Godnatt fina läsare!

Söt blus från H&M !

Hittade lite roliga bilder på brorsans dator!









Myskväll!

Just nu sitter vi alla mätta och belåtna i soffan. Mamma & pappa har bjudit oss på pizza, gott! :) Adam är i Hylte idag också, så vi sover här inatt. Mysigt att alla är samlade. Jag och mamma har även bakat idag, sen har vi lagat mat ihop. Farfar & Gunhild har varit här och ätit middag. Jag har även hunnit träffa Nikki gumman en stund. Vi kollade lite i affärerna i Hylte, men fanns inte mycket att ha. Sen har jag färgat mammas hår, blev fint! Hunnit med rätt mycket idag ändå. Imorgon är det jobb som gäller igen. Love / E

Haha, vilken kväll de va.



FÖRLUST MED STORA BOKSTÄVER

Vill inte ens skriva om matchen..  domarna ja dom ska vi inte ens prata om. Herregud!
Nu ska jag duscha, och sen mysa framför tvn och dricka lite glögg med världens bästa familj ♥

Ciaaaaaaao!

DAGENS

Känner inte igen mig själv, haha!

Ny dag, nya möjligheter!

Vaknade runt 9 idag, skönt. Nu har jag ätit frukost, diskat och plockat iordning här. Även rensat bland all reklam, inte det roligaste kan jag säga. Om ca en timme kommer min kusin och hämtar mig, ska åka med honom till hylte. Får åka riktigt sportbil som han säger, haha. När jag kommer hem tänkte jag hjälpa mamma med nödvändiga saker där hemma & sen ikväll ska jag åka och spela match. Spelar hemma, fast i Unnaryd. Ska bli roooligt! 

Ska packa väskan nu, blir iaf en natt i hylte hos mamma & pappa. 


Då var man inte blond längre..

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Va hos fina Sanna och blev fin i håret i förmiddags, åkte därifrån rödhårig. Att jag VÅGADE? Fattar knappt det själv.. känns som jag är blond ända in i själen.. men visst blev det fint. Jag är faktiskt hel nöjd. Känns dock ovant men det är ju inte så konstigt. Jag vänjer mig! 

Efter jag varit där var jag hos min moster och hälsade på, blev bjuden på mat också. Riktigt gott! Efter det åkte jag och hämtade min älskling på jobbet, och vi åkte till Ullared. Hittade inte speciellt mycket men kostade gjorde de ändå. Blev lite småsaker.. julgardin till köket och en stjärna. Men hittade inte så mycket som vi tyckte va fint. Tror allt vi är lite kräsna båda två ;) Så får se om vi hittar något fint här hemma istället. 

Nu har vi ätit goda räkmackor som vi gjort själva, riktigt gott. Har även hunnit med att plocka iordning här hemma, hade tänkt dammsuga med innan jag går och lägger mig. 

Här får ni 2 bilder ifrån dagen. 


DAGENS

Elsas mode, morgon läsning!

Bingo, tråkigt att vara så nära men inte vinna.

Trevlig kväll och rolig utgång igår!

Många skratt blev det igår. Hade riktigt roligt faktiskt :) Dansade tills klockan va 3, då tog vi taxi hem. Sen har vi sovit typ hela förmiddagen. Tack för en toppen kväll igår A & D ♥

Hade tänkt att jag skulle ta tag i dagen snart faktiskt, städa iordning här lite. Skulle spelat match idag också, men det blir ingen pga. vädret. Det var la tur det, hade inte fått åka för mamma ändå om det hade blivit någon. Kanske blir bingo senare med Kusche och Chantel istället. 

LÖRDAGSMYS!

Idag har vi verkligen inte gjort någonting, bara legat i soffan. Ville ju baka men så tråkigt att göra det själv. Men nu har han lovat mig att vi ska göra det någon dag, får la se om han håller det. 

Men iallafall snart så kommer Amanda & David hit, så mysigt. Får se vad vi hittar på. Är ju så mycket bättre på tvn idag med, som jag gärna vill se. Någon god mat får vi nog göra också, förslag? Hehe.

