HIF - TYR

Ska strax åka och kolla på den omtalade derby matchen, kommer bli spännande. Jag är rätt nervös kan jag säga, hehe. Jag undrar hur det går. Försöker få tag på Linnea, vi skulle gå dit upp men hon har väll inte kommit hem ännu kanske. Jaja, får la gå upp själv annars. Efter matchen vet jag inte riktigt vad som händer, lutar kanske åt stan? Vi hörs senare, ciao!

Så underbart fin klänning..


Så sjukt fin, vill också ha en sån bröllopsklänning om jag någonsin gifter mig ♥

Nöjd med dagens köp..

Blev en del inhandlat idag, men inte så mycket till mig själv. Blev en del mat och grejjer till lägenheten. När vi kom hem gjorde vi tacos, gott! Båda blev rätt trötta sen så har bara slappat soffan. Ligger i sängen nu och löser lite korsord, ska la snart sova. Hörs imorgon, godnatt!

Nu drar vi till gekåååås..


Väntar på att Adam och Slingan ska komma från jobbet nu, sen åker vi direkt. Jag, Maria & killarna. Hoppas jag hittar massa fint. Blev en dagens bild också, wihoo! Hörs sen goingar, puss ♥

Vill ha !

Jag borde sova..

Är redan uppe, okej klockan är tjugo i åtta men hade gärna sovit nu. Men telia ska komma hit idag och göra något och dom kunde komma mellan halv åtta och fyra så inte så roligt om man ligger och sover då, haha. Så jag får försöka hålla mig vaken. Även idag är jag ledig, men hade gärna jobbat om jag ska vara ärlig. Men i eftermiddag blir det nog en runda till gekås, är mycket som behöver fyllas på här i lägenheten. Nu ska jag läsa min tidning jag köpte i affären sist.

Hörs senare!!


Gillar våra prat-stunder om allt och inget ♥ måste börja ses oftare igen gumman.

Du säger du älskar mig..

Supermarkets Feat. Medina & Anders Bagge – Du säger du älskar mig

Träffa min fina vän

Om en liten stund ska jag promenera ner till min fina vän Linnea. Ska hänga med henne och kolla på tjejernas fotbollsträning, sen efter det ska vi ut och gå en runda. Härligt i detta vädret! :)

Snart en sak ur världen..

Inte något mindre än tvätten.. ska köra en maskin till idag sen får det vara nog. Men det torkar snabbt vilket är bra. Har även varit och hämtat Lova, så nu har vi lagt oss i soffan för att softa lite ;) haha. Snart kommer A hem från jobbet också, blir kanske en runda till affären och handla då? Vi får se!

Senare ikväll ska jag kanske träffa Linnea ♥

-

28 APRIL

Idag blev det inget jobb, tråkigt. Blir rastlös bara jag är ledig en dag.. haha. Idag blir det att vara inne hela dagen och städa, hur tråkigt låter inte det? Men det måste göras. Hoppas denna dagen går fort..

Nä nu får jag ta tag i arbetet igen, ciao!

Nighty nighty

Kom bara nyss hem, blev rätt sent. Vi vann iaf 300 kr så fick tillbaka pengarna vi spelade för. Blir bara ett kort inlägg för bloggar från mobilen orkar inte sätta på datorn nu. Inget jobb imorgon vad jag vet än, så blir väll att städa och grejja i lägis. Nu ska vi sova, godnatt!

BILBINGO PREMIÄR

Nu är jag och älsklingen i torup och ska spela bilbingo :) roligt! Hoppas att vi vinner lite pengar. Vädret är inte de bästa men det får gå ändå. Vi hörs sen, puss!

JET SET .. riktigt snygga !

INSPIRATION

Onsdag morgon

Ska alldeles strax åka och jobba, idag blir det mellan 10-17.15 på pysslingen. Har gjort några tidsinställda inlägg till er under dagen, vi hörs när jag kommer hem. Hoppas ni får en bra dag, ciao!

Helgen i bilder






 

Bilderna är tagna av fina Alexandra 

♥ ♥ ♥ ♥

Idag blev det jobb

Idag fick jag hoppa in och jobba på Pysslingen i Torup mellan 9.30-17.15. Roligt! Blir jobb där imorgon också :) Nu är jag hemma hos mamma & pappa, ska sova där. Va längensen sist nu, så ska bli skönt att sova i min goa säng inatt. Måste bara städa lite först, är dammigt.. haha. Kanske inte så konstigt, hehe. Nu ropar mamma att det är mat, så bäst jag springer upp. Hej så länge!

