NU HAR JAG SKAFFAT EN NY BLOGG

Följ mig på www.nattstad.se/evelinajohansson

VILL HA!

Här har vi ingen snö.

Va skönt att komma hem och sova i sin egen säng. Men har haft en rolig helg. Kanske inte så mycket som blev som tänkt eller planerat men vi löste det ändå. Tråkigt att de inte blev lisebergs julmarknad, tråkigt väder och så hade vi en bit att ta oss dit. Hotellet låg inte direkt i centrum. Shoppade lite, men inte så mycket. Kändes som vi la alla pengar på mat. Men mat måste man ju ha :) 

Idag ska jag städa & tvätta, det behövs verkligen här hemma! :( känner inte alls för de idag. Men skönt när det är färdigt! :) Men först ska jag äta lite frukost nu. 

Love E

Hihi :)

Dagens

Seg väntan.

Har inte kommit iväg till göteborg än. Men hoppas dom kommer snart så vi kan åka. Så ikväll blir det nog lugnt, hinner ju inte göra så mycket annat. Får la se om bubbelpoolen är öppen så vi kan bada eller något. Imorgon blir det nog att vi går på stan en liten stund, och sen lisebergs julmarknad. Det ska bli mysigt! Hoppas det blir bra väder bara, inte roligt att gå där om det regnar. Får se om jag uppdaterar under helgen, beror på om appen på mobilen fungerar. Den har tendens att aldrig funka. Så får kanske byta blogg sen när jag kommer hem?! ;) haha. Förlåt Janos! :D

Hoppas ni får en trevlig kväll och en trevlig helg. Det ska vi ha :) 

Kraaaaaam på er!


Gammal bild, där vi bodde på hotell i göteborg. Där hade vi inte varit ihop länge!

Ny kofta som jag glömt visa.

Koftan är faktiskt ifrån Ullared, kostade 179 :- Riktigt fin tycker jag! :)

Dålig uppdatering

Har inte haft tid att blogga idag, har jobbat 8,30-18.00. Direkt efter jobbet åkte jag till träningen, riktigt roligt idag. Tråkigt att jag missar matchen i helgen bara :( 

Nu är jag hemma i stan en runda, dels för att packa. Åker till Göteborg på hotell i 2 nätter imorgon. Ska bli så skönt och riktigt mysigt att komma iväg. Det är jag och Adam och 2 vänner till oss som ska åka. Men först ska jag jobba halva dagen imorgon. Men det kommer nog gå fort. LÄNGTAR! 

Nu ska jag fortsätta packa, och försöka koppla av lite. Stress är inte bra! 
Vi hörs imorgon, godnatt! ♥


RSS 2.0