GOTT NYTT ÅR FOOAAKS !


bild på mig och bästa nikki ♥
kvällen har börjat riktigt bra med underbara vänner!

Snart så börjar allt fix!

Har städat mitt rum och även dammsugit åt mamma och pappa där uppe tills dom kommer hem ikväll. Ska strax hoppa in i duschen och sen börja fixa mig, vi ska vara hos nikki & mackan vid 4 någon gång. Kommer bli en bra kväll hoppas jag, med god mat och trevligt sällskap ♥ kameran får hänga med ikväll också, ska försöka använda den med bara, haha.
Vi hörs nog senare skulle jag tro. Kisses!

Eliza Doolittle

31 december 2010

Antagligen sista gången för i år som jag skriver 2010 här på bloggen. Känns alltid lite konstigt och ovant att börja säga 2011 sen. 
Igår kväll åkte jag och Adam till hans underbara familj och åt jätte god mat och kollade på eldsjälsgalan och spelade miljonbingo. Men som vanligt så vann man ingenting, vi hade ändå 5 lotter och Adam var riktigt nära. Vi åkte hem någon gång runt 10-tiden. Nu har han nyss lämnat mig för att spela fifa med grabbarna, jag ska snart plocka iordning lite på mitt rum och sen leta upp något i min garderob som jag kan ha på mig ikväll. Vi hörs senare!

3 rätters på nyår.

Gud vad svårt det är att komma på vad vi ska äta för något. Men vi är alla överrens om att vi ska ha toast skagen till förrätt, det är så himla gott. Sen till varmrätt blir det nog något med oxfilé och kanske kyckling också. Men efterrätt är lite svårare, pannacotta eller cheesecake? Ja vi får la se vad vi bestämmer oss för. Om en stund blir det att åka ner och handla lite och göra lite ärenden. Vi hörs senare. Love from me!

-

Spring season 2011


Ska sätta mig och blädda i den nya katalogen som kom på posten igår =)
Se vad man hittar för fint, säkert en hel del.

Blev alldeles för trött

Orkade aldrig blogga mer sen igår, men jag var i falkenberg och kollade på inomhuscup i fotboll hela kvällenl. Så var inte hemma förrens vid 11 tiden någon gång. Jag och Adam gick och la oss nästan direkt när vi kom hem sen. Han skulle ju upp och jobba vid 6 stackarn. Men imorgon är han ju ledig för då är det nyår. Morgondagen ska vi fira ihop med Nikki och Marcus, blir nog trevligt! Har inte hört så värst mycket om vad som hände på nyår detta året.

Bandy på torelund igår


Brownie !

Har nyss färgat mammas hår mörkbrunt, blev riktigt snyggt faktiskt! Jag är riktigt sugen på att färga mitt också men jag vågar inte, är för feg. Vet att jag kommer ångra mig efter ett tag sen också så lite därför med. Här får ni iallfall en bild på när jag har mörkt hår. Tobias får vara med lite snällt på ett hörn där också för det var den ända bilden jag kunde hitta där man verkligen ser hårfärgen. 



Rihanna ♥

Åhhh hihi ..  ikväll ska jag åka till Fia (moster) och då ska vi nog boka biljetter till Rihannas konsert i malmö. Alltid velat se henne live, kommer bli sjukt najs. Mamma ska med också och kanske min andra moster. Det blir dock en lång väntan ända till 31 oktober.
I'M HAPPY !

Frusen

Brrrrr.. idag känns det kallt tycker jag. Har gått och små frusit hela dagen. Får la göra som pappa säger, ta på mig mer kläder haha. Har inte gjort något utav det jag skulle gjort idag än så länge och klockan är redan 3.
Adam ville att vi skulle åka och kolla på bandy matchen sen ikväll. Får se hur det blir med den saken, fryser alltid så mycket när man står där. Men han sa att vi skulle göra varm oboy och köpa bullar och därför så låter det lite lockande. Kan ju vara rätt mysigt faktiskt.
Nä om jag skulle ta och hoppa in i duschen. Varmt och gott!

Godmorgon.

Idag har jag sovit ut ordentligt, eller till 10.. och det tycker jag är ganska länge. Trodde alla här hemma var vakna när jag gick upp men nej dom sov fortfarande :o fast dom jobbade ju igår så är kanske därför. Funderar på vad jag ska hitta på idag, blir nog att hjälpa mamma med tvätt och sådär och sen färga hennes hår igen kanske. Borde göra en utrensning i min garderob också.. fast det är verkligen inte roligt och sen blir det typ att jag behåller allt ändå, tänker liksom att jag kommer nog kanske använda den någon gång iallafall och sen ligger den förbaskade tröjan där nästa gång jag ska rensa igen och då har jag inte ens rört den, haha. Jaja nog tjatat om det.. har inte så mycket mer att säga just nu så vi hörs lite senare. Have a naaaajs day people !

