska jag fortsätta kolla!


Dagens inspiration.

-

Hoppas det funkar nu..

Försökte blogga innan idag men de funkade inte. Idag har jag jobbat mellan 8-12.40, blev en kort dag idag. Efter jobbet åkte jag hem en liten runda och sen åkte jag till mormor&morfar och hälsade på en liten stund. Nu är jag i lägenheten och tänkte snart städa lite, för det behövs. Passar på medans A vilar. Sen ska vi åka ner och handla.

Idag ringde dom från pysslingen i torup och ville att jag skulle komma och jobba imorgon. Så ska dit och jobba mellan 8-12 eftersom jag sen ska jobba i hylte mellan 12.30-16.30. Härligt med massa jobb, blir så glad! Längtar verkligen tills april, då jag får denna lönen, wihoo! Nä nu får jag ta tag i det jag ska göra, vi hörs!

Gaahhh.. så sur jag blir.

Hade skrivit ett inlägg och så ska jag spara, och då blir det sidfel. Men jag börjar la om igen,

Äntligen funkar det.

Nu funkar det äntligen, va något fel på sidan innan. Idag har jag jobbat mellan 08.00-12.40, blev en kort dag idag. Riktigt fint och härligt väder idag med, men det blåser kallt. I eftermiddag vet jag inte vad jag ska hitta på, men ska kanske till A när han slutat jobba. Får nog åka och handla lite sen med, kanske laga någon god mat ikväll. Vi får la se helt enkelt. Ciaaao!

Söta sockar!


Hihi blev mer eller minder lite kär i dessa sockarna, finns på gina tricot.

DU är det bästa jag vet!!! ♥


JAG ÄLSKAR DIG mitt hjärta..  du är allt för mig. Stay with me forever ♥

Ut och promenera.

Alldeles strax ska jag promenera bort till Maria, vi ska ut och gå en runda. Jag får ta på mig mina coola brillor, för mitt öga är ingen vacker syn och de är jobbigt ljus ute. Kan vara skönt att komma ut lite, man blir så seg när man sitter inne om dagarna. När jag kommer hem blir det lagom att äta lite lunch. Ciao!

you are the only sunshine in my life

Härligt väder!!

Idag är jag ledig, riktigt skönt. Men mitt öga är inte bra alls, igår kunde jag knappt titta. Är lite bättre idag, men fortfarande inte bra. Jag hoppas det går över, för imorgon ska jag jobba igen. Åh, får jag inte de ena så får jag de andra?? Va nyss sjuk .. och precis blivit frisk.

Är dock stolt över mig själv som inte hängde med mor&far till gekås idag, inte likt mig. Men det blir bara dyrt när man åker dit, så bättre att jag stannar hemma. Fast mamma har fått en liten lista på vad hon ska köpa till mig visserligen, hihi. Mia tipsade mig om en super bra bh som jag köpte när vi var där, så mamma ska köpa en till åt mig idag. SUPERDUPERBRA! Aja, får la göra ett röj i lägenheten eller något. Tvätten har jag fixat redan.. så hm.. får la ta toaletten kanske, de tråkigaste av allt.

Saknar min A. Vill att han ska komma hem från jobbet nu och inte kvart över 4.

Vi hörsss laaateer!

you are the only one '

Kom hem från jobbet för en kvart sen. Har jobbat hela dagen idag, så nu är jag helt slut. Men imorgon är jag ledig, ska bli riktigt skönt. Är hemma hos mamma & pappa nu, skulle bara hämta Lova men fastnade här. Om en stund ska vi åka upp till lägenheten och sova där inatt. Vi hörs säkert senare!

Dagens inspiration.

Måndag morgon.

Nu ska jag strax åka och jobba, idag blir det ett långt pass 08.30-18.30. Så idag får bloggen bli lite lidande. Vaknade dock med att mitt öga var helt rött, vill inte försvinna heller. Får hoppas de släpper under dagen. Hoppas ni får en bra start på en ny vecka. Ciao!

Jeanskjol !


Köpte denna jeanskjolen när jag och maria va i Ullared.

Söndagens inspiration.

Sundaaaay.