UNDERBAR HELG

Det har varit en helt underbar påskhelg på alla sätt och vis. Den har spenderats med goa vänner ♥ I lördags blev det Halmstad, förfestade hos goaste Elin & Jonatan innan vi gick ut. Sen sov jag och A i stan, va skönt att slippa ta sig hem till Hylte. Åkte hem runt två på söndagen, åkte inom Moster&Mikael i Torup och åt god mat. På kvällen kom Nikki & Mackan hit, spelade bingolotto, buzz & sjöng singstar.

Idag blev vi bjudna på riktigt god mat hos mamma & pappa, och även efterätt. I eftermiddag har vi kollat på fotboll, först var vi i långaryd och kollade på fotboll där och sen blev det fotboll i torup också. Nu har vi precis ätit varma mackor och ska snart kolla på film, myskväll ! ♥

Det var min helg, och den kunde inte ha blivit mycket bättre. Lägger in lite bilder imorgon, puss!

Bloggen har blivit bortglömd

Har inte hunnit med bloggen nu i helgen.. har varit så mycket annat roligt som gått före. Ska berätta om helgen senare för jag orkar inte det nu. Om en stund ska jag och A hem till mamma & pappa, dom ska bjuda oss på mat :) gott. Sen blir det nog att kolla på b-lagets match, lovade ju Mackan det igår. Hörs senare, ciao!

Sömn

Hade snart tänkt gå och lägga mig, så man är utvilad till imorgon. Elin & Jonatan har varit här ikväll, trevligt. Vi grillade bland annat, riktigt gott.

Blir nog inget byås imorgon, blir nog stan istället. Men det blir nog kul. Börjar dock redan få panik på vad jag ska ha på mig? Vill ha något nytt men det blir ganska omöjligt, haha. Godnatt på er!

Långfredag

Känns rätt konstigt att de inte är något äggaspel idag, som det alltid har varit. Så himla tråkigt, hade ju sett framemot att få spela. Men istället idag så kommer Jonatan och Elin hit, blir lite grillning och annat. Mysigt! Får la ta och städa här lite idag igen, innan dom kommer.

Hörs senare!

Nu måste jag sova..

Kan säga att jag är ganska så trött nu, ska snart sova. Haft en rolig kväll, blev mycket skratt på fotbollen iallafall.. kan inte bli annat när man har två fnittriga tjejer med sig som skrattar åt exakt allt typ, haha. Ni ser ju bara ;)
Vi hörs imorgon, puss!

Till bästa vännen

Ska strax plocka ihop mina grejjer och åka till Nikki. Sen ska vi hämta mina kusiner som ska följa med och kolla på Adams match. Så mysigt vi ska ha vi 4. hihi ♥ Dom blev överlyckliga när dom fick följa med och kolla. Har brännt en super bra skiva också så nu vill jag inget annat än åka bil och lyssna på alla bra låtar. HAHA ! Aja, vi hörs vid ett senare tillfälle, byebye!

Maddi Jane - Breakeven

Grymt duktig tjej, hon är bara elva år, ELVA!!

Under the coconut tree, you be chilling with me

Mohombi – Coconut Tree

Lite förändring

Va bara tvungen att göra om lite på bloggen, så trött på den andra. Okej, den är inte så snygg nu, men den får vara så ett tag tills jag orkar göra den lite finare.

love the colour

Solen kom fraaaam..

Åh, när jag äntligen är ledig då ska solen gömma sig .. tråkigt! Får hoppas den kommer fram under dagen. Har hunnit slänga i lite tvättt än så länge idag och städa lite. Tänkte snart ge mig ut och springa en runda eller gå, har inte bestämt mig. Såg precis vad jag får i lön denna månaden, blev en del.. hur naaaajs? får dock vänta tills nästa vecka.  Aja, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.. Ska se om tvätten är klar nu, ciao!

YES, louise vann.

Louise blev sveriges första mästerkock, det är jag glad över.
Har hejjat på henne ända från programmets början.



- NU är det fotboll på tv, barcelona - real madrid.