Sweet dreams

Nu ska jag och adis gå och lägga oss.. har kollat på matchen arsenal - chelsea. Jag hade visserligen kunnat va uppe längre.. för jag ska inte upp tidigt och jobba. Fast rätt skönt att komma i säng tid och komma upp i hyffsad tid på morgonen.
Godnatt och sovgott sötisar ♥

Del 2. bilder från julafton + juldagen

Efter vi firat hemma åkte vi till mormor & morfar!
Edwiiiin ..  coolast på stället!

Tomten kom i år igen, hiuehhe

Sötunge!

Jag och underbara moster!

Mikael hade visst varit snäll i år! ;)

Efter vi varit hos mormor & morfar blev det julfirande i rydö hos familjen Wencel.

Blev dock bara en bild på söta Kajsa! ♥

JULDAGS FIRANDE PÅ PAPPAS SIDA PÅ JULDAGEN!

Faster, kusiner och min kära bror!

Jag och nellie fick ställa upp som hmm.. tomtar!

jag har fuckat upp igen ja '

Petter & September - Baksmälla

Del 1. Bilder från julafton.


Lilla Lova fick bli julfin! ♥


Även Gescheee ♥

Haha.. the red one!

Bruuuschan ! 

Jag och älsklingen

Då var man hemma från stan igen.

Hittade inte alls mycket på mellandagsrean, endast en stickad tröja på bikbok. Hade presentkort där på 200 kronor så gjorde inte av med ett ända öre. Vi åt god kycklingsallad på broktorpsgården också, riktigt gott där! Men ska försöka spara mina pengar till alla nya vår kläder kommer in istället. Men har varit en mysig dag i stan med bästa nikki ♥
Nu hade jag tänkt att jag skullle plocka iordning lite på mitt rum. Sen hade jag tänkt lägga in lite bilder här på bloggen. Puss på er så länge!

Lite julklappar på bild

Mellandagsrea

Vid tjugo i 11 så tar jag och nikki bussen in till stan för att se om vi kan göra några fynd idag. Tycker inte det brukar vara något speciellt på rean men ett och annat plagg som man spanat in tidigare kanske finns på rean nu. Gäller ju att ha lite tur med det där. Har precis duschat och nu håller jag på att tänka ut vad jag ska ha på mig, alltid lika jobbigt. Har ju kläder men ändå hittar jag aldrig något att ha på mig, haha. Tror det är många som känner igen det. Nej nu ska jag föna håret. Hööörs foaaaks !

I'm back !

Haha.. nu är jag tillbaka här igen iallafall. Tror trots allt att det är här jag hör hemma ;) 
Devote hade visserligen vissa saker som jag tyckte bättre om men ändå inte. 
Kändes tråkigt att blogga där och inte samma sak med design osv. Hade inte tänkt skriva så mycket mer just nu så vi hörs väll imorgon. Ska försöka lägga in lite bilder och så från julfirandet m.m. Puss på er!

DEVOTE.SE

Har flyttat min blogg och kommer numera blogga på www.ewzzz.devote.se
Hoppas ni kommer följa mig där lika bra som ni gjort här :)

En kort arbetsdag..

Är redan hemma, eller jag kom hem för en timme sen rättare sagt. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, håller mig nog inne iallafall för det är så himla kallt ute. Räcker med att jag är ute på dagis :) hehe. Får la ta och dammsuga mitt rum och lite så sen kanske, och kolla efter jobb. Har inte mer att skriva just nu, så vi hörs lite senare! :)

Bio sådär mitt i veckan är inte fel

Har jobbat idag från 8-15, dagen gick rätt fort. När jag kom hem blev jag överraskad med att jag och adam skulle åka på bio, så va bara att göra sig redo för stan och bio. Hann även in på body shop en runda, dom hade kundklubbsdag idag, så inhandlade lite vad jag behövde. Älskar verkligen deras produkter! Sen var det dags för bio och nu kunde jag äntligen använda min biobiljett jag fick av mamma för ett tag sen, sen hade jag lite pengar kvar på ett presentkort så de fick gå till popcorn, så vi kom billigt undan idag. Vi såg på filmen unstopplable, riktigt spännande film så den var helt klart sevärd. Nu blir det paradise och sen sova, en jobb dag imorgon också. Men bara 7-13.15 :) Natti natti.


RSS 2.0