Har varit inne i stan och kollat på foboll idag därav inget bloggande. Men nu är jag hemma igen och kan blogga lite ;) Är hemma hos mamsen&papsen nu, min moster med familj kommer hit om en stund, dom kunde ju inte komma när jag fyllde 20, så dom kommer idag istället. Alltid roligt att träffa dom :) Senare åker jag till min älskling igen, hihi. Hoppas ni haft en bra söndag hitills!

Eric Saade


Tycker allt att rätt låt vann, snygg är han också. Men jag hejjade faktiskt lite på swingfly också, den låten var bra med. Men helst av allt hade jag velat att Loreen gått vidare, gillade den låten. Nu ska jag sova, är tröttare än tröttast, godnatt!

Fixxxxxx

Har precis duschat nu, och ska strax fixa mig lite. Ikväll kommer Michael och Maria hit. Vi ska käka pizza, kolla på mello och sen ska vi spela wii. Kommer bli en galet rolig kväll om jag får gissa. Nae nu får jag sätta fart, om jag ska bli färdig i tid. Ska försöka ta lite bilder under kvällen. Ha en riktigt bra lördag kväll, pusss

My heart is refusing me


Loreen – My Heart Is Refusing Me

Never stop och en spelande A.

lookbook.nu

Nytt i garderoben.


Fullt upp.

Hann aldrig blogga mer igår.. direkt efter att vi kom hem från ullared så hade grabbarna lagat mat. Så vi va hos Michael och Maria hela kvällen igår. Vi kollade på lets dance och sen spelade vi kort. Runt ett på natten kom jag och älsklingen hem sen. Vaknade idag av att det snöade för fullt, så tråkigt. Vid 11- tiden åkte vi upp till örnvallen och kollade på fotboll. Efter de åkte vi hem till mamma&pappa och åt mat. Sen upp och kolla på fotboll igen, på min kära bror. Men vi va inte där så länge, då det var riktigt kallt. Vi har även hunnit med att städa lägenheten idag, så vi har hunnit med mycket. Nu fastnade han vid xboxet och jag en stund vid datorn.
Ska ta bild på vad jag köpte igår nu, så det kommer upp på bloggen strax. Ciao!

En tripp till Ullared !

Nu ska jag och Maria åka till Ullared. Va ett tag sen man var där nu, så jag hoppas jag hittar något bra fynd! Kan inte bli annat än en rolig eftermiddag med goa Maria. Vi hörs när jag är hemma igen, puss!

-

Snart tar jag helg!

Har rast nu och efter de har jag 2 timmar kvar att jobba innan jag tar helg. Ska bli gött med lite vila nu när man jobbat hela veckan. Men jag trivs så himla bra, så dagarna går fort. I eftermiddag har jag lust att hitta på något, men får se hur det blir med det. Någon som har en ide? Ikväll blir det mys med min älskling tror jag. Nu är min rast snart slut så vi hörs lite senare!

Myskväll ! ♥

Åkte till älsklingen vid fem, åkte inom ica och handlade med mig mat. Så nu håller vi på med den goda kvällsmaten, blir potatis, sprödbakad torsk och räkröra. Det ska bli riktigt gott :) Sen ska vi kolla på de bra programmen som vi missade igår och sen hyr vi kanske en film om inte klockan blir för mycket. Ikväll måste jag lägga mig rättså tidigt för imorgon börjar jag redan 06.15.

LÄNGTAR TILLS DET ÄR HELG NU ! 

Nä måste jag dra mig, puss!

-

Mitt huvud.

Kom hem från jobbet för ca en halvtimme sen. Rätt lagom att jobba till 13.00 om dagarna. Mindre roligt att jag har huvudvärk dock, fick de vid 1 igår med, och nu har jag fått det igen. Så hade tänkt lägga mig och försöka vila en stund nu, så jag piggnar till lite. Senare ska jag till min älskling, ska laga något gott ikväll, och hyra film. MYSIGT! Vi hörs senare, ciao!

Väntar på mitt hjärta.

Vill gå och lägga mig nu, men måste vänta tills hjärtat kommer. Åkte hem till honom innan så ska sova här i lägenheten inatt. Dock har han varit hos slingan och kollat på fotboll men bara jag får sova med honom så är det bra, hihi. Upp tidigt imorgon igen och jobba, börjar 07.00! Vi hörs imorgon, puss!

NU - ett avsnitt av stylisterna.

ADAM WENCEL♥

-

Riktigt fin väska från H&M.