Promenad

Jobbat till kvart i 5 idag, lång dag. Sen har vi plockat iordning i lägenheten, varit och slängt flaskor och grejjer med. Nu hade vi tänkt gå en runda, innan det är dags för finalen i sveriges mästerkock. Det går ju bara inte att missa. Vi hörs senare!

Grillat, mums!

I eftermiddag/kväll har jag varit ute och gått en liten runda med Nikki. Sen efter de så hjälpte jag mamma & pappa och räffsa upp mossa i trädgården, skit tråkigt men man måste ju hjälpa till. Sen grillade pappa, gott som bara den. Blev till och med lite över så blir mat till Adam när han kommer från träningen snart och middag till mig imorgon. Blir jobb hela dagen imorgon, 8-16.45.

Nu ska jag kolla om det är något bra på tvn, byee!

Gulleplutt :*

White

19 april 2011

Godmorgon goingar!

Strax ska jag åka och jobba, idag blir det mellan 9-15. Ska vara på Nissagården i Torup idag igen :) När jag slutar blir det att åka direkt hem till mamma & pappa och hämta Lova. Sen står tvätt, städning och massa sånt tråkigt på listan. Men de måste göras så bara att ta tag i det. Hörs senare, ha en bra dag!

Såhär blev klipp & slingningen


Underbar dag

Idag har jag varit hos Sanna på hårizånt och blivit fin i håret. Klippte av en bit och gjorde även lite slingor. Efter det åkte jag hem till min moster en stund, fick även lite mat. Vid halv ett blev det jobb en lstund, blev bara 3 timmar.. men bättre än inget. Har även varit ute och gått en runda med söta Amanda. Va längesen vi sågs sist så hade en del att prata om :)

Nu ska jag göra lite mat, så vi hörs!

Söndag igen..

Har verkligen inte orkat lägga ner tid på bloggen.. måste bli bättre. Idag sov vi jätte länge, skönt. Vid ett tiden åkte jag och nikki till torup till hennes faster, hon färgade ögonbrynen och vaxade dom på oss. Blev skit bra! Ser väldigt mörka ut nu, men det lägger ju sig efter ett tag.

När jag kom hem igen gick jag ut och gick en runda med Linnea, kom bara nyss in igen. Riktigt härligt var det, och kul att träffa dig vännen.. har verkligen saknat dig ♥

Nu ska jag och min boyfriend åka bort till nikki & mackan och grilla i detta härliga vädret. Så gott det ska bli :)

Hööres, puss!

Inget grillväder

Om en stund kommer Jonas & Lisa hit, trevligt. Blir mat och lite go dricka. Sen får vi se vad vi hittar på resten av kvällen, blir kanske wii eller något.

Förresten så vann hylte med 2-1 innan, gött med vinst. Va riktigt kallt att stå där och kolla kan jag ju säg, brrr. Börjar äntligen få upp värmen igen. Hinner inte skriva mer här nu, hoppas ni får en toppen kväll. Puss! ♥

Vart är det fina vädret?

Vaknade vid 10 idag, gick upp och duschade och så. Ska nog snart åka hem till mamma & pappa och fixa lite. Sen blir det fotboll, hylte har seriepremiär i fotboll idag - HIF - NORVALLA.

Jeremih – Down On Me - go låt!

Freeedagsmys på hög nivå


Är hos Nikki nu. Riktigt trevligt. Har fått en del gjort i eftermiddag, bland annat va vi och köpte påskliljor till min kruka jag köpt, blev bra. Har även hunnit testa min moppe som stått i garaget ett tag, jag kanske skulle börja använda den istället för bilen.. ;) Nu har vi ätit och hunnit dricka lite vin och gotte.

Mm..  nu väntar vi bara på grabbarna, den ena jobbar och den andra har spelat fotboll..

Nya kuddar


Bild på kuddarna som fick följa med hem igår. Riktigt fina tycker jag!

Nu tar jag helg

Idag har jag jobbat på Nissagården i Torup, mellan 7.30-14.00 =) Ännu ett nytt ställe som jag inte varit på innan. Men det har gått jätte bra även där. Strax har jag tänkt att promenera ner till mamma och pappa och se vad dom har för sig. Sen lite senare i eftermiddag ska jag till Nikki, tjejkväll tills grabbarna kommer efter 10 någon gång. Blir nog några glas vin på det också. Underbar fredag. Härligt väder än så länge, det gillas. Hoppas det blir så varmt som dom har sagt i helgen.