Hörs kanske under kvällen.


Fina vännerna ♥


Skönt att vara ledig en lördag!

Godmorgon!

Så skönt att vara ledig idag, har ju jobbat mina två lördagar nu så nu är jag ledig två. Skönt! Bloggade ju genom mobilen igår men gick ju inte publicera det, blev så irriterad så jag struntade i det sen. Åkte hem efter jobbet igår och spenderade kvällen ihop med Adam & Kim. Vi kollade på idol som säkert många andra också gjorde, gud så duktiga dom var igår. Jag har även dragit på mig en förkylning, riktigt jobbigt. Men får hoppas det går över snart och att jag kan vara med på matchen imorgon. Vad som händer idag vet jag inte riktigt nu. Hjärtat tränar fotboll, så får se vad han vill hitta på sen. Jag kom med förslaget att baka lite pepparkakor och så, men de va inte så intressant. TRÅKMÅNS! Vill aldrig något som jag vill.. 

Nu ska jag rensa lite på min dator, se vad jag hittar för något kul. 
Peeeeaaace!

Roligt väder, not!

Sjukt trist väder idag, man blir så trött! :( efter jobbet blir det nog att jag åker in till stan, myskväll med hjärtat som jag inte träffat sen onsdags morse. Tänkte åkt till byås, men verkar inte bli så mycket folk där så hoppar nog det. Jobbar ju till 7 med så man är rätt trött efter det. Kan va skönt att ta de lugnt då. Vi hörs ikväll mina vänner! Simma lugnt! ;)

24 nov/ 1 månad kvar till julafton.

Idag har jag jobbat hela dagen, och direkt efter jobbet skyndade jag mig till träningen. Hann va med i 25 minuter typ, men bättre än ingenting. Ska sova hos mamma&pappa inatt med, gött! :) Imorgon jobbar jag länge igen, 8-19. Hoppas dagen går fort. Vet inte om jag stannar här imorgon med eller om jag åker hem.

Nu hade jag iaf tänkt gå och lägga mig, fast först läsa lite.
Take care!


Finisar! ♥

Mörkt!

Har ca 2 timmar kvar på jobbet nu. Hoppas dom går fort. Efter jobbet åker jag upp till träningen en sväng. Hinner kanske inte träna, men men. Sen ska jag slänga mig i sängen och kolla film eller något. Mysa lite med mamma&pappa som kommer hem vid 9 ikväll. Hörs sen, puss!

Faller ner mer och mer

Är i Hylte nu och blir nog här till lördag. Har varit hemma från jobbet 2 dagar nu, inte mått bra alls, och mår la fortfarande inte bra tyvärr. Men måste jobba imorgon ändå. Allt just nu känns så hopplöst, inget är roligt, bryter ihop och blir ledsen för ingenting. Hoppas jag blir av med detta eländet snart! :( orkar inte känna såhär mer. Nä får väll försöka sova, jobbar ända till sju imon på kvällen. Linnea sover ju här inatt också, mysigt! <3 Godnatt på er!

Sovis med min fina vän! <3

-

Bakom varje leende döljer sig en hemlighet..

Fullt upp som vanligt!

Sov till 9 idag, riktigt skönt! Gick ut med Lova & sen åkte jag och handlade lite. Har även hunnit med en runda till stan, men blev inga kläder rikare. Jo ett par jeans bara. Men inte de jag ville ha som vanligt. 

Vid halv 4 kom mamsen&papsen hit och fikade, jag gjorde äppelpaj! ;) den blev riktigt god. Satt och pratade med dom en bra stund. När dom åkte hem så kom A hem. Då åkte vi till hans moster och kollade på en matta och jag på en klänning. Har inte bestämt mig hur jag ska göra, men lutar åt att jag köper den. Riktigt fin! 

Nu är maten här färdig, och klockan är 9. Att det alltid ska bli så sent med mat. Men ska bli gott! Idag blir det lax och grönsaker.  

Vi höööörs, puss!