Vädret gör mig deprimerad.

Skulle rent ut sagt vilja spy på vädret nu, så himla tråkigt. Hur kan det bara vända från så fint vår väder till det här? Usch! Sen jag kom hem från jobbet vid ett idag har jag bara legat i min säng och inte orkat göra något alls. Har haft huvudvärk hela eftermiddagen och den vill inte släppa. Va uppe en liten runda bara och sa hej till farfar och gunhild som var här och hälsade på innan. Får se senare om jag kanske åker upp och sover hos A, har inte riktigt bestämt mig. Känns knappt lönt då han ska kolla på fotboll hela kvällen.

Duktigt Evelina.

Som jag skrev innan så har jag hjälpt mamma med tvätten, vi har manglat alla lakan osv. Så ikväll ska jag bädda nytt i min säng, för de är verkligen det bästa jag vet. Känna doften av nytvättade lakan. Har även hjälpt till att bära in vårt nya fina kylskåp, har ju levt utan nu i några dagar. Det har varit jobbigt kan jag säga, kallt att gå ut och hämta frukost på altanen varje morgon. Men nu slipper vi förhoppningsvis det. Ikväll har jag även hunnit med att städa iordning på mitt rum, känns bra att ha det gjort. Nä nu ska jag hoppa in i duschen innan min kära pojkvän kommer hit. Sen blir det slappa resten av kvällen. CIAO !

Skönt med en promenad.

Idag har jag jobbat mellan 7-16. Direkt när jag kom hem kände jag att jag behövde komma ut i friska luften lite så bestämde mig för att gå rundan runt forsen. Riktigt härligt var det.
- NU ska jag hjälpa mamma lite med tvätten.



Tack bästa mamma!


Känga från Skopunkten.com
Fick dessa snygga skorna av mamma när vi var i stan igår. Hon köpte 2 par skor så fick jag välja ett par på köpet. Skopunkten är bra tycker jag och mamma du är bäst! ♥

Inspiration

Gäsp *

Snart ska jag och A gå och lägga oss, vi ska båda upp tidigt imorgon. Han börjar klockan 6 och jag börjar vid 7 imorgon istället för kvart i 9. Ska även jobba till 4 istället för 1. Så imorgon blir det jobb mellan 7-16, gött! Ska bli skönt med lite sömn efter en lång dag med både jobb och en runda till stan. Vi hörs imorgon, godnatt!

Här får ni dagens.

CHEAP MONDAY


Mina nya fina jeans jag köpte igår när vi var i Gällstad. Dock gillar jag inte dom idag då dom delvis förstört mina nya skor jag fick av älsklingen i födelsedagspresent. Får kanske skylla mig själv men jag tänkte inte på att dom skulle färga av sig, vilket dom gjorde. Så nu är mina tygskor svarta där uppe. Blir ledsen i ögat bara jag tänker på det.. suck. Varför ska allt alltid hända mig.. :(

Blev jobb idag med =)

Skulle varit ledig idag egentligen, men i morse ringde dom från dagis så jag fick hoppa in och jobba. Men blev bara ett kort pass mellan 9-13. Strax ska jag åka in till Halmstad med familjen, min bror ska ha fotbollsskor och sådär. Får se om jag hittar något jag också. Skriver mer när jag kommer hem igen, ciao!

Hur snygg? haha.


Hittade en gammal bild.. nästan så jag saknar att köra min snygga moppe. Funderar faktiskt på att sälja den?!? Ska allt ta ett snack med min far om det. Nu ska jag och A åka och handla och sen åka till honom och se på solsidan och wallander, mysig söndag. CIAOOO!

Fotboll & lager 157

Måste först skriva att jag hade en mycket trevlig kväll igår, med slingan & maria. Vi lagade mat, kollade mello och sen spelade vi wii. Drog även på en fest senare på kvällen. Men vi stannade inte där jätte länge.

I morse mådde man la sådär bra, men jag och älskling pallade oss upp till örnvallen för att kolla på fotboll. Nu är jag hemma och har fixat mig lite snabbt för jag ska åka till lager 157 med Adams familj.

Skriver mer ikväll, ha en bra söndag kära ni.
Puss!

Pappas födelsedag.