Hoppas ni får en toppen fredag, för det ska jag ha ♥

Halmstad

Vid middag åkte jag och min bror till stan, han skulle ha ny jacka och skor bla. Vi hittade allt de han skulle ha så det var ju bra. Råkade köpa en tröja till A också igen, haha. Tyckte den va så snygg så var bara tvungen. Sen köpte jag nya kuddar till lägenheten också. Blev ett par skor också, men dom fick jag i princip gratis så det var ju bra. Hittade en del kläder jag ville ha, men får vänta till nästa månad.

Pappa har varit i Tyskland idag med, så han hade köpt en del till mig och A. Gött. Billigt och bra blev det med, tack snälla pappa ♥♥♥

Dom ringde från dagis innan också så imorgon blir det jobb, gött!

Nu ska jag hoppa in i duschen, ha de bäst!

Fint med färg

Jag vill ha nya kläder !

Godmorgon på er! Va jätte pigg i morse när A gick till jobbet så tänkte gå upp då. Men sen vaknar jag och ser att klockan är 10, haha. Måste ha somnat om,  men det var skönt iaf. Idag blir det inget jobb, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Vill åka till stan, men får kanske vänta till nästa lön kommer. Ska ju till frisören på måndag också och där lär ju pengarna gå åt.

NU - plocka ut disken ur diskmaskinen.

Brrr.. kallt!

Usch så kallt det var och kolla på fotbollen. Hylte vann med 4-3, härligt! Nu ska jag hoppa in och ta en varm dusch sen får det nog bli sängen för mig. Blir jobb imorgon mellan 7-15.30. Godnatt!


Gooaaaste vännen! ♥

Wooork !

Har inte hunnit med att blogga idag, blev jobb för min del mellan 9.30-16.30. Gött! Efter det åkte jag direkt till mormor&morfar och hämtade Lova som dom passat idag. Sen hem och laga mat med mitt hjärta. Om en liten stund ska vi åka och kolla på fotboll. Hyltes b-lag möter torup. Så Nikki ska med kolla, så vi ska hämta upp henne innan också. Inte så roligt väder att kolla i men det får gå en då. Regnkläderna får åka på. Får hoppas att min huvudvärk släpper bara.

Mamma ringde innan idag också och sa vad jag får tillbaka på skatten, blev en del ändå. Trodde faktiskt inte jag skulle få riktigt så mycket. Är glad att jag slapp betala.

Näe nu ska vi åka, ciao!

-

Fått mycket gjort idag

Har haft att göra hela dagen. Städat lägenheten, tvättat, varit ute en stund, jobbat, handlat. Va och handlade med pappsen, hihi han va snäll och betalade lite mat till mig och A. Thanks dadi! ♥ Nu har vi ätit lite mat och vi ska snart sätta på en film, mys. Det får nog bli the town ikväll, har velat se den länge.

Njuter av solen

Äntligen har jag städat färdigt så jag också kan njuta av den underbara solen. Har dammsugit, dammat och även torkat golven i hela lägenheten, det tar sin lilla tid. Ibland kan jag till och med tycka det är roligt att städa, typ som idag. Man får sina ryck ibland. Inte nog med att jag städat hela dagen, så ska jag åka och jobba vid halv 5. Bara två timmar, men bättre än inget alls. Sen blir det en kvällspromnad efter det. Underbara dag! Nu ska jag gå och kolla om den tredje maskinen tvätt är färdig, den brukar låta en del när den är igång. Ciao!


Så skönt när man kan hänga tvätten ute, torkar ju så snabbt nu.

Storstädning

Håller på och städar hela lägenheten, behövs verkligen. TVättmaskinen går för fullt också. Skönt att bli av med städningen och all tvätt i början av veckan. Nu ska jag fortsätta med att damma. Vi hörs laaaater!


HAHA, min städoutfit. Visst är den snygg?

Strålande väder

Jag bara älskar detta vädret, man blir så mycket gladare. Har varit på gekås en runda idag, fick de jag behövde inhandlat. Bland annat ett regnställ som jag kan ha när jag jobbar. Sen åkte vi och kollade när Adam och dom spelade match mot Ullared, det blev 4-4. Adam gjorde 3 mål och passade till de fjärde, så duktig så. Nu ska jag åka upp till A och duscha och sådär, sen åker jag nog hem igen och käkar lite. Pappa har precis tänt grillen, mums så gott. Vi hörs!