TODAYS

Hemma ♥

Inte varit hemma sen i torsdags morse. Har sovit hos mamsen&papsen och även haft sovis med Amanda. Så mysigt så! ♥ Idag har jag haft match, blev tyvärr förlust. Men tycker allt att vi hade lite otur. Men jag fick göra 2 mål iallafall! :) Sen kollade jag på herrarnas match med Amanda också. 

När jag kom hem möttes jag av en nystädad lägenhet, så fint så. Sen hade hjärtat gjort spagetti och köttfärsås också. Så himla gott. Blev så glad! ♥ inte ofta det händer. Så imorgon på min lediga dag slipper jag att städa. 

Nu ska vi kolla på filip&fredrik och mysa!
Som jag saknat min Adam. 

Vi hörs, pusssss!

Dödstrött!

Så blir bara ett godnatt, behöver all sömn jag kan få känner jag!

NU JOBB!

HÄRLIGT VÄDER DET VARIT IDAG!

Mysig frukost hos Johanna!

Kom igen nu Sverige!

Nu har jag haft lite egentid vid datorn & hjärtat lite egentid vid sitt kära xbox. Nu ska vi iaf kolla på fotbollen ihop och äta rostad majs, mums. Ljusen är tända i lägenheten lite överallt, så himla mysigt. Det är något jag gillar med hösten/vintern att ha massa tända ljus. Köpte även en liten överaskning till min underbara pojkvän innan, hoppas vi blir miljonärer nu ;) 

Det ända som saknas nu är mitt andra hjärta, blev helt tomt utan henne nu. Min lilla bebis! ♥ Nä nu får jag gosa med mitt stora hjärta, hihi. Puss på fina er!

Kötbullar, potatismos & gräddsås!

Jag är typ stolt över mig själv, så duktig jag har varit idag. Bland annat har jag gjort hemmagjort potatismos, hemmagjorda köttbullar och sist men inte minst hemmagjord gräddsås, lagom till hjärtat kom hem från träningen och va hungrig ;) Det blev riktigt gott. Ser kanske inte jätte gott ut på bilden och ja jag gillar sås, haha. Annars idag har jag handlat, tvättat, dammsugit och sånt dära. Va även och lämnade Lovis vid sperlingsholm, pappsen och morfar hämtade upp henne där, dom hade varit i Tyskland. Tänkte hon kunde få komma hem till dom lite nu, hon har ju varit här sen i lördags! :) Men oj vad jag saknar henne redan, min lilla vovvsing ♥

 

-

Ibland blir man bara så trött på vissa..

Bruno Mars - It Will Rain

Bruno Mars – It Will Rain

If you ever leave me, baby
Leave some morphine at my door
'Cause it would take a whole lot of medication
To realize what we used to have
We don't have it anymore

There's no religion that could save me
No matter how long my knees are on the floor
So keep in mind all the sacrifices I'm makin'
Will keep you by my side
Will keep you from walkin' out the door

'Cause there'll be no sunlight
If I lose you, baby
There'll be no clear skies
If I lose you, baby
Just like the clouds
My eyes will do the same
If you walk away
Everyday, it will rain, rain, rain

I'll never be your mother's favorite
Your daddy can't even look me in the eye
Ooo if I was in their shoes,
I'd be doing the same thing
Sayin' there goes my little girl
Walkin' with that troublesome guy

But they're just afraid of something they can't understand
Ooo well little darlin' watch me change their minds
Yeah for you I'll try I'll try I'll try
I'll pick up these broken pieces 'til I'm bleeding
That'll make you mine

'Cause there'll be no sunlight
If I lose you, baby
There'll be no clear skies
If I lose you, baby
Just like the clouds
My eyes will do the same
If you walk away
Everyday, it will rain, rain, rain

Oh, don't you say goodbye
Don't you say goodbye
I'll pick up these broken pieces 'til I'm bleeding
If that'll make it right

'Cause there'll be no sunlight
If I lose you, baby
There'll be no clear skies
If I lose you, baby
Just like the clouds
My eyes will do the same
If you walk away Everyday, it will rain, rain, rain


♥ A
dam Wencel, mitt liv och lite till ♥


FRUKOST!