Idag har jag jobbat mellan 8-13 och efter jobbet har vi firat pappsen lite. Han fick lite presenter och nu har vi nyss ätit tårta. Gott! Ikväll blir det lugnt, inget byås för mig tyvärr. Har fortfarande ont i halsen och de vill inte ge sig, fast blir ju bättre och bättre som tur är. Har inte så mycker mer att skriva om just nu, ciao!

Sweet dreams.

Ikväll somnar jag tidigt tror jag, kröp ner under täcket redan innan 9 hihi. Har precis kollat på svensk maffia som jag brukar göra på torsdagar. Inatt sover jag själv, utan världens bästa jämte mig. Alltid lika jobbigt, för jag sover väldigt dåligt när jag inte har honom bredvid mig. Tar liksom evigheter innan jag ens somnar om jag är inte är jätte trött. Så är läget. Imorgon blir det jobb igen för min del, så blir uppstigning vid 07.00. Men det är bara ett kost pass då jag slutar redan kl 1, om jag inte behöver stanna längre. Vi hörs imorgon, natti natti!


Min fina pojkvän, jag älskar dig!!

Absolut acoustic.


Fick denna skivan av älskling i alla ♥-s dag present.. massa myslåtar!

Miss you !


J a g    s a k n a r     d i g  ..

friends are good.

I eftermiddag har jag faktiskt hunnit med en hel del. Åkte upp till mormor & morfar en runda efter jag jobbat och överraskades då med min favorit mat, muums vad gott det var. Fick även med mig matlåda till jobbet imorgon, toppen. När jag kom hem la jag mig i soffan och slumrade till en stund. Sen väckte mamma mig och vi åkte ner och fixade presenter till pappsen som fyller år imorgon. Efter det åkte jag till Nikki och fikade & snackade lite skit ;) alltid lika trevlig. Hon & Mackan åker utomlands med hans familj på lördagnatt, jag är inte alls avis! JAG VILL OCKSÅ ÅKA !!! Nu är jag hemma igen, och funderar på om jag ska kolla på dagens avsnitt av stylisterna, kollade ju på måndagens tidigare idag. Nej jag sparar nog det till efter jobbet imorgon. Höörs!

Inspiration

Dags för jobb!

Blev aldrig att jag bloggade mer sen igår, hehe. Snart ska jag traska bort till jobbet, skönt med lite sovmorgon idag. Jobbar inte så länge idag så har hela eftermiddagen på mig att göra något skojj sen. Eller så slänger jag mig i soffan och sover en stund de är också skönt när man jobbat, haha. Nae tiden springer iväg, ha en bra dag!

Kan knappt prata..

Idag har det varit en lång dag, har jobbat mellan 8-17. På köpet så har jag nästan tappat rösten också, hehe. Jäkla hals som inte vill bli bättre. Ska strax kolla vad det finns för något i frysen, jag och adam tänkte vi skulle laga någon god mat ikväll, och fixa så att vi båda får matlåda imorgon också. Toppen! Sen ikväll är det våra favoritprogram på tvn, så blir en mysig kväll. Jag har ju vanligtvis boxaerobic på onsdagar, men vill bli helt frisk innan jag börjar träna igen.

Vi hörs kanske senare, kram.



Eftermiddagspass.

Idag har jag jobbat mellan 13.30-18.30. Så resten av kvällen ska jag inte göra någonting, bara ta det lugnt. Min blogg är verkligen tråkig just nu, har ingen motivation till vad jag ska skriva alls. Ska jobba hela denna veckan + nästa vecka också, så det lär inte bli så mycket bättre under ett tag nu känns det som. Men jag är glad över att jag ska jobba i alla fall, för det gör jag mer än gärna. Pengar går ju som smör hela tiden. Nu ska jag gå upp och ta något att äta och sen kommer min fina pojkvän hit ♥ mys!

T-r-ö-t-t

Gud så trött och seg man kan vara, kan bero på att jag sover dåligt. Har fortfarande väldigt ont i halsen, det verkar inte vilja ge med sig. Nu på förmiddagen har jag hängt upp tvätt åt min älskling, och även hunnit duscha. Strax ska jag åka upp till mormor&morfar och äta lite middag, himla gott. Vid halv 2 väntas det jobb i några timmar. Så blir inte så mycker mer uppdaterat här i eftermiddag.

Vi hörs senare ikväll!

RSS 2.0