Lugn lördag

Halva dagen har bestått av fotboll, kollade både på a och b-laget. Men det var riktigt gött att sitta där i solen, ser ut som en kräfta i ansiktet nu typ.. haha! Resten av dagen har vi legat i soffan och slappat, även varit i Rydö och hälsat på Adams föräldrar. Nu är jag hemma hos mina föräldrar, för A kör sina kompisar till stan. Hoppas han kommer hem snart, börjar bli lite orolig, har tagit lång tid tycker jag och han svarar inte på sms.. aja han dyker la upp snart. Eller inte, han va inte ens i stan nu när han ringde. KUL!!! Får jag vänta länge till.. lär ju somna innan.

Naaajs väder

Igår somnade jag gott i soffan, men blev väckt kvart i ett. Va bara att dra på sig kläder och åka och hämta Adam och Slingan. Det var riktigt skönt med lite sovmorgon idag, gick upp lite efter 9. Hade så gärna velat åka in till stan idag, är på shopping humöööör. Synd att inte pengarna växer på träd. Istället blir det att vi åker upp och kollar på hylte-kvibille. Nu blir det frukost, ciao!

-

It's friday baby

Idag har jag jobbat, lika roligt som vanligt. Strax ska jag och Lova gå och möta mamsen som också har jobbat. Vid halv 3 kommer mormor & morfar och hämtar mig, vi ska åka till min moster och hälsa på. Haha, jag har redan varit där en gång idag men åker gärna dit igen. Sen ikväll blir det fredagsmys med min fina Bella ♥ Ser ut att bli en bra fredag. Hörs lite senare, puss!

Ikväll blir det grillning

Har vilat typ 20 minuter nu, mer hinner jag inte. Har precis marinerat köttet och ska snart åka och handla lite sallad till det. Sen åker jag bort till Nikki & Mackan, ska grilla och där ikväll. Adam kommer dit senare efter sin träning. Blåser dock som sjutton ute.. annars är det ju en kanon fin kväll. Nu måste jag kila, ciao!

-

Jag är trött!

Tänkte gå och lägga mig och vila en stund nu. Kom nyss hem, jobbat till halv 3 och sen åkte jag till moster & kusinerna. Va även ute och gick en liten runda, skönt. Hann även med att boka en klipp tid hos Sanna. Mitt hår ser hemskt ut asså, så de var på tiden. Men orkar inte skriva så mycket mer nu, så vi hörs senare!

Adele - Set fire to the rain

Filmen va bra!!!

Tyckte verkligen om filmen, det var så himla fint budskap i den. Den var både rolig men samtidigt lite sorlig om man kan säga det. Tårarna kom nästan ett tag där..

Haha jag och A hade lite roligt i bilen på vägen hem, han ba: asså jag har varit fisnödig sen typ halva filmen.. okej tänkte jag, bara du inte fiser här och så skrattade jag lite. Så säger han, om du slutar skratta så fiser jag inte.. då börjar jag ju gapflabba istället typ.. och ja som sagt.. då fick jag stå mitt kast.. i min bil och allt.. haha.

Hemma igen nu iallafall och även ikväll får det bli fotboll på tv.. men jag tänkte snart gå och lägga mig eftersom jag börjar jobba halv 7 i torup imorgon. Tidigt, tidigt!

Natti natti goingar!

Kvällens outfit


Kom nyss hem, har ju jobbat hela dagen. Hann även med att hälsa på min moster en snabbis. Nu har jag bytat om till lite finare kläder för jag och A ska strax på bio. Hoppas filmen är bra nu. Vi hörs när jag kommer hem igen.

Hur många lingon finns det i världen?


Vid 19.00 ikväll ska jag och älskligen på bio här i hylte. Blir denna
filmen som ska vara riktigt bra, så det hoppas vi på!

Underbar klänning från nelly

Tröttheten tar över

Nu ska jag lägga mig i soffan jämte A och kolla på fotboll med honom. Är super trött så kommer säkert att somna. Imorgon blir det jobb på pysslingen mellan 8.30-17.15. Godnatt på er, hörs imorgon ♥

just nu fotboll, tacos & ett glas vin

H&M paket


Vad som finns i paketet visar jag er imorgon om jag hinner.. annars på torsdag! ;)

Allt i sin ordning igen.