SÖTIS!

Vinst till DROTT!

Det var en spännande handbollsmatch vi fick se, men tillslut så vann drott iaf! ;) Nu blir det att slänga sig i soffan och kolla på tv en stund. Ledig imorgon igen, får se vad jag hittar på för något då. Puss på er!

Jag är som jag är...


Ikväll blir det handboll.

Fixat och hållt på här hemma idag, tvättat massa bland annat. Även gjort iordning i Adams garderob så nu är där snyggt igen. Om en stund ska vi åka och kolla på handboll, drott som spelar men vet inte vilka dom möter. Men först inom stan och lämna tillbaka lite kläder som jag inte vill ha. Vi hörs senare, kramis!

Shoooes!

Varför så trött?

Fattar inte vad det är med mig? Vill bara sova, har aldrig varit såhär trött. Jag borde vara utvilad! Tur att jag är ledig nu iallafall, knappt så jag hade orkat jobba. Ska försöka orka ta tag i lite sysslor här hemma idag, men jag tror jag softar i soffan en stund till.. haha. Har åtminstonde hängt upp en maskin tvätt idag, inte illa. Hämtade ut skor som jag beställt igår med, och dom passade. Ska lägga ut bild sen hade jag tänkt! :) så håll utkik om ni vill se.

Nu ska jag kolla vidare på lediga lägenheter! ;)

Grattis på fars dag daddy ! ♥


Jag älskar dig världens bästa pappa!

Movie !

Kollade på denna filmen innan idag, helt okej film. Lite läskig ändå, tänk om det skulle hända på riktigt liksom.

13.48 alla redan!

Jösses vad tiden rinner iväg idag, fast sov iofs till 12 så kan vara därför. Har precis fått i oss varsin pizza, det var gott. Igår jobbade jag och sen var de kalas hos Adams farmor, jätte god mat och tårta som vanligt. Mycket trevligt! Sen blev det utgång på kvällen. Kan väll inte säg att de va jätte roligt precis, men så är det ibland. Nu ska jag städa lite här hemma, så vi får fint igen. Hoppas ni får en toppen söndag, kram!

Go frukost på jobbet!

Woho, 309 poäng mot hjärtat! ;)

Skumtomte!

Övertid!

Fick jobba till halv 7 idag, haft fullt upp hela dagen. Haft massor att göra, inte en lugn stund typ. Så känner mig rätt sliten nu, kan tyvärr inte säga helg än heller för jag jobbar ju imorgon. Så blir upp och hoppa tidigt imorgon igen, jippiee. Fick iaf god mat när jag kom hem, laaaaaax - muums. Resten av kvällen ska jag spendera i soffan framför idol, med min kära mor&far och pojkvän. Mysigt! ♥

Näpps, nu ska jag inta soffan, hejohååå! 


Trött tjej !

Är så sjukt trött nu. Jobbat till 18.00, varit stressigt och sjukt mycket att göra. Även varit på kurs på jobbet. Direkt efter jobbet åkte jag in till stan för att spela match..gick inte jättebra. Men bra kämpat ändå tjejer <3 nä nu ska jag sova, upp tidigt och jobba imorgon igen. Jobbar även lördag, segt! Godnatt på er!

Vårt lilla hjärta sover, och det borde vi också göra!

Lycklig chey !

Nu ska det spelas, super mario är fett skojj :)

Snygg outfit!

TILLBAKA HÄR IGEN !

Haha, kan verkligen inte bestämma mig. Tänkte lagt ner bloggen, men kan ändå inte det av någon anledning. Så nu bloggar jag här igen, så får vi se hur långvarigt det blir. Tycker ändå det är skönt att ha någonstanns att skriva av sig lite ibland, så det får bli när jag har något roligt att komma med, eller när jag har tid. 

Hoppas ni kommer följa min blogg här lika flitigt som ni följt den på devote! ;) 

RSS 2.0