Kan säga att det är stor skillnad på hur det ser ut nu och hur det såg ut innan. 
Har slängt ut massa skit och städat iordning bland Adams alla kläder.
Typ 3023053 träningskläder, haha. Men nu ser det bra ut.
Nä nu måste jag börja med maten (tacopaj) så den är klar tills mitt hjärta kommer hem ♥

Gäsp *

Hemskt vad jag blev trött helt plötsligt, känner inte alls för att städa i eftermiddag. Har jobbat ett kort pass idag, och nu är jag hemma hos mamma&pappa en stund..
Om en liten stunden ska jag bege mig till lägenheten och tvätta och fixa. Tråkigt! Måste fixa ordentlig kvällsmat idag också så jag och A får matlådor imorgon. Förslag på mat någon? Har dålig fantasi.

Uppdaterar senare, puss!

jeans all over

Måndagen går mot sitt slut

Börjar redan bli trött, hehe. Men får nog hålla mig vaken ett tag till så ja kan gå och lägga mig tillsammans med min underbara pojkvän. När jag kom hit idag så höll han på att laga god mat, kyckling och pasta. Lyx! Nu har han suttit och spelat en stund och jag har fått lite tid vid datorn. Det blir jobb för min del imorgon med, dock ett vädligt kort pass mellan 8-11.30. Men bättre en ingenting alls. På eftermiddagen hade jag tänkt städa lägenheten och fixa med tvätten.
Nä nu säger jag godnatt, vi hörs imorgon!

-

Wiz Khalifa – Black And Yellow

we♥it

Happy girl

 
Fick detta fina halsbandet av mamma och pappa när dom kom hem från resan.
Kollade på de i katalogen dom fick innan resan, men jag tyckte de va för dyrt.
Sen så kommer dom hem med det till mig, ni är bäst! ♥

2 bilder från i lördags!


Helgen som varit

Som jag alltid brukar skriva så har jag inte haft tid att blogga, har varit andra saker som gått före. Helgen har varit bra, i lördags blev det utgång med Nikki och Johanna. Det var trevlig men blev lite för mycket för mig. Mamma och pappa har även kommit hem, bruna och fina. Igår mådde jag som jag förtjänade.. vilket var mindre bra men men. På kvällen mådde jag bra igen, då åkte jag och A och kollade på stockholm båstad och film hos Nikki och Mackan. Bra avslut på helgen.

Idag har jag jobbat mellan 8.15-15.30 på Lönnens förskola. Imorgon är jag ledig, om jag inte blir inringd på morgonen. Sen ons-fre blir det jobb pysslingen i Torup. Gött!

Nä nu ska jag börja göra mig iordning för att gå ut och gå en runda med Bella.
Vi hörs senare!

 

Mor&far kommer hem ♥

Äntligen kommer mamma och pappa hem, fast inte förrens senare ikväll. Ska bli skönt att ha dom hemma igen. Lite ordning och reda på allt, hehe. Min kära bror hade fest hemma igår, och på kvällen när jag och A åker dit en sväng så säger Filip att katten blöder osv. Vi har ju antagit att hon ska ha kattungar.. så trodde det var dags igår. Typiskt när han har fest och hela huset fullt med folk. Men det blev inga kattungar, får se om de blir några idag. A har åkt iväg på match och jag tänkte snart åka hem hem, för att se så allt är städat och så. Vi hörs senare, puss!

Myskväll med mitt hjärta!

Idag har jag jobbat hela dagen, så skönt med helg nu. Jag och A har precis ätit lite god mat och nu tittar vi på talang. Rätt underhållande ändå, haha. Imorgon blir det att åka hem rättså tidigt och städa och fixa för mamma och pappa kommer ju hem imorgon. Tänk vad fort en vecka har gått ändå. Kan ju bero på att jag har jobbat, hade jag varit hemma hade det kännts som en evighet. Hade velat se älsklingens match också, men är ju bara träningsmatch.. så känner att de känns lite onödigt att åka in till stan. Har redan varit inne där 2 ggr denna veckan. Näe nu ska jag inte sitta här, vi hörs imorgon. Kram på er!
RSS 2.0